Balázs
Velünk: 4597 napja
Szia!
Nekem van egy eladó, ha adsz egy elérhetőséget, küldök róla képet, infót.
Szia!
Nekem van egy eladó, ha adsz egy elérhetőséget, küldök róla képet, infót.
Én ki sem vettem a rádiót teljesen. Kicsit előrecsúsztattam, majd a kesztyűtartó felől benyúlva be tudtam dugni a Yatourt. 10 perc alatt megvolt. Szintén NC, csak nem Bose.
Amúgy a Yatourral óvatosan, mert sok helyen láttam, hogy nem Bose kompatibilis. Illetve lehet, hogy van belőle, de akkor arra kell direkt keresni!
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Szia!
Ha nem szeretnéd vállalni magad, tudok megfelelő embert rá, aki nekem is segített fejegység cserében... nem drága, alapos, én is ajánlás útján jutottam hozzá más fórumról. írj rám: csakdumakukacgmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=2RaFYIvFm1s
Nekem a off mazdában (6) is ilyen yatour féle valami. Annak is nagyon egyben van. De meglepően egyszerűen szét lehet kapni
Nekem nagyon "egybe" van építve az egész rádió rész (próbáltam egy képet belinkelni, de vmiért nem megy). Szóval biztosan nem otthoni feladat, legalábbis nem nekem. :-(
Nekem nagyon "egybe" van építve az egész rádió rész:
Ez sima csati van hozzá ami bemegy a rádió CDtar részére. Bedugod és már megy is. Nem kell hozzá szerviz. Oké a rádiót ki kell kapni, de az nem vészes. Én elsőre a kesztyűtartóban tartottam, de az nagyon sittes.
Utána (mivel hosszú a kábel) furtam egy lyukat a könyöklő nagy fedeles tartójára alul és oda vezettem el a kábelt így a könyöklő dobozában van a pendrive/aux csatlakozó a rádióhoz.
Ez sima csati van hozzá ami bemegy a rádió CDtar részére. Bedugod és már megy is. Nem kell hozzá szerviz. Oké a rádiót ki kell kapni, de az nem vészes. Én elsőre a kesztyűtartóban tartottam, de az nagyon sittes.
Utána (mivel hosszú a kábel) furtam egy lyukat a könyökló nagy fedeles tartójára alul és oda vezettem el a kábelt így a könyöklő dobozában van a pendrive/aux csatlakozó a rádióhoz.
Keress ra a Yatour cuccokra. Van vmi kinai megfeleloje is, ha ez draga.
Sziasztok!
NC1-be gyári BOSE rendszerhez (6 CD váltós) van valakinek jó és egyben gyönyörű megoldása az AUX-in problémára? Spotify-ról vagy pen-drive-ról szeretnék zenét hallgatni.
Ha igen, kérlek osszátok meg velem! (És szükségem lenne egy javaslatra is, hogy kinél tudom beépíttetni, nem tudom megoldani saját magam.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Favágó
Köszönöm, meglesem a hétvégén.
Dani
Sziasztok,
ez még beférne? Pioneer-TSM800PRO-8-PRO