Válasz erre: @rappit4 #131734
Szia! Nekem egy Kenwood bt33u fejegység van (nem mai darab), ez 4x35w RMS és 4x70w max (tehát 4x35 az értékelhető :D )
Épp most cseréltem ki a gyári NB hangszórókat, mert meguntam, hogy menet közben a mélyek elvesznek a motor szélzaj egyéb zajok miatt. Rock metalt hallgatok, tehát nem birom a "diszkó mosolyt" (azaz a basszus és treble felt). Linearitasra törekszem én is.
Namost amit vettem hangszórót potom pénzért az kb teljesíti is a kiteteleket. Egy MAC Audio Amp Fire -t (20cm-es, kör profil) újítottam be. Elég nagyot tud így is szólni, hogy a fej nem tudja messze 100%-ban kihajtani (kb dupla hangos mint a gyári volt). A dinamika se rossz. Nyilván nem kell egy több millás hangzást várni, de roadsterben ettől tobbet nehéz szerintem. Valószínű többet számítana a plusz hangelnyelő szigetelés az ajtóba, kardán alagút hoz és a kabin hátsó részénél. Ezzel kapcsolatban kb. 1 hónap és tudok tapasztalatot megosztani, mert épp várom az ebayes hangszigetelo hangelnyelő anyag rendeleseimet.
Egyébként sokan a Focal hangszóróit ajánlják itt, de SZVSZ nyitott tetővel nem fogod a különbséget hallani.