Nyiri
Velünk: 3073 napja
Ez nagyon fura. Ők hívtak fel mikor megrendeltem egy Clariont hogy nincs most de van raktáron ez és ez jobb
Ez nagyon fura. Ők hívtak fel mikor megrendeltem egy Clariont hogy nincs most de van raktáron ez és ez jobb
Macaudio Proflat 2.20. Nagyon nagy mákom volt, mert nem gyártják. www.autohifi-city.hu-n még volt. De itt is úgy hogy a honlapon még azt írták hogy nincs. Érdemes rájuk csörögni.
Macaudio Proflat 2.20. Nagyon nagy mákom volt, mert nem gyártják. www.autohifi-city.hu-n még volt. De itt is úgy hogy a honlapon még azt írták hogy nincs. Érdemes rájuk csörögni.
Macaudio Proflat 2.20. Nagyon nagy mákom volt, mert nem gyártják. www.autohifi-city.hu-n még volt. De itt is úgy hogy a honlapon még azt írták hogy nincs.
A gyári NB hangszórók eléggé dobozhangúak. Mivel nem jött össze még a futómű csere (elfogyott amit akartam venni és várni kell) így muszáj volt másra költeni az autó ügyben :D
Vettem egy Macaudio hangszóró párt és STP hangszigetelő lapokat. A hétvégén megépítem és meglátjuk mi lesz. Elvileg durva minőség ugrás lesz. Nem várok csodát de ha már lesz külön mély/magas már örülök.
A gyári NB hangszórók eléggé dobozhangúak. Mivel nem jött össze még a futómű csere (elfogyott amit akartam venni és várni kell) így muszáj volt másra költeni az autó ügyben :D
Vettem egy Macaudio hangszóró párt és STP hangszigetelő lapokat. A hétvégén megépítem és meglátjuk mi lesz. Elvileg durva minőség ugrás lesz. Nem várok csodát de ha már lesz külön mély/magas már örülök.
Sziasztok, mivel kiszerelés közben tönkretettem (szerintem már repedt volt) a rádió alatti ('91 NA) rekeszt, ez tovább sarkalt abba az irányba, hogy 2 DIN-es fejjel próbálkozzam - az autóval kapott rádióban amúgy sincs USB. Látott/tud valaki esztétikus megoldást? Mert nem igen találok beépítő keretet.
Sziasztok, mivel kiszerelés közben tönkretettem (szerintem már repedt volt) a rádió alatti ('91 NA) rekeszt, ez tovább sarkalt abba az irányba, hogy 2 DIN-es fejjel próbálkozzam - az autóval kapott rádióban amúgy sincs USB. Látott/tud valaki esztétikus megoldást? Mert nem igen találok beépítő keretet.
A véletlen az NEM Miata!
Jack-es verziót próbáltam. Nekem sem ment.
Aztán olvastam valahol, hogy nem is fog ennél a típusnál.
A yatour cuccai viszont beváltak.
Sziasztok Mx-5 nbfl 2192 radiohoz aux csatit probalt mar valaki (CT29MZ01) . Nekem sajnos nem akar működni.
Szia,
Van már végleges darab ami rendelhető?
Sziasztok!
NBFL rádióhoz keresek a képen látható hiányzó két takaró műanyag alkatrészt.
Email: audiopra@gmail.com
Üdv
Sziasztok!
NBFL rádióhoz keresek a képen látható hiányzó két takaró műanyagot.
Email: audiopra@gmail.com
Üdv
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A gyári rádió-lejátszom nem igazán funkcionált. A CD lejátszó melegben nem akarta lejátszani a másolt CD-ket, illetve a gyáriakat sem mindig, volt, hogy ugrott rosszabb úton, Vettem egy rádiót -CD nélkül, amibe áttettem a Cd lejátszót-, de sajnos így egyáltalán nem "müxik." Ismertek olyan mestert, aki tudna segíteni, hogy működjön a gyári "zenegép?" Egy 2002-es modellről lenne szó. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Milyen hangszórót lehet és érdemes beszerelni az NA fejtámlájába. A gyári sajnos már nagyon recseg és gyanítom, hogy a bontottak is mind ilyenek.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Pioneer -nál ha a telefon fülhallgató jack-nél kötöd a fejegység előlapi aux bemenetre akkor minden megszólal. Androidra van alkalmazás is amivel vezérelhető usb-n keresztül. Vagy usb-n keresztül megtalálja az mp3 fájlokat és közben tölti is a telefont. De ha Bluetooth-os, akkor onnan is kihangosítja a telón játszott zenét.