Gabeszpapa
Velünk: 5425 napja
húh köszi, Kárpitman jó tipp, elégedett vagyok az eddigi munkáival, beszélek vele.
húh köszi, Kárpitman jó tipp, elégedett vagyok az eddigi munkáival, beszélek vele.
Oké, de tetszik, feldíszíteném a kocsit:-)
az alapvetöen csak dísz....
Sziasztok!
Nekem a tetőm még bírja, viszont nyitott tetőnél létezik egy feltehető tető takaró. ezzel sajnos nem rendelkezem. Tudja valaki honnan lehet ilyet szerezni?
Én ezeket találtam... szerintem jó. de nem tudtam venni mert PAyPAL only. Már leveleztem velük. Na-hoz ingyen adnak valami kiegészítőt és több színben készítik felár nélkül. Ha valaki rendel én csatlakozok. Küldettem velük képket és ott jónak látszott.
http://cgi.ebay.co.u___?hash=item19b8e2d582
Esetleg megosztod velünk a linket??
Én tavaly cseréltem, mert nekem is eléggé beszakadt már. Sok keresgélés után, végül az USA-ból rendeltem. Messze az volt a legolcsóbb, akkor kb 40%-a volt az európai árnak... Szépen elküldték csomagban. A beszerelés nem volt rövid, de elég jó leírást adtak hozzá. Amit elszúrtam rajta, az az én hibám volt, nem a leírásé.
Kr.
mester neked milyen kellene?
Mert ha jó a pvc ablakos akkor lehet h meg tudnánk egyezni..
Egy ponyvára én is beruháznék
Nekem egy üveges tető kellene. Vaggy vki aki átalakítja a mostanit üvegesre..
Használt is jó
Bird ha úgyis eladod nem cserélsz velem
Persze némi pénzért!
Oké, akkor majd egyszerre rendelünk, és kérünk csoportos kedvezményt
Igen, már beszéltem vele, úgyhogy még gyűjtök rá . Köszi
Kárpitman?
Sziasztok!
Bocsánat, elég régen jártam errefelé,de elég elfoglalt voltam kb nyár óta . Az lenne a problémám, hogy kezdi megadni magát a PVC tető az NA-mon. Már mikor megvettem, akkor is kicsit beázott, ha zuhogott az eső, de most már a szélén lévő szakadás a 2 garázs nélküli tél miat már kezdi elérni azt az állapotot, hogy nem kell utat keresnie befelé a víznek, hanem kerülő nélkül bejön . Véges a pénztárcám, de nem szeretnék rossz minőséget, úgyhogy ezért szeretnék ötleteket, vagy egy telefonszámot, hogy hol érdemesmegcsináltatni. Előre is köszi .