Szota14
Velünk: 3218 napja
Megtaláltam ebay-en is, szuper, és ha ezt megrendelem, akkor ha csak az anyóst cserélem ki, ugyanúgy fog szólni, vagy cseréljem ki mind a kettőt?
Megtaláltam ebay-en is, szuper, és ha ezt megrendelem, akkor ha csak az anyóst cserélem ki, ugyanúgy fog szólni, vagy cseréljem ki mind a kettőt?
Hangszoro csere, az az enyemet itt kineztem https://www.crutchfield.com/ es megvettem ebay-en. Sajnos BOSE-ba csak egy csere lehet, a Focal Integration ISS 200 vagy gyari bontott, esetleg gyari uj horror aron
Sziasztok.
Adott egy 2.0 NC, ami gyárilag BÖSE hifi-s, azonban korán ráeszméltem a hibájára: Hidegben az anyós ajtóban lévő hangszóró recseg, csak ha leveszem a bass-t, illetve áttekerem a balancot a vezető oldalra, akkor lehet értelmesen hallgatni bármit is, de még ilyenkor is néha berecseg.
Mivel tudnám orvosolni a problémát? Elég ha veszek oda egy új hangszórót? Hol kapok ilyen gyári Bose hangcuccot? :D
Előre is köszi a segítséget
Igen, gyárilag BOSE.
Gyarilag is Bose-os a geped? Ha nem, akkor az erositon kivul az osszes hangfal is cseres
Sziasztok!
2006-os NC-be szeretnék rendelni BOSE erősítőt, de 2 típust is találok. Tudja valaki, hogy mi a különbség, vagy van-e egyáltalán?
- NG2066920B (Német oldalakon inkább ez van)
- NE6166920A (amerikai oldalakon inkább ez, de a másik is)
Köszi!
Ez még csak próba vágás, de ha elkészül akkor érdekel valakit? (MP3/BT/AUX)
l
Ez még csak próba vágás, de ha elkészül akkor érdekel valakit? (MP3/BT/AUX)
l
Vettem egy nagy levegőt és az "esztétikáért mindent" gondolat jegyében megrendeltem a miataroadster.com-ról a 89-93 évjáratokhoz való 2Din-es középkonzol takarót (JDM Radio Bezel). Segített, hogy éppen akciós (volt). Postával meg egy kis plusz költséggel ca. 150,- $ volt. Már postán van - Osakában. Jön szép lassan. Ha megérkezett referálok róla...
A véletlen az NEM Miata!
Akkor le is foglalva.
Sziasztok,
Van egy eladó, gyári rádióval használható, USB és 3.5 jack adapterem. CD tárra megy rá a csatlakozó.
Ezzel vettem az autót, viszont most egy 1 DINes fejegység kerül bele, szóval nem lesz rá szükségem.
Néha amikor használtam, rendben volt. Hangminőségre is jó. 6 mappát tud kezelni az USB.
Ára: 4ezer. Átvehető, megnézhető, kipróbálható: Fehérváron, vagy Veszprémben.
Nekem ez kell
.
Sziasztok,
Van egy eladó, gyári rádióval használható, USB és 3.5 jack adapterem. CD tárra megy rá a csatlakozó.
Ezzel vettem az autót, viszont most egy 1 DINes fejegység kerül bele, szóval nem lesz rá szükségem.
Néha amikor használtam, rendben volt. Hangminőségre is jó. 6 mappát tud kezelni az USB.
Ára: 4ezer. Átvehető, megnézhető, kipróbálható: Fehérváron, vagy Veszprémben.
Sziasztok,
Ára: 4ezer. Átvehető: Fehérváron, vagy Veszprémben. ;)
Ezekre figyeltél?:
"You can have a maximum of 6 directories, each containing 99 MP3 files. The directories have to be named CD01, CD02 etc, up to a maximum of CD06 (mimicking the naming on a standard auto changer). Note that if your MP3 filenames contain non-alphanumeric characters they may not be recognised. It’s also worth noting that some head units support 10 directories named up to CD10, but its impossible to list which head units support what number of directories. All we can say is try it and if you have problems, reduce the number of directories."
Ezekre figyeltél:
"You can have a maximum of 6 directories, each containing 99 MP3 files. The directories have to be named CD01, CD02 etc, up to a maximum of CD06 (mimicking the naming on a standard auto changer). Note that if your MP3 filenames contain non-alphanumeric characters they may not be recognised. It’s also worth noting that some head units support 10 directories named up to CD10, but its impossible to list which head units support what number of directories. All we can say is try it and if you have problems, reduce the number of directories."
Végül levettem az aksi sarut egy pillanatra, még jó hogy kollégámnál volt egy 10-es kulcs. Minden esetre az audiolink cucc valamiért lefagyasztotta a 2 dines gyári rádiót.
Hi, nekem a léptetéssel van problémám. Amúgy megy a kormányról vezérlés. Elméletileg mappát is kezel, de ez nekem csak néha jön össze. Nem tudom, talán nem tudja felolvasni őket. Néha végig tudom lapozni őket, néha átlépi őket. Ha meg nincsenek mappák, minden indításnál előről kezdi az ömlesztett tartalmat.