Casady
Velünk: 4872 napja
Na ezt jó tudni, ha egyszer majd szükségem lenne rá. Te is környékről vagy? Eddig nem láttam az autót..
Na ezt jó tudni, ha egyszer majd szükségem lenne rá. Te is környékről vagy? Eddig nem láttam az autót..
Lakatolás: Kecskéden Hartman József. Korrekt, jó áron, Dadon van fényező (fényező kabin stb) vele együtt dolgoznak.
Luzsocar, nekem eddig szépen dolgoztak, igaz nem rozsdasodast, hanem egyéb (belém jöttek, stb) munkát csináltak es fenyeztek. Vidéki viszonylatban találsz olcsóbbat (28e/elem volt utoljára), de nekem eddig minőségi munkát végeztek, míg az olcsóbb sajnos silányabb is volt.
A másik akit dicsért az autóklub-ős szomszéd a kalotaszeg utcában http://www.autokarosszerialakatos.hu/
a munkáját nem ismerem, de állítólag az autóklubtól hozza hordják a kocsikat
Luzsocar, nekem eddig szépen dolgoztak, igaz nem rozsdasodast, hanem egyéb (belém jöttek, stb) munkát csináltak es fenyeztek. Vidéki viszonylatban találsz olcsóbbat (28e/elem volt utoljára), de nekem eddig minőségi munkát végeztek, míg az olcsóbb sajnos silányabb is volt.
Lalee mar latott par mx5-ot erdemes lenne megmutatni neki is.
A masik http://luzsocar.hu/ ok is szoktak mx5-ot lakatolni, ott mondtak nekem, hogy ez sajnos ilyen, fenyre rohad
Amugy ha csak a nyulvanyok es a szokasos sarvedoivek stb, akkor erdemes megcsinaltatni es utana alvazvedoztetni, orok elet.
nekem a nyulvanyok szublimaltak el az nb-ben. Laleeval beszeltem, de ö egy honapja zarta be a lakatos mühelyt. Azt mondta nem tud meg ajanlani senkit.
Nyirseg picit messze van lakatoltatni, luzsocar lenne Pesten, ami kivitelezhetö. Mennyire ajanlod? Van egyeb alternativa? Valaki facebookon irt valamit Balassagyarmaton, de nem talaltam meg a bejegyzest. (kb 2 honapja lehetett...)
MInden infot köszönök elöre!!!
Üdv,
Andras
Pont a legfontosabbat hagytam ki
Elemenként 30-40 ezerért csinálja a javításokat.
nagyságrendi árat tudsz mondani?
Nyírvasváriban lakatoltattam az egyik elemet, csak ajánlani tudom. Akit érdekel, megadom az elérhetőségeit. Annyi, hogy rengeteg a munkája, jó előre kell jelentkezni
A komplett elem újra lett fényezve, az apró horpadások javítva lettek. Semmi eltérés nincs a gyári szín, és a festett elem színe között, akármilyen szögből nézzük.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül megbízható, alapos lakatos műhelyt Veszprém/Székesfehérvár környékén?
Külső linkre (google drive, dropbox stb.) szerintem most is tudsz linket beszúrni /ha más nem csak szövegesen hiperhivatkozás nélkül/, hogy megoszd. A.
Fotó alapján nem szeretnék okoskodni, de az enyém (szintén Sportive ennyi vassal a hasa alatt) is vacakul nézett ki, de talán nem ennyire. Lemezillesztéseknél rozsdafolt, fellazult alvázvédő. Drótkefével lejön, passziválni, alvázvédőzni és kész. Ha magának csinálja az ember, akkor alaposan... Egyszerűen hangzik, de valójában én csak a hátulját (ajtótól hátrafelé) csináltam 2 hétig minden este.
A lengőkarom nekem is ilyen, szerintem szerkezetileg O.K.
A difi első részét mikor megláttam majdnem sírva fakadtam, mintha egy kemencéből húzták volna elő, olyan revésre van rohadva.
Valami csoda folytán kívülről/felülről mindebből tényleg semmi sem látszik. Ahol gondoltam, meg hozzáfértem, üregvédő viaszt is fújtam be. Nemsoká megérkezik a csoda androidos csőkamerám, akkor megvizsgálom belülről, lehet hogy lesz meglepetés...
Töltenék fel képeket szívesen, csak még nincs jogosultságom :-)
Üdv
P.
NBFL 2002 Sportive, BRG "Mancs"
NA 1989 SU Red "piNA" felújítás alatt
#sidescoop csigagyár
www.sidescoop.net
Lalee mar latott par mx5-ot erdemes lenne megmutatni neki is.
A masik http://luzsocar.hu/ ok is szoktak mx5-ot lakatolni, ott mondtak nekem, hogy ez sajnos ilyen, fenyre rohad
Amugy ha csak a nyulvanyok es a szokasos sarvedoivek stb, akkor erdemes megcsinaltatni es utana alvazvedoztetni, orok elet.
Csak nem Szentendréről van az autó? fogadni mernék rá...
Csabihal köszönöm szépen a segítséget!
kapeti, egy szürke példányról van szó, itthon vettem nem én hoztam be.
Tudtok esetleg valami jó lakatost ajánlani Budapest környékén , aki látott már mx5-öt és ténylegesen feltudná mérni az állapotát?
Csabihal köszönöm szépen a segítséget!
kapeti, egy szürke példányról van szó, itthon vettem nem én hoztam be