Bird
Velünk: 6902 napja
Nem veszélyes feladat!
Csavarhuzó szegecselő ,furógép...Azt hiszem más nem kell hozzá!
Nem veszélyes feladat!
Csavarhuzó szegecselő ,furógép...Azt hiszem más nem kell hozzá!
Hali! Találtam egy kárpitost (http://www.autokarpitozas.hu/) aki vállal plexi cserét 25-30-ért de csak ha lekapom a tetőt és odaviszem.
Nem csináltam még, van valakinek valamilyen használható leírása? Tudom gyakorlottal fél óra, nem bonyolult, de nem akarok szívni vele.
Kösz.
Szerintem Karpitman sincs messze, de haBudapesten akarsz ,akkor probáld meg a Baros utcai fickót.
Katona Kálmán.
Mobil: +36-70-243-2800
hmm ezen az oldalon en meg erdemi informaciot nem kaptam, csak ha vasarolni akartam vmit...
tovabbra se tud senki bp-en vmi helyet, ahova teto javitassal kapcs. mehetnek? (huzalszakadas stb.)
Néztem, feszes.
próbáltátok már a tömítő gumit mozgatni mert annak a tartóját lehet jobbra balra mozgatni ha meglazítod a csavarját anno ez nekem bevált
Köszi, hogy időt szántál a válaszra!
A két hasítás gyári állapot, mert nálam is megvolt és szintén a két végében volt szivacsszerű anyag. A hasításon keresztül feltöltöttem "vidoflex"-el..ez elég testessé tete. Mikor végeztem az első résszel próba slaggal. Természetesen ömlött be. ,)
Megnéztem és látszott hogy a középső rész "kitömetlensége" miatt komoly rés van az ablak és a középső gumi között, ezért a középső részt is feltöltöttem. Aztán kis igazgatás (jobbra balra húz) után beállt úgy, hogy a közvetlen locsolástól már nem folyt be a víz, viszont amikor megtelt vízzel a valami, akkor ismét csöpögés ,(
Most az a helyzet, hogy ülésekre esőkabát ha esik és az első métereken fékezek nagyokat, hogy kijöjjön a víz. Miután kiürült, menet közben már nincs gond
Szóval a víztározót kellene megszüntetni..
m4n4!
Sajnos a pozitív hullámok nem bizonyultak elégnek, a gépezet még mindig beázik a korábbi helyen...
A ragasztást, amit említettem a tömítés tömlőszerű részén alkalmaztam.
Nem tudom, mi a gyári állapota, a tömítés két vége táján volt két 5-7cm-es hasítás, ahol régen valakik, a közelmúltban pedig én tömtem ki a holmit. Ezeket a hasított réseket zártam le (sárga). Anyit értem el vele, hogy a tömítés belseje már nem gyűjt vizet, de a szokásos helyre, az utastér belseje felé eső vájatba (pirossal) továbbra is gyűlik
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
(Az anyag tubusán a Cemedine No.8008 képviselik a latin betűket, a többi japán. Fekete trutymó, megkötés után nagyjából radírgumi állagú. Ez volt kéznél, de erre a célra szerintem bármilyen rugalmas ragasztó jó lenne)
Megpróbálok még valamit.
Az MX5parts-os fiúk szerint a fő ok a tető anyagának zsugorodása, próbáljuk meg pótolni valamivel. (Na, ez már valban kiérdemelheti a gányolás megnevezést
A tetőm anyaga néhol szemre jó 2 centivel magasabbra húzódott fel, mint hogy érdemben beleszólhatna a dolgokba. Ha a tető anyaga és a szerkezet közé (zöld nyíl) tennék valami tuti vízzáró anyagot és azt az eredeti peremig (piros vonal) kihúznám, átmenetileg jó lenne
http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg
Minimális esztétikumot azért persze nem ártana mutatnia a megoldásnak, és bírja ki az országúti tempót is.
Egyre inkább nézegetem az utángyártott budget tetőket...
Nekem érkezésnél és szinkronban a két oldal... Kinyomjam szilóval?
if in doubt, flat out.
engem is erdekelne erre vmi megoldas, anyosulesnel 1dl nalam is be szokott folyni elindulasnal
Sziasztok help!
Vászontetős NA-m van és ha jól emlékszem előző tulaj Karpitman-nel készíttette. Annyi pici problémám lenne, hogy talán ráférne egy kis "feszítés", és a bal valamint a jobb oldali belső peremben összegyűlik a víz és fékezésnél a mazzag szabályosan lehugyoz kb fél liter esővel. Tegnap már picit kényelmetlen volt tocsogni az esőben. Mivel a Rák jegyében születtem és főnököm megnyugtatott, hogy ez egy vizes jegy...azért én mégiscsak jobban szeretném szárazon... erre van valami megoldás? Nektek volt már ilyen?
if in doubt, flat out.
..A teszten -eddig úgy tűnik- átment, a szokásos bosszantó csöpögés és 1-1 decis víztározó megszűnt. A víz nem juthat a tömítések belsejébe, kérdés, hogy talál e más utat az utastérbe. Az igazi próba természetesen a természet lesz, én nagyon bizakodó vagyok.
Szia,
Én is megcsináltam a gumitömítések "kitömését". Csökkent a becsöpögő víz, de sajnos valamennyi továbbra is bejut ,( Az lenne a kérdésem, hogy hol ragasztottad meg és mivel, hogy a belsejébe se jusson víz?
Köszi: m4n4