Viktor85
Velünk: 5038 napja
Megvan a harmadik ajánlásod! Üdv itt!
Megvan a harmadik ajánlásod! Üdv itt!
Sziasztok! Megörültem, hogy a turulnál lesz a "tavaszi" mazda találkozó, mert remek alkalomnak tartottam, hogy megismerjek pár klubtagot. Sajnos az idő nem volt valami jó, ezért mire odaértem már csak páran voltunk. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, és a két ajánlást amit kaptam. Sajnos egy ajánlás még mindig hiányzik, ezért szeretném megkérni azokat a tagokat akikkel már - ha csak futólag is - találkoztam, hogy előlegezzék meg a bizalmat, mert régi álmom válna valóra. Köszönöm!
Sziasztok.
Nagyon örülök, hogy ezt a néhány embert sikerült megismernem az első találkozó alkalmával. Szeretnék én is taggá válni a Miata klubban. Előre is köszönöm a bizalmat azoknak akik megtisztelnek szavazatukkal, és akik bizalmat szavaznak. Remélem a következő találkozón, több embernek sikerül eljönnie. Üdv
Kisdeak
Nem tudlak ajánlani. Nem vagy a listában
.
Sziasztok.
Nagyon örülök, hogy ezt a néhány embert sikerült megismernem az első találkozó alkalmával. Szeretnék én is taggá válni a Miata klubban. Előre is köszönöm a bizalmat azoknak akik megtisztelnek szavazatukkal, és akik bizalmat szavaznak. Remélem a következő találkozón, több embernek sikerül eljönnie. Üdv
Kisdeak
Sziasztok!
3 hete nekem is sikerült szert tennem egy jó kis 2002-es ezüst Sportive NBFL-re. Papírozás, csinosítgatás folyamatban. Néhányatokkal már sikerült összefutnom (Lalee, Ordune, LisztmayerB), már csak az ajánlások hiányzanak a taggá váláshoz.
Ezt előre is köszönöm!
Ajánlás kész, már csak 1 hiányzik.
Amúgy üdv a klubban!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
3 hete nekem is sikerült szert tennem egy jó kis 2002-es ezüst Sportive NBFL-re. Papírozás, csinosítgatás folyamatban. Néhányatokkal már sikerült összefutnom (Lalee, Ordune, LisztmayerB), már csak az ajánlások hiányzanak a taggá váláshoz.
Ezt előre is köszönöm!
Érdekes, hogy ennek az állítólag igen nőies autónak milyen kevés hölgy tulaja van. Örülök, hogy most ismét eggyel bővült a táboruk!
Ha az mx nőies, akkor a 206 CC milyen autó?
Ne tőlem kérdezd, én csak az írtam "állítólag"...
A világ másik felén ezt így gondolják. íme a cikk: a Beetle után és a Ford KA előtt a második helyen az MX5: http://www.vezess.hu/hirek/mustang_legferfiasabb_auto/36262/
Az átlag amerikai dagadt pasik nem férnek el ebben az autóban, vezetni sem tudnak, Japán is, olcsó is, hát hogy a fenébe ne így gondolnák.
Megaztán tőlem lehet nőies is, legalább szívesebben beülnek a csajok.
Ez tök igaz! Rajongnak a kocsiért. Mosolyognak, megbámulnak, volt olyan hogy ugráltak az út mentén a buszmegállóban szombat este. Mit akarhattak...?
Ha ül a jobb 1-en egy csaj, akkor viszont villámokat szór a tekintetük! Nagyon meglepett ez a dolog, amikor először szembesültem vele!
Én sem vagyok egy kis darab, de simán elférek.
Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok amerikai...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Érdekes, hogy ennek az állítólag igen nőies autónak milyen kevés hölgy tulaja van. Örülök, hogy most ismét eggyel bővült a táboruk!
A világ másik felén ezt így gondolják. íme a cikk: a Beetle után és a Ford KA előtt a második helyen az MX5: http://www.vezess.hu/hirek/mustang_legferfiasabb_auto/36262/
Az átlag amerikai dagadt pasik nem férnek el ebben az autóban, vezetni sem tudnak, Japán is, olcsó is, hát hogy a fenébe ne így gondolnák.
Megaztán tőlem lehet nőies is, legalább szívesebben beülnek a csajok.
Sziasztok,
két hete vagyok boldog tulajdonosa egy 2001-es sötétzöld NBFL-nek, és már csak egy ajánlásra van szükségem :-)
Köszönöm!
Sejtettem ki vagy, bar bevallom oszinten: az email cimed sokat dobott a dolgon
-Udv a klubban-
Sziasztok,
két hete vagyok boldog tulajdonosa egy 2001-es sötétzöld NBFL-nek, és már csak egy ajánlásra van szükségem :-)
Köszönöm!
LIKELIKELIKELIKE
JAJAJ!!! Sindy is egyetért!
Éljen a 8 küllős Daisy
NA 1993
JAJAJ!!! Sindy is egyetért!