varga-gabor
Velünk: 3804 napja
http://m.ebay.de/itm/Headrest-speaker-set-4-speakers-Mazda-MX-5-mk1-Eunos-MX5-fit-both-seats-/161371383322?nav=SEARCH
Okés, de nem hiszem, hogy már menne. Keresek valakit aki jön mostanában pest felé...
if in doubt, flat out.
Feleségem odaadja. Hívjon fel ha jönne. Össze készítem neki.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Az baj mert rá várok. Indulnom kellene dolgozni
Indulj nyugodtan, majd megoldom másképp!
if in doubt, flat out.
Az baj mert rá várok. Indulnom kellene dolgozni
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Király! Kell minden! A béna kollégám viszont nem veszi fel a telefonját...
if in doubt, flat out.
A hangszórókat kipróbáltam mikro hifivel. Sztem hibátlanul szólnak.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A gyári helyen van, a gyári rács mögött. Meg tudod nézni a számom. Reggel hívjatok fel! Addig megpróbálom összeszedni a dolgokat. Köszi
Okés, reggel hív kollégám Balázs!
if in doubt, flat out.
A gyári helyen van, a gyári rács mögött. Meg tudod nézni a számom. Reggel hívjatok fel! Addig megpróbálom összeszedni a dolgokat. Köszi
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A hangszóró egyébként befér úgy, hogy még rámegy majd a gyári fedlap? Nem szeretném, ha látszódnának, mert formára egy kicsit bikicsunájok
Még a másik a helyén van. Majd leképezem. Am nem gagyi, mert a mágnese meglepően méretes
Ha befér a gyári helyére és nem lóg ki, akkor kellene.
A rossz hír, hogy a kollégám holnap reggel 10ig sopronban van és el is hozna mindent, ha addig kivitelezhető
if in doubt, flat out.
Jó, akkor ezek így együtt kellenek a hangszórókkal együtt, ha nem recsegnek, és szerzek valakit aki elmegy értük.
if in doubt, flat out.
A hangszóró egyébként befér úgy, hogy még rámegy majd a gyári fedlap? Nem szeretném, ha látszódnának, mert formára egy kicsit bikicsunájok
Még a másik a helyén van. Majd leképezem. Am nem gagyi, mert a mágnese meglepően méretes
EUNOS ROADSTER V SPECIAL