Válasz erre: @wsxcde #132205
Sziasztok!
A gyári kinézetet nem bontotta meg szerintem, sőt, nekem kifejezetten tetszenek a króm színű potmétere és hogy a héttérszínét is lehet állítani (ha akarjuk egészen búcsúsra), nekem a műszerfal piros háttérszínéhez lett igazítva. Azt sajnos nem tudom, hogy jobban szól-e, mert én nem tudtam beletettetni mp3-as átalakítót- a rádiót pedig azért nem tudtam hallgatni, mert az antenna nekem nem működik- , mert amikor azt szerettem volna, kiderült, hogy a gyári CD fejegység rossz, így off volt ez az opció, ezért sem tudom megmondani, hogy a gyári hangzása jobb-e mint ez. (azért a gyárit megtartottam)
Azt tudom, hogy ezzel teljesen megvagyok elégedve, nekem tetszik ahogy szól,persze biztos van jobb.
Semmibe nem ütközik a kezem, talán ha nagyon kilóg a pendrive, akkor az lehet zavaró, de ezekkel a kis pendrive-ok tök jó.
Sajnos csak ezt a képet engedi feltölteni, és most nem tudok másikat csinálni, mert leadtam, teljes külső-belső felújításra, hogy ősszel krúzolhassak majd egy szép új csoda-roadsterrel (májusban vettem:-))