Én úgy tudom, ezt ők csinálják, kimondottan ezzel foglalkoznak. Annak idején megtaláltam az ebay-en is őket, de direktben az oldalról rendelve olcsóbb volt. Arra már nem emlékszem, hogy 3 éve volt-e vám vagy még nem, de Amerikából szoktam rendelni és nem egy nagy kaland a vámkezelés.
NA vászontető
gzugzu
Velünk: 4553 napja
Köszönöm, ránézek. EU-ban nem árulják ugyanezt? A vám miatt egyszerűbb lenne.
Mazda MX5 Car Hoods,___utotrim Products Ltd
Én innen rendeltem kb. 3 éve üvegablakos szövettetőt (ha jól emlékszem, a középső polcosat), saját magam tettem fel a leírás alapján. Tökéletesen passzolt, azóta sem ázik be, nem szívta ki a nap, van ablakfűtésem is. Először én is vettem egy gyári bontottat olcsón, de ennyi idősen az anyaga fáradt el és ha esőben belülről hozzányúltam akkor átszivárgott rajta a víz. Ezzel mehetnék akár a gépi mosóba is, mindenesetre szoktam magasnyomásúval szögben tisztítani, nem ázik be. Szóval jó minőségű, tartós megoldás. Most, ha jól látom, van 45% kedvezmény rá. Az üvegablakos szövettető most 500 font szállítással együtt, ami kb. 230 ezer forint, nekem még olyan 160-170-be volt az egész, de nem bántam meg. A legolcsóbb, fix műanyagablakos vinly meg 140e Ft-ra jön ki szállítással.
Történet:
Mazda MX5 Car Hoods, Roofs 1989-1997 (NA) | Fast Despatch | Prestige Autotrim Products Ltd
Én innen rendeltem kb. 3 éve üvegablakos szövettetőt (ha jól emlékszem, a középső polcosat), saját magam tettem fel a leírás alapján. Tökéletesen passzolt, azóta sem ázik be, nem szívta ki a nap, van ablakfűtésem is. Először én is vettem egy gyári bontottat olcsón, de ennyi idősen az anyaga fáradt el és ha esőben belülről hozzányúltam akkor átszivárgott rajta a víz. Ezzel mehetnék akár a gépi mosóba is, mindenesetre szoktam magasnyomásúval szögben tisztítani, nem ázik be. Szóval jó minőségű, tartós megoldás. Most, ha jól látom, van 45% kedvezmény rá. Az üvegablakos szövettető most 500 font szállítással együtt, ami kb. 230 ezer forint, nekem még olyan 160-170-be volt az egész, de nem bántam meg.
gzugzu
Velünk: 4553 napja
Sziasztok!
Vett/csináltatott valaki mostanság új szövet vagy vinyltetot? Hol/Honnan érdemes beszerezni? Valami jó minőségű, tartós megoldást keresek.
Ha van valakinél jó állapotú bontott gyári talán az lenne a legjobb. NA vagy NB is jöhet.
Koszi!
Történet:
Sziasztok!
Vett/csináltatott valaki mostanság új szövet vagy vinyltetot? Hol/Honnan érdemes beszerezni? Valami jó minőségű, tartós megoldást keresek.
Koszi!