Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    Koni STR.T vagy valami    |   << vissza

Koni STR.T vagy valami

2016-02-01 16:20:57

Vajk

Posztok: 8
Velünk: 3704 napja

Esetleg újabb tapasztalat? Keményebb lett azért?

Nem csak az elején volt magasabb, nem ült lejjebb késöbb?

Csak mert én is gondolkodom ezeken a gátlókon...

2010-12-13 23:44:56

opzsolt

Posztok: 412
Velünk: 5787 napja

FK , grrrrrr....... sad  

aláírás
na most ide mit  írjak :)
2010-12-13 15:20:44
Barac

Barac

Posztok: 605
Velünk: 6573 napja

NB csüccsentéshez:  link.

Nem tudom, hogy milyen minőség. Nem ismerem, csak rábukkantam.

2010-06-29 9:26:51
rossifumi

rossifumi

Posztok: 98
Velünk: 6189 napja

Sziasztok!

Csak igaza lesz Gyéének... Rendeltem ültetőrugókat is a gátlóhoz, mert az újak a gyári rugókkal kerültek beszerelésre és most szerény mérésem szerint egy, de inkább másfél centivel magasabb ! lett az autó. Az új gátlókkal egyébként elégedett vagyok, csak arra számítottam, hogy kicsit keményebbek lesznek. Nem hiába nem sportnak, hanem sztrítnek hívják... Mindegy, hó végén megjönnek a kék rugók és akkor 3,5 centivel lejebb kerül elöl-hátul.

2010-06-05 9:57:54
rossifumi

rossifumi

Köszi az infót. Azt hiszem én beruházok négy Koni STR.T gátlóra. Ha meglesz és lesz némi tapasztalatom, akkor majd megírom ide.

2010-06-05 9:15:08
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6726 napja

Egyenlőre nem tudok véleményt mondani mert alig mentem vele és túl sok dolgot változtattam meg egyszerre ahhoz hogy tudjam melyik okozza a különbségeket. Az biztos, hogy a kanyarstabilizátorok nagyban meghatározzák a kocsi viselkedését, sokkal direktebb a kanyarvétel és ha csak azt cseréled nem változik a rugózási komfort annyira.

A gátlókkal egyenlőre egy fura tapasztalatom van, a hátulja kicsit pumpált egész addig amíg maxra be nem tekertem a csillapítást. Ez valahogy nem oké, közúton nem kellene hogy szükség legyen erre, talán a futóműállítás, a szélesebb felni és gumi vagy a nem megfelelő guminyomás a ludas, még ki kell nyomozni.

aláírás DrasticPlastic Driver
2010-06-04 21:17:10
rossifumi

rossifumi

Köszi Gyéé!

Te egyébként milyennek találod a Koni Sport-ot? Azzal is szemezek, csak tényleg nem akarok túl kemény futóművet...A miata.net fórumon azt írják, hogy a STR.T nagyjából olyan, mint a Sport a legpuhább állásban.

2010-06-04 20:45:08
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6726 napja
rossifumi, 2010-06-04 20:09:39

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy közületek használ-e valaki Koni STR.T gátlókat és ha igen, akkor mik a tapasztalatai. Szeretnék új lengéscsillapítókat, de nem szeretném leültetni az autót, mert én télen-nyáron ezt használom és gyönyörű fővárosunk útjai nem támogatják az ilyesmit.

Ha valaki tanáccsal szolgál egyéb sportos gátlókkal kapcsolatban, azt is szívesen fogadom! Kábé 100K áll rendelkezésemre erre a célra és szeretném ha Tökölön már új gátlókkal jelenhetnék meg.

Előre is köszönöm a tanácsokat!

Szia!

Én még nem tudom mennyire leszek elégedett az új Konikkal, viszont szerintem a rossz utak miatt ne vesd el az ültetést. A kátyun nem fog felülni a kocsi hasa, ha meg a rázkódás miatt aggódsz akkor az nem az ültetésen múlik. A gyári magasság is lehet rossz ha gyenge a rugó és huplikon felüt a gumi ütközőkre. Szóval az ültetés nem egyenlő a rövidebb rugóúttal.

aláírás DrasticPlastic Driver
2010-06-04 20:09:39
rossifumi

rossifumi

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy közületek használ-e valaki Koni STR.T gátlókat és ha igen, akkor mik a tapasztalatai. Szeretnék új lengéscsillapítókat, de nem szeretném leültetni az autót, mert én télen-nyáron ezt használom és gyönyörű fővárosunk útjai nem támogatják az ilyesmit.

Ha valaki tanáccsal szolgál egyéb sportos gátlókkal kapcsolatban, azt is szívesen fogadom! Kábé 100K áll rendelkezésemre erre a célra és szeretném ha Tökölön már új gátlókkal jelenhetnék meg.

Előre is köszönöm a tanácsokat!