Pampalini
Velünk: 4547 napja
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!
Black Sushi
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!
Black Sushi
Köszönöm! Összesen 3 fiam van, ezért is nagyon várjuk a következőt, hogy mindenkire sor kerüljön!
Black Sushi
koszi, igy van, meglett a harmadik is. mindjart mas erzes igy kommunikalni.
Igen, én voltam a kutyával . Ment is az ajánlás, ha jól látom, tag lettél!
Sziasztok,
Május 5.-én a fiammal és az "1 napos" autónkkal részt vettünk az Esztergom- Visegrád guruláson. Akikre emlékszem: Ordune (szép új paripájával), Mrgregorian, Mocsary, Matuka, Nb1985 és Abence. Kérlek titeket, ha időtök engedi, dobjatok egy ajánlást nekem. Előre is köszönöm!
Üdv!
1 darabot kiosztottam : )
Ne felejtsd el a másik fiadat is megautóztatni a legközelebbin : )
de, az vagyok. akkor veled dumaltunk a multkor.
de, az vagyok. akkor veled dumaltunk a multkor.
iloilo, te nem szigetszentmiklósi vagy véletlenül?
Sziasztok,
Május 5.-én a fiammal és az "1 napos" autónkkal részt vettünk az Esztergom- Visegrád guruláson. Akikre emlékszem: Ordune (szép új paripájával), Mrgregorian, Mocsary, Matuka, Nb1985 és Abence. Kérlek titeket, ha időtök engedi, dobjatok egy ajánlást nekem. Előre is köszönöm!
Üdv!
Black Sushi
Köszi, jövök egy kólával a következő guruláson.
Két hete kedden voltam a kabriótalis night krúzingon, sajnos 3 mondatnál többet nem sikerült beszélnem a társasággal, úgyhogy sajnos nem emlékszem senkire.
abencétől és tőlem is kaptál egy ajánlást.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok,
Akkor ezek szerint itt lehet kuncsorogni az ajánlásokért.
Két hete kedden voltam a kabriótalis night krúzingon, sajnos 3 mondatnál többet nem sikerült beszélnem a társasággal, úgyhogy sajnos nem emlékszem senkire.
Ezzel a vassal mentem:
A képen lévő gyerek nem a fiam, hanem az unokám. Azt hiszem itt a fiatalok között én vagyok az egyetlen nagypapa.
Jól látod, ott készült. Én lassan hat éve költöztem ide és most az Érsek kerttől délre lakom. Akkor valószínűleg neked a ZF Hungária kft mond valamit.
Csak azt tudom a ZF-ről, hogy sebességváltókat gyártanak azt hiszem. Le sem merem írni, hogy akkor éltem Egerben, mikor a főiskolát még Hi Shi Minh-nek hívták.