m3ss
Velünk: 6045 napja
vkinek nincs elado vaszontetoje? vagy tudtok ajanlani bp kornyeket olyan karpitost, szakit aki fel tudja szerelni a ponyvat, ha esetleg szerkezet nelkuli tetot vennek?
vkinek nincs elado vaszontetoje? vagy tudtok ajanlani bp kornyeket olyan karpitost, szakit aki fel tudja szerelni a ponyvat, ha esetleg szerkezet nelkuli tetot vennek?
Ács Csaba
+36 20 465 53 87
Sok ilyen van, Győrben van egy, aki nem drágán, de kiváló minőségben dolgozik és otthon van MX-5-ben. Ha megtalálom az elérhetőségét, akkor beírom ide.
Amúgy az is járható út, ha UK-ből rendelsz, én innen rendeltem meg:
https://prestigeauto___hoods-cabriotex.html
Lézervágott, nagyon precíz, remek minőségű szöveg (mohair) tetőket készítenek többféle színben, ablakmegoldással (cipzáros fóliás, cipzáros műanyag, fix műanyag, fix fűthető üvegablak). Én a fix fűthető üvegablakos verziót rendeltem és azt javaslom, mert innentől nem lesz gond a karcolódó hátsóablakkal. A gyári NA tetővázra simán rátehető az NB ponyva is, azaz, ha valahol találsz jó állapotú fix fűthető üveges NB ponyvát, azt is megveheted.
A gyenge forint miatt most lehet, hogy ez drágább és posta+vám is van újabban, viszont most van 30% téli kedvezmény, ami még lejön az ottani árakból. Érdemes számolgatni és összevetni azzal, hogy mennyi a keret rá.
Ötlet: több helyen hallottam panaszt arról, hogy az NA-n a hátsó plexi milyen hamar összekaristolódik, és nem lehet belőle kilátni...pld. Winkler Robit hallom minden egyes alkalommal panaszkodni az égéstérben, ahányszor eszébe jut az MX5-öse (elég sűrűn :D), mély nyomot hagyott a lelkében ez a hiányosság...
Tehát, támadt egy ötletem, gondoltam megosztom veletek, de lehet már létezik ez a módszer, más is kitalálta, esetleg alkalmazzák is, mindegy...
Szóval, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha méretre le lenne gyártva egy védő fólia, inkább több rétegben, kívül belül, de leginkább kívül ráragasztani, és ha már összekaristolódott eléggé, akkor csak le kéne húzni egy réteget, és minden lenne a régi...kb olyan fóliára gondolok, mint amivel a telefonok kijelzőjét védik...
Engem annyira nem is érint, mivel nekem lecipzározható, és nem vagyok rest minden alkalommal megtenni, de gondoltam megosztom veletek ötletemet. Nekem több, mint egy éve van új vászontetőm, a plexin pár karcot leszámítva, amit mégis maga után hagy a tetőszerkezet, alig tapasztalok változás...
Mit szóltok?
Sziasztok! Van-e valakinek jó állapotúnak mondható vászonteteje eladó?
Ezt sajnos nem tudom.Tőle kéne megkérdezni.
Köszönöm.
Ő foglalkozik esetleg csak a hátsó plexi javításával esetleg cseréjével is, vagy csak kompletten a tetővel?
Szia. Nagy Mihály: 203517947.
Sziasztok,
Egy NA tető javító szakit keresnék. Tudtok ebben segíteni?
Szia! Repedés vagy vágás? Melyik részen van? Fotó esetleg?