Hunya
Velünk: 6204 napja
Sziasztok! Tudnátok nekem Győr közelében lakatost ajánlani?
attila kukac airgocar pont kom
Rozsdával vigyázni kell, mert megeszi az autót! :-)
https://www.youtube.com/watch?v=qa5mKZT1SMA
Sziasztok! Tudnátok nekem Győr közelében lakatost ajánlani?
attila kukac airgocar pont kom
Rozsdával vigyázni kell, mert megeszi az autót! :-)
https://www.youtube.com/watch?v=qa5mKZT1SMA
Sziasztok!
Ezek a küszöbök mennyire tűnnek rozsdásnak? Totál nem vagyok jártas a témában, kértem pár képet az eladótól mielőtt utaznék 10 órát a kocsit megnézni.
Az előző narancssárgáról készült képek mennyire tükrözik az általános állapotot? Ha ilyennel találkozok ne ijedjek meg simán javítható?
Valaki nem fényképezné le a saját kocsijának az alját, hogy mi a normális állapot?
Persze, hogy menthető, csak lakatoshoz kell vinni.Új tetővel, lakatolással(ha csak az első nyúlványokat kell és a küszöbvégek, sárvédők épek) Sztem 140-160k körül megáll. Ha más külső elem is rozsdás akkor azokat fényez is kell(20-25k/elem).
Több mint felületi, ha megnézed szét is van repedve, elvált egymástól a lemez...
Sziasztok, rozsda ügyben kérnék egy kis segítséget, illetve a típust nálam jobban ismerők véleményét. Néztem ma egy eladó NB-t, 1998-as, Németországból. Csinos darab, ki is próbáltam, és igyekeztem minél inkább aláfotózni, keresni a tartóbakokon, nyúlványokon rozsdát. Találtam is, csak nem értek hozzá, hogy ez felületi vakrozsda, amivel együtt lehet élni, vagy rohad szét az autó? Feltöltöttem fotókat meg egy rövid videót ebbe a galériába, nagy segítség lenne, ha véleményeznétek. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Tud abban valaki segíteni, hogy hol tudok NB-re küszöböt szerezni? Elég lenne a hátsó része mindkét oldalra. Előre is kösz.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szia Edit! Nekem két hátsó sárvédőív, első nyúlványok, csak a lakatos munka 150 ezer. 45ezer volt a két sárvédőív. A motor ki-be szerelése (a nyúlványok miatt) nincs benne az árba. Az igazság az, hogy nekem mind a két autómat ingyen szerelik, ezért csak a lakatosnak kellett fizetnem. Ki lett cserélve az autón, vezérlés, vízpumpa, komplett kuplung, hűtő, tömítések, bőr űlés javítás, hát most gondolkoznom kell, hogy mik is voltak, majd megkapom a teljes listát. Anyag árra költöttem 200ezret. Végül anyagi okok miatt, most nem lett teli fény, csak három elem. Azt 60ezerért csinálták. Ebben speciáll vannak hibák, mondhatni szarr lett...
most számoltam át nagyjából. 980ért vettem az autót, és most összesen 1591800 ft-ba van az átírással együtt. Itt tartunk...
Hali.
A cégünk foglalkozik Szárazjég szórással
Valamint keresek lehetőleg Budapest és - környékén lakatost (Árajánlat). Jelenleg van egy lakatos aki Soma autóját is csinálta. Az ő ára 130-150e HUF között lenne valahol, javítóív nélkül. ( Tény azért van mit rajta csinálni. Két hátsó sárvédő ill. a kerék járat tetején is találtunk javítani valót, küszöbön is valamint a bal első sárvédőnél, ahol a lökössel találkozik van egy kb 10 centi hosszú rohadás(LYUK) ) Nyúlványhoz nem kell nyúlni, tehát a motor marad bent.