Dragunov66
Velünk: 3905 napja
Hű, szuper lenne, megköszönöm. Pont ez előtt állok, jó lenne hozzáértő szakival megoldani a dolgot.
Kerlek irj emailt.elkuldom a szamo
Hű, szuper lenne, megköszönöm. Pont ez előtt állok, jó lenne hozzáértő szakival megoldani a dolgot.
Kerlek irj emailt.elkuldom a szamo
Koszi a valaszokat, meglatogatok egy karosszeriast akkor!
Dani
Esetleg azt át tudod dobni, hogy hol csinálták?
Köszi!
kistarcsán csinálta a fényezőm Apja.szerda délelött megyek hozzájuk,ha érdekel a száma akor elkérem,bár most a fia nyaralni megy,nem tudom hogy az apja dolgozik e
Esetleg azt át tudod dobni, hogy hol csinálták?
Köszi!
Enyemet kivagtak es uj ivet keszitettek hozza
Hali,
csomagtérfedél végén a rozsdát kijavítani mennyire nehéz? javíttatta valaki már vagy érdemesebb bontottat keresni?
itt találsz egy tapasztalatot:
Hali,
csomagtérfedél végén a rozsdát kijavítani mennyire nehéz? javíttatta valaki már vagy érdemesebb bontottat keresni?
Dani
Sziasztok, igazából csak tapasztalatot szeretnék megosztani a rozsdával kapcsolatban. Nálam most aktuális az alvázvédés, és hát a trapéz karjaim eléggé rozsdásak, leginkább a festéket durta le a rozsda szerkezeileg azért stabil a dolog. De így is van mit rajta vakargatni.
Ilyen erősen igénybevett, korrodált felületre gyógyír a Hammerite NO.1. Rust Beater-t rozsda stabilizáló alapozó, meglepően massziv felületet hagy maga után és kiváló alap (tapadás szempontjából is) egy sima fekete Hammerite festéknek. Nálam is kap még ez az alapozó egy vagy két sima fekete hammerite réteget. Ezzel egy darabig bírnia kell. Ezt a receptet egyébként egy aranykezű karosszéria lakatos tanácsolta, neki már több ízben bevált az alábbi recept: (természetesen pergőrozsda eltávolítása az első, majd a por és zsír mentesítés)
Hello!
Nincs valami hír e témával kapcsolatban? Én is izgatottan várom, sajnos a szép autóm alul hólyagosodoik... Szóval jó lenne mindenféle infó a technológiáról, árról, no meg persze az eredményről...
Köszi!
Az ajtók alján lévő rozsdát milyen módszerrel javították? Ott ugyebár a belső lemez szélére van vissza peremezve a külső lemez. Tehát 3 réteg van egymásra préselve és a rétegeg között indul a rozsda. Mire láthatóvá válik 3-ból 2 réteg minimum megsemmisült. Emiatt mi nem vállalunk ilyen javítást, ajtó cserét szoktam javasolni. Hogy oldották meg?
Szia Lalee,
Igen,emlékeztem rá ,hogy mondtad és tovább is adtam az infot, azt mondták a srácok megcsinálják találkoztak már ilyen f***sal
Technológiát nem kérdeztem meg ,de jövőhéten megkérdezem és referálok róla neked!
Atti
Az ajtók alján lévő rozsdát milyen módszerrel javították? Ott ugyebár a belső lemez szélére van vissza peremezve a külső lemez. Tehát 3 réteg van egymásra préselve és a rétegeg között indul a rozsda. Mire láthatóvá válik 3-ból 2 réteg minimum megsemmisült. Emiatt mi nem vállalunk ilyen javítást, ajtó cserét szoktam javasolni. Hogy oldották meg?
":D viccelődtek is vele ,hogy az lesz rajta valami amerikai dögé"
Az a "fém" mennyiség elég lenne az egész agész kocsi javítására
Én masinám is átesik a rozsdátlanításon szétszedett állapotban van már
jövőhéttől szépül is.. teli fény alváz/üreg új tető..
!Remélem a legközelebbi nagy találkozón ott lehet és megismerhetlek bennetek
Egy fotó:
Mindenki épül szépül. Jó ezt látni. tegyél fel képet ha kész van
rakok fotoznak a mesterek mindent , úgy volt hogy ma kapok képeket ,de jövőhétre tolódik
Érdemi változás van rakom fel!
lassan kész
Húú ezt nagyon Szét dobták de így a tuti. Lehet tudni mi lesz a végösszeg a fényezés+rozsda?
2hét és megmondom
Rozsda:
2 hátsó ív
1 ajtó alja
1 első iv alja
csomagtartó alsó pereme
nyúlványok
amint kész lesz leirom az egészet egy külön topciban szerintem
Atti
Nagyon jó!!! Köszi előre is
Én masinám is átesik a rozsdátlanításon szétszedett állapotban van már
jövőhéttől szépül is.. teli fény alváz/üreg új tető..
!Remélem a legközelebbi nagy találkozón ott lehet és megismerhetlek bennetek
Egy fotó:
Mindenki épül szépül. Jó ezt látni. tegyél fel képet ha kész van
rakok fotoznak a mesterek mindent , úgy volt hogy ma kapok képeket ,de jövőhétre tolódik
Érdemi változás van rakom fel!
lassan kész
:D viccelődtek is vele ,hogy az lesz rajta valami amerikai dögé