Imre, 2017-07-28 15:27:46Nyiri, 2017-07-28 14:48:10Válasz erre: @Imre #121414
Macaudio Proflat 2.20. Nagyon nagy mákom volt, mert nem gyártják. www.autohifi-city.hu-n még volt. De itt is úgy hogy a honlapon még azt írták hogy nincs. Érdemes rájuk csörögni.
Rájuk csörögtem. Azt mondta, hogy már 3 éve nem látott ilyet.
Helyesbítek, ez nem Proflat 2.20. Be volt csomagolva és ma mikor akartam berakni kiderült hogy ez
Macaudio Racer 320. Ugyanazt tudja kb mint a Proflat, de teljes más a furat kiosztás. Konkrétan sehogy nem megy bele. Felhívtam az eladót, hogy WTF. Mondta hogy hát Proflat nincs 3 éve (ahogy neked mondta). Akkor nekem miért ezt adta? Nem ezt beszéltük? Hát akkor félreértettük egymást. Ez a Racer 320 még jobb is mert nem kell hozzá csipogó mert 3 utas meg blablabla. Mondom ez mind szép és jó (egyébként is a csipogót fogom cserélni az ajtóban), de hogy rakom bele?
- FÚRJON AZ AJTÓBA még lyukat.
Na mondom kösz. Leraktam.
Átmentem az OBI-ba vettem egy munkalapot. És ma déltől mostanáig mértem, fúrtam, faragtam, mértem, reszeltem, fúrtam, reszteltem, mértem, reszeltem, rápróbáltam, az anyád, reszeltem, reszeltem, rápróbáltam, reszeltem, KÉSZ. A bal oldaliba beraktam, bekötöttem és kurva jól szól. Teljes hangerőn is gyönyörűen tisztán szól. Holnap csinálom a másikat. Sokkal könnyebb lesz mert csak tükörképe a bal oldalinak. Ott meg már minden megvan.
Egyébként az STP Black Silver zajcsillapító kurva jó. Még az ajtó záródása is csendesebb. Az egész ajtót becsomagoltam vele. Az csak 20-20 perc volt mindkét ajtó. Majd holnap csinálok képet.