Szani
Velünk: 5072 napja
Üdv a klubban!
Üdv a klubban!
Gratulalok Lalee, szep darab! Vicces, hogy egy hete beszeltunk arrol, hogy nincs hova tenned, meg kulonben is ) Es mivel eloben meg csak Te lattal, remelem ha tag leszel en is kaphatok majd Toled egy ajanlast )
Tök jó hogy még egy ilyen hétpróbás hullarablót is meg tudott szédíteni a Mi Autónk, ezt nem gondoltam volna. És nekünk is jó lesz ez mert Lali mostantól sokkal jobban fogja érteni milyen problémákkal küzdünk pl futómű tekintetében hiszen saját kocsiján ő is érezni fogja hogy mik az ilyen meg olyan változtatások következményei. Gratula a csocsi kocsihoz!
Igazából felújítás céljából vettem, de annyira ritka jó darab, hogy úgy néz ki túl nagy lett a szerelem.
Éljen, éljen!
Szép a vas Lalee, gratula hozzá! Egy kis pofozgatás, egy pár Hunya féle kesztyű és minden tökéletes lesz!
Lalee hozd ki tökölre )
Nem lehet sajnos, reggel ki kell fosztanom Kopit, aztán családi banzáj lesz.
Igazából felújítás céljából vettem, de annyira ritka jó darab, hogy úgy néz ki túl nagy lett a szerelem.
Éljen, éljen!
Szép a vas Lalee, gratula hozzá! Egy kis pofozgatás, egy pár Hunya féle kesztyű és minden tökéletes lesz!
Lalee hozd ki tökölre )
Éljen, éljen!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nahát, csak megtartod? Jól döntöttél, gratulálok hozzá, nagyon szép!
Üdv a klubban!
Ha kell, tudok egy jó szerelőt
.
Szeretnék kérni ajánlást, hogy klubtag lehessek. Bár nagyon sok klubtaggal ismerjük már egymást, az autókkal talán még közelebbi kapcsolatot ápolok, mégcsak most teljesült a legfőbb feltétel a klubtagságomhoz.: 1 db. MX-5.
Köszönöm!
Tom65: megjön a csomag, benne az USB dugóval, szedem szét a rádiót és dokumentálom
Üdv a klubban!
Repült egy ajánlás! Várom még a fotót a kábelezésről!
T
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy rávegyem magam. Idáig is tagnak éreztem magam, csak a fórumon nem tettem meg ezt a lépést
OK!
Bocs, kedvelem a hozzászólásod, csak nagy az ujjam és az ipadon a nemtetszik gombot sikerült megnyomnom... ;-) Szóval én fáradhatatlan vagyok, a kutya pihen helyettem :-)