Sziasztok!
Megvan, de a fórum szabályai szerint first come, first serve van.
Ha rgb007-nek és MAC1-nek nem kell belátható időn belül, akkor Nyiri viheti.
Ha számít a döntésnél, akkor helyileg Győrben azonnal (házhoz is viszem), Bp-en és Esztergomban pár hét múlva elérhető.
Az ára legyen mondjuk 2000 Ft/lap.
Hi-Fi
Nyiri
Velünk: 2921 napja
@ rgb007
@ MAC1
STP Silver Black alu-butil lapok. Öntapadós, nem nedvszívó. Most 6 db van, 1 lap: 750*500 mm, 1,8 mm vastag. Ár megegyezés szerint. A 6 lap mindkettőtöknek elég lenne
rgb007
Velünk: 2089 napja
Szia!
Mennyi van, mihez tervezted? Lehet engem is érdekelne, ez a kongó ajtó néha idegesítő tud lenni... Plusz nem sokára szét lesz szedve, és akkor már jobb lenne plusz hangszigeteléssel összerakni!
NB FL 1.8 16V Youngster 2003 / Honda Civic Type-S Mk8 2008
MAC1
Velünk: 3995 napja
Köszi, írok ha aktuális lesz!
MAC1
Velünk: 3995 napja
Sziasztok,
olvastam sok megoldást zajcsillapításra az ajtóba, STP, bitumenes lap stb. Ahogy néztem, ezt magatok bütyköltétek be ügyesen, ám ha ebbe nem merek belevágni magam, kit ajánlanátok ahol ezt meg lehet csináltatni?
Köszi!
Gergő
Sziasztok!
Korai NA-ba szeretnék modern rádiót (miután jó eredetit nem kapok).
Ehhez két kérdés, hátha van valakinek tapasztalata:
1) Kapható-e valahol jó minőségű DIN méretre átalakító beépító keret/takaróelem?
2) Milyen nem csiricsáré kinézetű új rádiót lehet kapni? Ami kb. korhű lenne és zöld a háttérvilágítása, olyat még nem találtam sehol.
Köszi!
Sajna nem én nyertem a licitet, így nem lesz gyakorlati tapasztalatom :S
Viszont itt egy írás, ami alapján macerás barkácsdolognak tűnik az áthangolás:
http://navilex.hu/radio.html
OK, köszi a válaszokat. Ezek alapján belevágok.
Az USA FM hangolás témáról tudok, de engem (még) nem igazán zavar, mert FM transzmiterrel tudok bármi zenét hallgatni.
De majd ha meglesz a rádió, akkor megkérdezem rádióműszerésztől, hogy van-e megoldás.
Imre
Velünk: 4064 napja
Nem. Igazából nem is foglalkoztam még vele, de engem is érdekelne a megoldás.