lyukasurge
Velünk: 4229 napja
Ha minden igaz már rajta vagyok a listán...
lyukasurge
Ha minden igaz már rajta vagyok a listán...
lyukasurge
Üdvözletem
Én voltam az vasárnap egy bordó NC-vel, akit az utcáról küldött hozzátok egy zöld NB-s (hátsó lökhárítón "D"-matricás) srác. És milyen jól tette. Kicsit tényleg ilyen mennyország-feeling volt, de gondolom ezt nem kell ecsetelni. Viszont beregisztrálnám most már magamat rendesen, ha megtennétek, hogy adtok ajánlást. Egyet szóban már kaptam
Köszönöm előre is.
Hello! En vagyok a D-matricas illeto es most ragadnam meg az alkalmat, hogy elnezest kerjek, ha netan vartatok volna rank - mivel nem ertunk volna mar oda idoben, probaltam okoskodni es az elore meghidetett utvonalon levadaszni titeket, de vegul nem sikerult utana lattam, hogy azert, mert nem arra mentetek
Viszont orulok, hogy megtalaltad a tobbieket, es hogy "mennyország-feeling volt" =)
Gabesz utan dobtam egy ajanlast en is, mar csak 1 kell, hogy tag lehess - udv a klubban
Üdvözletem
Én voltam az vasárnap egy bordó NC-vel, akit az utcáról küldött hozzátok egy zöld NB-s (hátsó lökhárítón "D"-matricás) srác. És milyen jól tette. Kicsit tényleg ilyen mennyország-feeling volt, de gondolom ezt nem kell ecsetelni. Viszont beregisztrálnám most már magamat rendesen, ha megtennétek, hogy adtok ajánlást. Egyet szóban már kaptam
Köszönöm előre is.
Ohh, ezt olvastam. Tényleg jó írás és gratula a kocsihoz is!
MX5 vásárlás? "biztos kurvázni akarsz, inkább egyed a pörköltet csöndben tovább, anyámmitszólna, felborulszmajd"
priceless.
Fun is not a straight line
Én látatlanba adnék neked egy ajánlást mert a népitéletes írásod nagyon szimpi. Látszik hogy szerted a kocsit és vetted a fáradtságot hogy leülj és megpróbáld írásba önteni a gondolataid és szórakoztató és frappáns módon sikerült is. Gratula a kocsihoz és a jópofa íráshoz!
Gyere el egy találkozóra és akkor simán kapsz elég ajánlást!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Danke.
lyukasurge
Köszönöm. Milyen listáról van szó? Tudtok ebben segíteni, ill. abban, hogy mi a következő lépés a taggá válás folyamatában? Köszi előre is.
A Klub menüpont alatt találsz egy " legyél Te is..." pontot.
Oda iratkozz fel, és ott lehet ajánlani majd téged.
Jó a kocsid, meg a népitéletes szösszeneted is.
Köszönöm. Milyen listáról van szó? Tudtok ebben segíteni, ill. abban, hogy mi a következő lépés a taggá válás folyamatában? Köszi előre is.
lyukasurge
Nem találtalak a listán, de ha megtalálom akkor tőlem is kapsz ajánlást, mert hasonló a járgányunk
Nekem tetszett az írás is, és a kép is! Tőlem fogadj el egy AJÁNLÁST, Danny
Sziasztok!
Szeretnék klubtag lenni, már lassan egy éve boldog tulajdonosa vagyok egy nordic green NC-nek, viszont sajnos nem ismerek egy klubtagot sem (mindeddig).
Viszont írtam a gépjárműről népítélet ide:
http://nepitelet.hu/autok/mazda/mx-5_2005/tibor/
Tehát ajánlást szeretnék kérni tőletek! Köszi!
lyukasurge
Üdv a klubban!
Köszi! Felnitesók lettünk!
Szeretnék kérni ajánlást, hogy klubtag lehessek. Bár nagyon sok klubtaggal ismerjük már egymást, az autókkal talán még közelebbi kapcsolatot ápolok, mégcsak most teljesült a legfőbb feltétel a klubtagságomhoz.: 1 db. MX-5.
Igazából felújítás céljából vettem, de annyira ritka jó darab, hogy úgy néz ki túl nagy lett a szerelem.
Szép autó, szép kerekeken. Hiába a stílus az stílus!