rattila
Velünk: 3651 napja
már értem miért recsegett a hangszóró elöző tulaj maximális hozzáértéssel kicserélte a gyárit valami csing csongra
Alatt a gyárit meghagyta csak szétvágta.. atyaég
r
már értem miért recsegett a hangszóró elöző tulaj maximális hozzáértéssel kicserélte a gyárit valami csing csongra
Alatt a gyárit meghagyta csak szétvágta.. atyaég
r
már értem miért recsegett a hangszóró elöző tulaj maximális hozzáértéssel kicserélte a gyárit valami csing csongra :)
Alatt a gyárti meghagyta csak szétvágta.. atyaég
r
Értem
Ehhez nem kellett beépítőkeret, pont befér. Én kábelt nem cseréltem, de korábban tapasztaltam már, hogy sokat tud számítani.
Úgysem tudsz lebeszélni 1din plusz 1din tárolót akarok ez már biztos,LYAban 2din gyári +audiolink volt hát hogy is mondjam az nekem annyira nem jött be
Plug and Play a hangszóró vagy kellett hozzá beépítőkeret?
大使館
Úgysem tudsz lebeszélni 1din plusz 1din tárolót akarok ez már biztos,LYAban 2din gyári +audiolink volt hát hogy is mondjam az nekem annyira nem jött be
Plug and Play a hangszóró vagy kellett hozzá beépítőkeret?
Nekem is recsegett a hangszóró (szintén NBFL), én végül a gyári kinézet miatt a fejegységet megtartottam, az ajtóba egy pár JBL Stage 8602 ment, valamint egy Dension Gateway Lite BT a CD tár csatlakozójára. Az alapján, hogy milyen negatív az általános vélemény a gyári fejegységről, nekem pozitív csalódás volt. Nem azt mondom, hogy csúcsszuper, de az olvasottak alapján sokkal negatívabb képet festettem magamban, és úgy tűnik a hangszóró messze a leggyengébb láncszem az autóban. Ha gondolod, összefuthatunk valamikor, és meg tudod hallgatni.
Ne érts félre, nem akarlak lebeszélni a fejegység cseréről, azzal nyílván még jobbat lehet elérni.
Sziasztok,
Közvélemény kutatok
Egyik kis audió tuningot fogok végrehajtani a verdában ...és mivel recseg az egyik hangszoró igy arra gondoltam akkor már nem gyárit raknék bele..
Ki milyen hangszorót rakott az ajtóba gyári helyett?
Fejegységet már néztem:
https://edigital.hu/___b-bemenettel-p416057
Ati
Szia!
Csak a papír kell vagy valami konkrét problémád van vele?
Én nemrég szívtam vele egy nagyot, mert lekódolta magát.
Sziasztok,
A 2 DIN-es 2192-es gyári rádióhoz van valakinek használati útmutatója?
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
NC-be mar jo ideje kerestem valami normalis fejegyseget, mivel kinait nem akartam, viszont CD/DVD lejatszas es navigacio (IGO) jol jonne - Mo-n a WAZE verhetetlen, de kulfoldon hamar leszivja az adatkeretet meg - igy talaltam ra a Blaupunkt 530-ra
http://autoalkatresz___avigacios-fejegység
Kulfoldi forumokon jo a tapasztalat, ar/ertek aranyban verhetetlen, egy 8GB-os kartyaval tudja a navigaciot, stb. Mult heten jott meg, veszek hozza egy kormany adaptert es mar megy is gepbe :-)
Köszi, nagyon hasznos leírásnak tűnik! Azért akartam mindenképp Bose hifis NC-t venni, mert naivan azt gondoltam az gyári állapotában is hoz majd egy szintet...úgy látszik hibás gondolat volt
Bosectomy az eljárás neve :-) amúgy hangszóró plusz erősítő utána fejegység
http://wiki.miata.net/tiki-index.php?page=NC+Bosectomy
Köszi! Amúgy NC-ben a BOSE elég gatyának tűnik (kb nulla mély, dobozhang), mivel érdemes első körben javítani rajta? Rezgéscsillapítás az ajtóba?
Szivargyújtó.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
12v elosztó