m4n4
Velünk: 5608 napja
Nekem amíg nincs kint az antennám teljesen (kb 50cm)..addig csak sisteregés hallatszik. Nem tudom, hogy egy ekkora antennával lehet -e normálisan rádiózni.
Nekem amíg nincs kint az antennám teljesen (kb 50cm)..addig csak sisteregés hallatszik. Nem tudom, hogy egy ekkora antennával lehet -e normálisan rádiózni.
en ilyet hasznalok, nem csak iphone-hoz jo. 15$ korul van. na ez nem remeg, es soha nem esik le. most nem talalom a videot, de ugy teszteltek, hogy telefon bele, es teljes erobol rangatja az arc a levegoben hadonaszik vele ossze-vissza, es nem esik ki a telo. euroringen razokoveket is birta siman
egyébként a gyári fej az szabvány 2 dines? tehát gond nélkül passzolna a helyére? a navin azért gondolkozom, mert akkor az nem lenne külön még egy kütyü ami vagy leesik a kanyarban vagy nem.
Nekem is ilyen van gps nélkül (az nekem is az ablakban van), és bizony elég nehezen olvasható napközben. De este szép és még filmet is nézhetnék rajta, ha nem lenne csábítóbb a Miata adta vezetés öröme.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Napfénynél elég problémás leolvasni ezeket a TFT képernyőket. legalábbis nálam. Szóval én navi nélküli tekerőset vennék inkább, navit meg az ablakba, kicsit lefelé fordítva.
van tapasztalata vkinek ilyesmi jellegű 2 dines cuccokkal amiben pl gps is van?
http://www.automultimedia.info/
Mennyire könnyű berakni (nbfl), olvasható e a kijelző ha lenn van a tető, stb.
van tapasztalata vkinek ilyesmi jellegű 2 dines cuccokkal amiben pl gps is van?
http://www.automultimedia.info/
Mennyire könnyű berakni (nbfl), olvasható e a kijelző ha lenn van a tető, stb.
Köszi szépen, elvileg sógortól kapok kölcsönbe egyet, ha az nem jönne össze, akkor hívlak Matt!
Gram: hétfőn megyek/gyünk Janihoz, amíg mókol, viszek kormányt
Tanga
Nekem is van valahol egy 4csatis Solidaudiom, azt már kiszerelni se kell csak megtalálni. Mondjuk a MicroDim.-hez képest nincs sehol de az asszonyt tuti túlordítja
szólj ha kő
Amennyit használom, az enyémet viheted kölcsibe. De te szereled ki/be.
Köszi a felajánlást, de fejegységem van, az erőlködő mondta be az unalmast...
Tanga
Nekem van egy.
Pioneer deh-p3600mp
Ezt tudom nélkülözni.
.
sziasztok! Egy kis segítség kellene. Nincs valakinek egy használaton kívüli bármilyen autós erősítője kölcsönbe egy hétre? Az enyém szervízben van 3 hete,és jövő héten elmennék egy hosszabb túrára. Jó lenne nem csak asszonykát hallgatni végig,mert lehet,h a határnál visszafordulok
Tanga
Sziasztzok!
Végül valakinek sikerült beszereznie használható hangszóróhely átalakító keretet??
A gyáriról 16-os ra kéne.
Üdv, Pg.
Szia,
Én a Metroman kft-től rendeltem átalakítót, de nem 100%-os. Vszínű majd lapszabásznál vágatok bele fát. A műanyag átalakító kicsit gyengusz, de használható azért.