Lillusz
Velünk: 5502 napja
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek még két ajánlást, mert egyet már kaptam amiért köszi
Sárga 2001-es NB keménytetővel.
Szia Csobal,
Szép darab, örülök, hogy összefutottunk! Ment az ajánlás!
Sziasztok!
Szia Csobal,
Szép darab, örülök, hogy összefutottunk! Ment az ajánlás!
Sziasztok!
Talin voltál kint? ha nem akkor guruljunk el egy benzinkúthoz, facekontrollra, aztán mehet az ajánlás. Mx5 kell hozzá..
Holnap este egy gurulás Balcsival úgy is össze futunk!
Talin voltál kint? ha nem akkor guruljunk el egy benzinkúthoz, facekontrollra, aztán mehet az ajánlás. Mx5 kell hozzá..
Mostmár Én is szeretnék taggá válni, amiez szükségem lenne három ajánlásra
Úgy lesz! És köszi az ajánlást.
Az egy nagyon szép autó.
Miután a Moszkva tér körül elénk kerültetek, a Margit hídon utolértünk bennetek, a Zolo a bömbivel rátok is villantott, csak nem vettétek észre, így lementetek a rakpart felé, mi meg még mentünk a körúton egy karikát.
Legközelebb majd egyszerre érünk Pizzázni és akkor nem ülhettek külön asztalhoz. ;-)
... már csak egy ajánlás kell. Nitzer?
Kedves Márkatársak!
Tag szeretnék lenni,kérek szépen támogatást! LaLeekirály támogatására is számitok,én vettem meg a csomagtartót a szombati Miata találkozón. Jó volt a szerdai gurulás is leszámitva a pocsék időt.
Az autóm piros nb 99' világos tetővel.
Sziasztok!
Sajnos a klubtalálkozóra nem tudtam elmenni, de nagyon örülnék ha klübtag lehetnék.
Büszkeségem
Köszönöm az ajánlásokat!
Sziasztok!
Szeretnék kérni 3db ajánlást. Ott voltam a nagy talin.
Piros NA-val, fekete keménytetővel. MBU-619
Sziasztok.
A mai naptól én is beléptem az mx5 tulajdonosok táborába.
Végül egy 1.8 NC lett (40ezer km-el, első tulajtól).
Köszönet LaLeekirálynak a segítségért.
Remélem minél hamarabb eljutok egy találkozóra (Az Augusztus 10 sajnos már nem jó nekem.)
A hazaútról még csak pár telefonos képet tudok felrakni, de később töltök majd még rendes fotókat is.
Egyébként Debrecenbe került a kocsi.
Szuper, köszönöm
Sziasztok!
Szeretnék kérni pár ajánlást a tegnapi találkozó után, (fekete nbfl met-649es rendszámmal) egyszerűbb lenne pár embert elérni, ha látnám az adatokat, email cím...stb...
Akkor tudunk ajanlani ha feliratkozol a megfelelo menu pontban. Klub/legyel te is...
Ok! Megtaláltam. Már rég fent vagy! Ment az ajánlás.
Tőlem is kaptál 1 ajánlást. Már csak 1 hiányzik!
Üdv a klubban! Jöhetnek a képek
Sziasztok!
Szeretnék kérni pár ajánlást a tegnapi találkozó után, (fekete nbfl met-649es rendszámmal) egyszerűbb lenne pár embert elérni, ha látnám az adatokat, email cím...stb...
Akkor tudunk ajanlani ha feliratkozol a megfelelo menu pontban. Klub/legyel te is...
Ok! Megtaláltam. Már rég fent vagy! Ment az ajánlás.
Tőlem is kaptál 1 ajánlást. Már csak 1 hiányzik!