Ordune
Velünk: 5667 napja
Na jó, megbeszéltük. Megpróbálom máshogy elintézni.
A légbefúvó nem opció, mert
1. az asszony nagyon fázós
2. így hidegben is lehet nyitva használni
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Na jó, megbeszéltük. Megpróbálom máshogy elintézni.
A légbefúvó nem opció, mert
1. az asszony nagyon fázós
2. így hidegben is lehet nyitva használni
Szerintem se bántsd a hifit, nézz rá Tangára először, nem vagytok messze egymástól. És utána döntsd csak el.
Vagy opció a 2 légbefúvó is. Szerintem nem rontja el nagyon a hűtés-fűtést.
Tamás, nem lenne hely a kiegészítő műszereknek az a oszlopon? az elég vagány tud lenni, nem? és akkor maradhatna a muzsika is
Félek, hogy zavarna a kilátásban.
Tamás, nem lenne hely a kiegészítő műszereknek az a oszlopon? az elég vagány tud lenni, nem? és akkor maradhatna a muzsika is
Sziasztok!
A projekt miatt eladósorba került a 2 DIN-es fejegységem, mert kell a hely a kiegészítő műszereknek.
Kb. 2 éve vettem a Media Markt-ban (még a doboza is megvan ), azt hiszem 160.000 Ft-ért, de az már régen volt. Kifogástalanul működik, sajnálom is, hogy meg kell váljak tőle.
Csere is érdekel 1 DIN-es márkás készülékre, amin szintén van USB kimenet, erősítő (RCA) és a Nokia kihangosítóm is ráköthető, valamint mp3-at is játszik.
Ajánlatokat privátban várom.
Pioneer AVH-P3100DVD
http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=353204
itt is ezen agyalnak...
Hi,
szerintem érdemes végignézni a régi bejegyzéseket, van pár ilyen hangszórós téma. Sokan agyaltak már ezen a dolgon, akik nem biztos hogy most újra le fogják írni (lehet már nem is nézik az oldalt).
Nemrég én is futottam egy kört ezzel kapcsolatban, nekem az jött le, hogy ha cseréled a hangszórókat, akkor a gyári fej már nem lesz elég, mert az a mostani kis papírmembrános hangszórókhoz van kitalálva és nem egy erőgép, de ha nyitva a tető akkor úgy is mindegy mi hogy szól
A line-in-re vagy költesz, vagy ha olcsón akarod megúszni, akkor barkácsolni kell. A probléma az, hogy elég sok fajta fejegység létezik és nincs mindegyikhez pontos leírás. (itt egy lista: http://miata.foskett___=Miata_Audio_Pinouts )
Bye:tom65
Köszi ez jó dolog, csak ennek az árából már vehetek egy fejegységet is.
A helyzet az, hogy most gyárilag szarul szól és nem tudom, hogy elegendő lesz-e hangszóró szettet venni, vagy fejegységet is kell. Nem akarok rá sokat költeni és nem is akarok csúcs hangzást, csak ne legyen már ilyen dobozhangja.
Ez van benne, nem cserélném le ha tisztességes hangzást ki lehet belőle hozni, mert jól mutat. ˇˇ
Aki járt már hasonló cipőben, annak mi a tapasztalata?
Köszi a segítséget!
a legegyszerűbb megoldás az il motorsporton kapható kieg, ami pendriveot is fogad. Azon van line bemenet is. Bár az pénzbe kerül, de egyszerűbb és többet is nyújt.
Persze, itt egy jó leírás:
Fun is not a straight line
Sziasztok,
Megcsinalta vki az AUX-IN modot a gyari (non-Bose) fejegysegen? http://members.cox.net/zoomzoom/auxinmod.html
2001-es NBFL-t butykolnek, de elotte elolvasnam masok tapasztalatait
Ernő sikerült. Kicseréltem a kiégett rizsszem izzókat. Kis csavarozgatás, kis forrasztás és okés.
(maradt még egy, ha erre jársz
Eladnám NBFL gyári fejegységemet, hibátlan állapotú még a fólia is rajta van az előlapon! A hátoldalán levő matrica alapján Clarion gyártmány. Jár hozzá, egy il motorsporttól rendelt usb olvasó (mintha 99 EUR lett volna az ára, mikor legutóbb néztem) amivel pendriveon keresztűl lehet vele mp3 at hallgatni. Ára 35e forint.
Még nem, de nem adom fel, ha sikerül szólok! (van még egy fél marék biztim )