Esetleg újabb tapasztalat? Keményebb lett azért?
Nem csak az elején volt magasabb, nem ült lejjebb késöbb?
Csak mert én is gondolkodom ezeken a gátlókon...
FK , grrrrrr.......
Sziasztok!
Csak igaza lesz Gyéének... Rendeltem ültetőrugókat is a gátlóhoz, mert az újak a gyári rugókkal kerültek beszerelésre és most szerény mérésem szerint egy, de inkább másfél centivel magasabb lett az autó. Az új gátlókkal egyébként elégedett vagyok, csak arra számítottam, hogy kicsit keményebbek lesznek. Nem hiába nem sportnak, hanem sztrítnek hívják... Mindegy, hó végén megjönnek a kék rugók és akkor 3,5 centivel lejebb kerül elöl-hátul.
Köszi az infót. Azt hiszem én beruházok négy Koni STR.T gátlóra. Ha meglesz és lesz némi tapasztalatom, akkor majd megírom ide.
Egyenlőre nem tudok véleményt mondani mert alig mentem vele és túl sok dolgot változtattam meg egyszerre ahhoz hogy tudjam melyik okozza a különbségeket. Az biztos, hogy a kanyarstabilizátorok nagyban meghatározzák a kocsi viselkedését, sokkal direktebb a kanyarvétel és ha csak azt cseréled nem változik a rugózási komfort annyira.
A gátlókkal egyenlőre egy fura tapasztalatom van, a hátulja kicsit pumpált egész addig amíg maxra be nem tekertem a csillapítást. Ez valahogy nem oké, közúton nem kellene hogy szükség legyen erre, talán a futóműállítás, a szélesebb felni és gumi vagy a nem megfelelő guminyomás a ludas, még ki kell nyomozni.
Köszi Gyéé!
Te egyébként milyennek találod a Koni Sport-ot? Azzal is szemezek, csak tényleg nem akarok túl kemény futóművet...A miata.net fórumon azt írják, hogy a STR.T nagyjából olyan, mint a Sport a legpuhább állásban.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy közületek használ-e valaki Koni STR.T gátlókat és ha igen, akkor mik a tapasztalatai. Szeretnék új lengéscsillapítókat, de nem szeretném leültetni az autót, mert én télen-nyáron ezt használom és gyönyörű fővárosunk útjai nem támogatják az ilyesmit.
Ha valaki tanáccsal szolgál egyéb sportos gátlókkal kapcsolatban, azt is szívesen fogadom! Kábé 100K áll rendelkezésemre erre a célra és szeretném ha Tökölön már új gátlókkal jelenhetnék meg.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Szia!
Én még nem tudom mennyire leszek elégedett az új Konikkal, viszont szerintem a rossz utak miatt ne vesd el az ültetést. A kátyun nem fog felülni a kocsi hasa, ha meg a rázkódás miatt aggódsz akkor az nem az ültetésen múlik. A gyári magasság is lehet rossz ha gyenge a rugó és huplikon felüt a gumi ütközőkre. Szóval az ültetés nem egyenlő a rövidebb rugóúttal.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy közületek használ-e valaki Koni STR.T gátlókat és ha igen, akkor mik a tapasztalatai. Szeretnék új lengéscsillapítókat, de nem szeretném leültetni az autót, mert én télen-nyáron ezt használom és gyönyörű fővárosunk útjai nem támogatják az ilyesmit.
Ha valaki tanáccsal szolgál egyéb sportos gátlókkal kapcsolatban, azt is szívesen fogadom! Kábé 100K áll rendelkezésemre erre a célra és szeretném ha Tökölön már új gátlókkal jelenhetnék meg.
Előre is köszönöm a tanácsokat!