DonPedro
Velünk: 5899 napja
Én már vettem le varratni, majd vettem egy használtat és azt is én raktam fel. Gondolom egy újat is fel tudok rakni. Szívesen segítek, de én szegedi vagyok.
Én már vettem le varratni, majd vettem egy használtat és azt is én raktam fel. Gondolom egy újat is fel tudok rakni. Szívesen segítek, de én szegedi vagyok.
Fiuk, kivel pakoltatjátok fel a vászontetőt? Ha van új ponyvám, kihez forduljak szerintetek? Danny
Nekem nem kerül fel túl gyorsan, mert még a nyarat simán bírja a mostani..viszont a közös rendelés örömét nem akartam kihagyni ,))
Remélem sok-sok homework tapasztalat gyűlik fel akkorra, mert én saját kezűleg képzelem el a műveletet.
Fiuk, kivel pakoltatjátok fel a vászontetőt? Ha van új ponyvám, kihez forduljak szerintetek? Danny
Bakker!
Ennyi tető! Nem semmi.
Én is csatlakozok a csapathoz, ha még lehet..Kérek én is privi üzenetet ,)))
én is beszállnék egy tetővel...mivel nem vagyok még tag, ha jól tudom egy ajánlásom van a címem svergeson@gmail.com
lehet engem is erdekelne, vki utana kerdez a postazasnak?
lehet én is beszállnék egy tetőbe.
Menniyre jönne ki NA ra ablakos vagy plexis fekete, ha elosztjuk a költségeket?
Ha még nem rendelted meg, én szívesen beszállnék... Jó lenne már egy új tető. Hátha lehet még alkudozni velük az árban, de ha nem, hát legalább a posta kevesebb.
robbins-nal nem latok arakat
szerintem en maradok az uveg vagy plasztikablakos cipzar nelkuli vinyl-nel. cipzarozgatni semmikeppen sem akarok. naponta tobbszor ki-be csukogatom, korulmenyes lenne. ha esik az eso igy 3 sec alatt becsukhatom piros lampanal, meg kiszallni se kell. ebbol nem engedek
ha vki talal keresgeles kozben uvegablakos vinyl-t olcson, nyugodtan linkelje be
Kolléga, én már írtam carhoodsdirect-éknek, 50 font a szállítás Pestig.
Rendelünk felesbe? Mondjuk nemtom mennyivel lesz olcsóbb..