Hunya
Velünk: 5986 napja
Nesze! :-)
(Lalee-ban megbízom)
Nesze! :-)
(Lalee-ban megbízom)
Esetleg én is kérhetek két ajánlást, hogy végre klubtag lehessek?
LaLeekirály-tól már van egy ajánlásom, voltam nála a múlt héten, ő tanusíthatja, hogy van egy NB-m, csak sajnos a közös gurulás még nem jött össze...
Zöld BRG NA, teszek fel ide képet hamarosan, amint elkeszul a kasztnisnál ... Jeloltem magam a varolistan.
Zöld BRG NA, teszek fel ide képet hamarosan, amint elkeszul a kasztnisnál ... Jeloltem magam a varolistan.
Egy már megvan, masnizhatod a cuccot
Klubtabsaggal kapcsolatban jelentkeznek, kellene par ajanlas
Na Mx5
Majd ha látjuk is a vasat élőben!
Tanúsíthatom, BRG? NA az "áldozat" , lassan de biztosan majd megkezdi átalakulását, múlt héten az MSM blokk is odakerült mellé, hogy szokják egymást
Felül katintsd be hogy tag szeretnél lenni, utána lehet csak ajánlást adni - még egy indok az olajbetöltő kupakért :P
Na Mx5
Majd ha látjuk is a vasat élőben!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Na Mx5
Köszi Kompresszor Király meg mindenkinek akikkel társ lehetek e széles úton , Verádó
Kompresszor Király, LOL . Ez a cím nem igazán engem illet, max a kompresszor marketinges.
Köszi Kompresszor Király meg mindenkinek akikkel társ lehetek e széles úton , Verádó
Verádó
Tőlem kaptad a harmadikat, üdv a klubban!
Kedves Klubtagok
Szeretném ajánlásaitokat kérni hogy mellékelt kis autóm, egy 2008 as hardtop 2.0 as NC m hivatalosan is elismert legyen körötökben. 2012 ben került hozzám az autó de csak az idén kezdtem el veletek ismerkedni és turázni. Turai Kastély, Hungaroring Pálya Nap, Horváthország Arcoval, Cabriosdokival és Boján al nagy élmény volt,, remélem még leszenk hasonlók. Szóval fogadjatok soraitokba. Köszönöm Verádó
Verádó
Szép a Tiborod!
Gyere el egy talira és pitty-putty meg lesz az ajánlás!
Szóval most már lehet ajánlani engem, illetve Tibort, akiről küldök még egy képet:
lyukasurge
Meglett a 3. ajánlás is, hálás köszönet Rakom fel a képeket...
Furcsa volt, hogy pont titeket nem láttalak aztán, de gondoltam, hogy valami közbejött biztos.
Egyébként mi sem "arra" mentünk, mert leszakadt a sor vége, és Dobogókőre tartott, csak ott nem volt senki, úgyhogy húztunk át a másik helyre Élményben nem volt hiány. Na de az már másik topic.