mester
Velünk: 5574 napja
Fél éve lakatólták sok pénzért! Egy haveromé, csak javitsam ki a fényezést,mondta...még nem látta,de bíztos lehidal
Fél éve lakatólták sok pénzért! Egy haveromé, csak javitsam ki a fényezést,mondta...még nem látta,de bíztos lehidal
Fél éve lakatólták sok pénzért! Egy haveromé, csak javitsam ki a fényezést,mondta...még nem látta,de bíztos lehidal:(
Fél éve lakatólták sok pénzért! Egy haveromé, csak javitsam ki a fényezést,mondta...még nem látta,de bíztos lehidal:(
Fél éve lakatólták sok pénzért! Egy haveromé, csak javitsam ki a fényezést,mondta...még nem látta,de bíztos lehidal:( mindjárt kép róla...
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Elvinni lakatoshoz a kocsit(első nyúlványok,küszöb már kezd rohadni,első sárvédő alja és sajnos a hátsó lengőkarok,stabpálcák+bölcső,összes csavar berohadva+amit nem látok) és ezeket megcsináltatni, vagy eladni és venni egy jobbat,ami sperres és akár 1.8as is. Mivel 1.6os nyitott difis nb, ezért ésszerűbbnek tűnik az utóbbi.Az autót 1 millió alatt vettem, szóval nem lenne gáz rákölteni még 300-400ezret de félek hogy a hátsó rész miatt több is lenne.Nincs aknám, nem vagyok autószerelő sem.
Koszi szepen. Szerelonel van, o mondta, remenykedem...
Szia! autozube.hu-n elérhető (nekem 3 napon belül átvehető volt), kb 30k/oldal. Vagy zsu.hu-n is van úgy emlékszem hasonló áron. Készülj fel, hogy lehet nem csak sárvédőív fog kelleni:D
Sziasztok,
Hatso sarvedo javitoiv kellene, tudja valaki esetleg, hol lehet kapni es kb mibe kerul?
Koszi!
Mi kell rá...egy kis üvegszál meg egy kis gitt" ...mindkettő megvan!
http://www.alvazvedelem-uregvedelem.hu/kapcsolat/ Budakeszin vannak, hosszú az előjegyzés. Egyy Kia Ceedet csináltattam tavaly, meg voltam/vagyok elégedve a munkával
Ozzie54
Sziasztok!
Pest megyében alváz, és üregvédelemmel kapcsolatosan valakinek esetleg jó tapasztalata, ajánlása ?
2008 NC, szeretném alulról lekezeltetni, hogy ne legyen vele baj egy ideig.
Köszi,
N
Sziasztok!
Pest megyében alváz, és üregvédelemmel kapcsolatosan valakinek esetleg jó tapasztalata, ajánlása ?
2008 NC, szeretném alulról lekezeltetni, hogy ne legyen vele baj egy ideig.
Köszi,
N
Szia,
a lakatosmunkával elégedett vagyok, eddig szerencsére nem jött vissza sehol a rozsda, vagy csak még nem látszik Azóta egyébként több autó készült már itt, érdemes lehet elolvasnod Cleinor kolléga topicját is (http://www.miata.hu/forum/?tid=5310&page=5). Macerás, hogy neked kell fényezőt keresned, mert itt ugye "csak" lakatolnak + alváz és üregvédelmet csinálnak. Szóval fontos a jó szervezés, nálam ezen heteket csúszott a dolog. Nekem kb mindenhol rozsdás volt, ahol szokott (küszöbök, csomagtér ajtó, nyúlványok, sárvédőívek) Bíztató volt, hogy a mester nem esett kétségbe, de megvolt az ára, én 300-400 ezret simán otthagytam. Kitartást!
Szia,
Attól is függ, hogy melyik szériás mx5-ötök van. Ha nb/fl, akkor a Ruzsa szervíz biztosan tud segíteni. Sokan csináltatták már náluk az autójukat és mindenki csak jót mondott a munkájukról. Ügyesek, jófejek és precízek. Ha elviszitek hozzájuk az autót, akkor egy állapotfelmérés után tudnak mondani egy kb árat is. Azért nem dolgoznak ingyen, pont úgy ahogy egyik budapesti/környéki lakatos sem.
FB: ez vagy ez
Ha sajnáltok rá annyi pénzt, akkor ajánlom, hogy vidéken keressetek egy karosszérialakatost aki elvállalja.
Touge Runnerz
Szia,
Attól is függ, hogy melyik szériás mx5-ötök van. Ha nb/fl, akkor a Ruzsa szervíz biztosan tud segíteni. Sokan csináltatták már náluk az autójukat és mindenki csak jót mondott a munkájukról. Ügyesek, jófejek és precízek. Ha elviszitek hozzájuk, akkor egy állapotfelmérés után tudnak mondani egy kb árat is. Azért nem dolgoznak ingyen, pont úgy ahogy egyik budapesti/környéki lakatos sem.
FB: ez vagy ez
Ha sajnáltok rá annyi pénzt, akkor ajánlom, hogy vidéken keressetek egy karosszérialakatost aki elvállalja.
Sziasztok kedves miatások
akinek már van ebben a témában tapasztalata, azoktól kérdeznék elsősorban. Szokásos helyeken rohad a kocsink (hátsó ívek, küszöbök, nyúlvány, hátsó csomagtér tálca bal oldalon) szeretnénk megcsináltatni. Akinek a kocsija már túl van a javításon, tőlük kérdezném, hogy kivel csináltatták és mennyire elégedettek az eredménnyel. Nagyon megköszönöm, ha kapok elérhetőségeket és kb árakat, hogy kinek mennyibe került. Köszönöm szépen előre is!
Szia! Az érdekelne, hogy elégedett vagy a lakatosmunkával? Eltelt már egy kis idő a posztod óta és mi is lakatost keresünk a kicsikénkhez
Gondoltam, neked már van tapasztalatod, hogy most mit látsz a kocsin, visszajöttek-e esetleg rozsdafoltok vagy ilyesmi.
köszi, ha válaszolsz