balcsi
Velünk: 5835 napja
Nagymester arra számíts, hogy kb. 2 hónap, mire megérkezik. Nem gyári minőség, de nem rossz!
Nagymester arra számíts, hogy kb. 2 hónap, mire megérkezik. Nem gyári minőség, de nem rossz!
Sziasztok,
Ezeket végül leszállították????
Haho,
ha a mienkre gondolsz, megkaptuk vegul, Lalee fel is szerelte oket - en mondjuk azota nem nyitottam ki, most penteken megyek a mesterhez, megnezzuk hogyan nyilik. Tapasztalat az uj tetovel csak pozitiv eddig, birt mindent, havat, magasnyomasut, szakado esot. carhoodsdirect.co.uk - a sok szivas ellenere jo a vege latszolag... csak gyozd kivarni
Sziasztok,
Ezeket végül leszállították????
Tetőt kéne cserélnem, de itthon olyan árakat kaptam, hogy kimegyek egy donorkocsiért amin új tető van
Valakinek valami jó forrása....
Köszönöm
info@hunyadi.co.hu, de megtalálod a neten is. Ha bp-i vagy a déli pu, kisbéri autóbusz megállójában, a buszvezetőenk odaadod, és másnap este vissza hozza. Tökéletes minőség, és ár. Mindenképpen ajánlom, felteszek egy képet róla a profilomba, nézd meg.
NA-ra venek iletve javitatnak tetot tud valaki segiteni? kormanyra is kelene mar uj bor ha valaki tudna segiteni irjatok. Koszi
Sziasztok. Nekem kiszakadt a hatso muanyag "uveg", mivel a tetomon nincs egy repedes sem es a hatso szakadt resz konnyeden kicipzarolhato ezert csak azt szeretnem kicserelni. Nem tudjatok honnan tudnek szerezni egyet?
Pl. ITT
De szerintem minden ponyvakészítőnél lehet ilyen anyagot venni.
Üdv
Lehet, hogy az IL kényeztetett el minket az 5-8 napos szállításokkal... Tegnap Anyáztam JON-t, esett az eső és becsöpög a víz.
Szívás, ne adjátok fel!
Ez jó hír, van remény. Max 4 hetet ígér az oldal, a probléma inkább az, h John kamuzik össze-vissza.
Ez jó hír, van remény. Max 4 hetet ígér az oldal, a probléma inkább az, h John kamuzik össze-vissza.
Sziasztok,
Augusztus elején 3 darab tetőt megrendeltünk ettő a cégtől, http://carhoodsdirect.co.uk/ azokat az ígéretek ellenére még nem kaptuk meg. Mivel a kapcsolattartó (bizonyos John) több alkalommal belefutott állításai ellenmondásaiba pár nap múlva, bizalmunkat elvesztettük és pénzünket visszakértük. Telefonon megértette, azt mondta visszakapjuk a vételárat, másnap levélben már vissszakozott. Küzdünk.
Nem ajánlom senkinek ezt a céget!
Mi is innen rendeletünk 3-an. Ha jól emléxem kb 2 hónap telt el a megrendelés és a cuccok megérkezése között. Zeller intéze az egészet..volt egy kis küzdés, de mivel nem asap kellettek a tetők, így nem volt akkora izgulás sem. Paypalon fizettünk.
A minőségével elégedett vagyok..mondjuk még csak 1,4 éves ,)
A "nem ajanlom" az egy nagyon diplomatikus megfogalmazas - Jon Owen a konkret illeto, aki egy szemelyben uzemelteti ezt a vallalkozast.
Barhol mashol futtok ossze vele - keruljetek!
Sziasztok,
Augusztus elején 3 darab tetőt megrendeltünk ettő a cégtől, http://carhoodsdirect.co.uk/ azokat az ígéretek ellenére még nem kaptuk meg. Mivel a kapcsolattartó (bizonyos John) több alkalommal belefutott állításai ellenmondásaiba pár nap múlva, bizalmunkat elvesztettük és pénzünket visszakértük. Telefonon megértette, azt mondta visszakapjuk a vételárat, másnap levélben már vissszakozott. Küzdünk.
Nem ajánlom senkinek ezt a céget!