Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    Hi-Fi    |   << vissza

Hi-Fi

2017-10-09 7:45:39
wsxcde

wsxcde

Posztok: 101
Velünk: 3483 napja

Sziasztok,

1 hete vettem az autót, még új vagyok. Van egy ilyesmi Audiolink kütyü az autóban: http://ilmotorsport.___php5?aid=532&lang=EN

Ma reggel próbáltam ki először és az egy dolog, hogy csak 1 számot volt hajlandó lejátszani a pendriveról, de mikor leállítottam a motort akkor nem kapcsolt ki a rádió, olyan mintha lefagyott volna. Azóta is úgy van nem szól, csak megy a kijelző és van rajta egy 8-as meg egy CDCH felirat.

Mit tudok ezzel kezdeni? Aksi saru le?

Köszönöm,

Tamás

Történet:

Sziasztok,

1 hete vettem az autót, még új vagyok. Van egy ilyesmi kütyü az autóban: http://ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=532&lang=EN

Ma reggel próbáltam ki először és az egy dolog, hogy csak 1 számot volt hajlandó lejátszani a pendriveról, de mikor leállítottam a motort akkor nem kapcsolt ki a rádió, olyan mintha lefagyott volna. Azóta is úgy van nem szól, csak megy a kijelző és van rajta egy 8-as meg egy CDCH felirat.

Mit tudok ezzel kezdeni? Aksi saru le?

Köszönöm,

Tamás

2017-10-08 20:48:03

Yetro

Posztok: 147
Velünk: 4100 napja

Válasz erre: @NAndor #123961 

Szép megoldás! smile

Én viszont mégis inkább keresek '94 előtti amerikai rádiót. Valaki esetleg?

2017-10-08 11:16:34
NAndor

NAndor

Posztok: 50
Velünk: 2950 napja

Válasz erre: @Yetro #121398 

Vettem egy nagy levegőt és az "esztétikáért mindent" gondolat jegyében megrendeltem a miataroadster.com-ról a 89-93 évjáratokhoz való 2Din-es középkonzol takarót (JDM Radio Bezel). Segített, hogy éppen akciós (volt). Postával meg egy kis plusz költséggel ca. 150,- $ volt. Már postán van - Osakában. Jön szép lassan. Ha megérkezett referálok róla...

aláírás

A véletlen az NEM Miata!

2017-09-29 15:41:13
Nyiri

Nyiri

Posztok: 690
Velünk: 3022 napja

Válasz erre: @WarLock #123726 

Simán megy a kormányról való állítás. Nekem is ilyen van 6-osban smile Ugyanis az a rádiót vezérli nem ezt. 6 CD-s külső lejátszónak szimulálja magát a rádiónak de emiatt csak 6 könyvtárat kezel. Tehát a CD-t váltasz, akkor másik könyvtárba lép és abban lévő tracke-ket nézi. Ha több van rajta, akkor ABC-ben felolvas 6-t majd a többit berakja a 6. mögé track-nek. 

A gond az hogy kicsit lassú míg feltérképezi elsőre a teljes USB-t. De ha nem húzod ki folyton hanem benne hagyod, akkor ameddig nem cseréled ki a penddrive-ot addig gyors, ugyanis csinál egy index fáljt az USB-re. Simán együtt lehet élni vele. Nekem évek óta megvan és jó.

A Miata-ba Densiont raktam, mert gondoltam biztos jobb. A francot. Ugyanolyan, csak a Dension 3x annyiba kerül :D

Történet:

Simán megy a kormányról való állítás. Nekem is ilyen van 6-osban :) Ugyanis az a rádiót vezérli nem ezt. 6 CD-s külső lejátszónak szimulálja magát a rádiónak és csak 6 könyvtárat kezel. Pont emiatt. Tehát a CD-t váltasz, akkor másik könyvtárba lép és abban lévő tracke-ket nézi. Ha több van rajta, akkor ABC-ben felolvas 6-t majd a többit berakja a 6. mögé track-nek. 

A gond az hogy kicsit lassú míg feltérképezi elsőre a teljes USB-t. De ha nem húzod ki folyton hanem benne hagyod, akkor ameddig nem cseréled ki a penddrive-ot addig gyors, ugyanis csinál egy index fáljt az USB-re. Simán együtt lehet élni vele. Nekem évek óta megvan és jó.

A Miata-ba Densiont raktam, mert gondoltam biztos jobb. A francot. Ugyanolyan, csak a Dension 3x annyiba kerül :D

Simán megy a kormányról való állítás. Nekem is ilyen van 6-osban :) Ugyanis az a rádiót vezérli nem ezt. 6 CD-s külső lejátszónak szimulálja magát a rádiónak de emiatt csak 6 könyvtárat kezel. Pont emiatt. Tehát a CD-t váltasz, akkor másik könyvtárba lép és abban lévő tracke-ket nézi. Ha több van rajta, akkor ABC-ben felolvas 6-t majd a többit berakja a 6. mögé track-nek. 

2017-09-29 15:08:37
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5188 napja

Válasz erre: @tom65 #123721 

Én most rendeltem ilyet 6-oshoz. Mi a baj az USB részével? Gondolom a kormányról való állítást azt felejtsem is el.

2017-09-29 15:05:53

Norbi

Posztok: 45
Velünk: 3106 napja

Válasz erre: @tom65 #123721 

Köszi szépen!

2017-09-29 14:50:27
tom65

tom65

Posztok: 459
Velünk: 5113 napja

Válasz erre: @Norbi #123717 

Hi, Mazda 6-ban ilyet használok. Működik rendesen, az USB mondjuk hagy kivánni valót maga után, de együtt lehet vele élni. A sima Jack-kel nincs gond. 

MX-5-ben simán 0 forintból beforrasztottam a jack-et. Hátrébb itt valahol megtalálod a leírást hogy kell...

aláírás tom65
2017-09-29 13:25:20

Norbi

Norbi, 2017-09-27 13:56:02

Sziasztok!

Van valakinek eladó AUX adaptere?

Sajnos nem tudom a pontos nevét.

Ilyenre gondolok.

Esetleg valaki használ ilyet? Meg tudna engem erősíteni, azzal kapcsolatban, hogy működni fog?

2017-09-27 13:56:02

Norbi

Sziasztok!

Van valakinek eladó AUX adaptere?

Sajnos nem tudom a pontos nevét.

Ilyenre gondolok.

2017-08-27 21:57:23
Vandras

Vandras

Posztok: 25
Velünk: 2947 napja

Válasz erre: @marton30 #121389 

Milyen 2 din.es kínai csodád van? Én is próbáltam egyet, de napsütésben használhatatlan volt a kijelzője és az erősítő része is nagyon gyenge volt. 

2017-08-18 22:27:56

sztasak

Posztok: 38
Velünk: 3559 napja

Sziasztok. Eladó a képen látható, style bar közé illeszthető hangszóró, amely tökéletesen működik. 

Én NB-ben használtam, nagyon szerettem. 

Nem patika, de szép állapotú. 

Ár: 35.000Ft

Érdeklődni a

nulla6hetven390harmincegy8négy

számon lehet. 

Történet:

Sziasztok. Eladó a képen látható, style bar közé illeszthető hangszóró, amely tökéletesen működik. 

Én NB-ben használtam, nagyon jó szerettem. 

Érdeklődni a

számon lehet. 

Érdeklődni a

számon lehet. 

Érdeklődni a

számon lehet. 

2017-09-21 18:22:11
NAndor

NAndor

Az addig Ok., h. befér meg keret, de amit eddig néztem, mindegyiknél volt kisebb-nagyobb rés alul ill. felül. Nálad mi a helyzet? Már nem nagyon szeretem, hogy egy lyuk éktelenkedik a rádió és a rekesz helyén.

aláírás

A véletlen az NEM Miata!

Történet:

Az addig Ok., h. befér meg keret, de amit eddig néztem, mindegyiknél volt ksebb-nagyobb rés alul ill. felül. Nálad mi a helyzet? Már nem nagyon szeretem, hogy egy lyuk éktelenkedik a rádió és a rekesz helyén.

2017-07-30 9:07:53
NAndor

NAndor

Ha jól értem, amit a neten böngésztem, a középső takarót is cserélni kellene hozzá, mivel 94-től készült szabványosítva. De ha lenne egyéb megoldás, szívesen venném, mivel a fenti elég húzós, ha egyáltalán lehet kapni.

aláírás

A véletlen az NEM Miata!

Történet:

Ha jól értemamit a neten böngésztem, a középső takarót is cserélni kellene hozzá, mivel 94-től készült szabványosítva. De ha lenne egyéb megoldás, szívesen venném, mivel a fenti elég húzós, ha egyáltalán lehet kapni.

2017-07-29 17:35:25
Nyiri

Nyiri

Posztok: 690
Velünk: 3022 napja

Imre, 2017-07-28 15:27:46

Nyiri, 2017-07-28 14:48:10

Válasz erre: @Imre #121414 

Macaudio Proflat 2.20. Nagyon nagy mákom volt, mert nem gyártják. www.autohifi-city.hu-n még volt. De itt is úgy hogy a honlapon még azt írták hogy nincs. Érdemes rájuk csörögni.

Rájuk csörögtem. Azt mondta, hogy már 3 éve nem látott ilyet. sad

Helyesbítek, ez nem Proflat 2.20. Be volt csomagolva és ma mikor akartam berakni kiderült hogy ez Macaudio Racer 320. Ugyanazt tudja kb mint a Proflat, de teljes más a furat kiosztás. Konkrétan sehogy nem megy bele. Felhívtam az eladót, hogy WTF. Mondta hogy hát Proflat nincs 3 éve (ahogy neked mondta). Akkor nekem miért ezt adta? Nem ezt beszéltük? Hát akkor félreértettük egymást. Ez a Racer 320 még jobb is mert nem kell hozzá csipogó mert 3 utas meg blablabla. Mondom ez mind szép és jó (egyébként is a csipogót fogom cserélni az ajtóban), de hogy rakom bele? 

- FÚRJON AZ AJTÓBA még lyukat.

Na mondom kösz. Leraktam.

Átmentem az OBI-ba vettem egy munkalapot. És ma déltől mostanáig mértem, fúrtam, faragtam, mértem, reszeltem, fúrtam, reszteltem, mértem, reszeltem, rápróbáltam, az anyád, reszeltem, reszeltem, rápróbáltam, reszeltem, KÉSZ. A bal oldaliba beraktam, bekötöttem és kurva jól szól. Teljes hangerőn is gyönyörűen tisztán szól. Holnap csinálom a másikat. Sokkal könnyebb lesz mert csak tükörképe a bal oldalinak. Ott meg már minden megvan.

Egyébként az STP Black Silver zajcsillapító kurva jó. Még az ajtó záródása is csendesebb. Az egész ajtót becsomagoltam vele. Az csak 20-20 perc volt mindkét ajtó. Majd holnap csinálok képet.

2017-07-28 16:45:04
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3676 napja

Válasz erre: @Imre #121416 
Focalrol jot mondanak es az meg van 20-as meretben, ha nem az akkor vmi mas de mindenkeppen 20-as mert azt egyszeru becsavarni plusz szep melyet is fog adni szigetelessel (es erositovel)

aláírás

Dani