varga-gabor
Velünk: 3766 napja
7e összesen az emelő meg a kerék rögzítő csavarokka együtt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
7e összesen az emelő meg a kerék rögzítő csavarokka együtt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
A hangszóró egyébként befér úgy, hogy még rámegy majd a gyári fedlap? Nem szeretném, ha látszódnának, mert formára egy kicsit bikicsunájok
if in doubt, flat out.
Kipróbálom és jelzek. Nem szakadt. A rádiót sajnos már ki szerelték mikor megvettem az autót. Kell a pótkerék is?
A pótkerék mennyi lenne? És az emelő, ha van?
if in doubt, flat out.
Kipróbálom és jelzek. Nem szakadt. A rádiót sajnos már ki szerelték mikor megvettem az autót. Kell a pótkerék is?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Postázod? Vagy hogy oldjuk meg?
if in doubt, flat out.
Sopronban
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Megveszem, ha nem recseg és nincs szétszakadva. A népligetben lakom, te merre?
if in doubt, flat out.
Helo. NA-ból van eladó hangszóró pár, 6e Ft.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Szeretnék új hangszórókat rendelni, de nem tudom mekkorát (átmérő, mélység, stb). A fejtámlákba is kellene és az ajtókba is. Aki cserélt már ilyet, elmondaná milyet vett? Mik lehetnek a szívások ilyenkor?
Nem vagyok nagy zenebohóc, nem komoly hifit akarok, csak a jelenlegi recsegést megszűntetni és bent hagyni a gyári fejegységet.
Szia!
Én ajtóban cseréltem, úgy emlékszem 165 mm-es kétutas ment bele. A márkára most nem emlékszem... Sokkal jobb lett, mint a gyári papír.
Sziasztok!
Szeretnék új hangszórókat rendelni, de nem tudom mekkorát (átmérő, mélység, stb). A fejtámlákba is kellene és az ajtókba is. Aki cserélt már ilyet, elmondaná milyet vett? Mik lehetnek a szívások ilyenkor?
Nem vagyok nagy zenebohóc, nem komoly hifit akarok, csak a jelenlegi recsegést megszűntetni és bent hagyni a gyári fejegységet.
if in doubt, flat out.
Eladóvá válik egy komplett Sony rendszer a 2004-es Unplugged szériából. A szett tartalma:
- CDX-MP80-MP3-CD fejegység távirányítóval, leírással
- CD tár
- ajtóba való hangszórók csipogókkal együtt
- matt szürke bukócső beépített hangszórókkal + huzatvédő háló
Sziasztok.
Szeretném kicserélni a hangszóróimat viszont csak 16,5 cm es szettben van minden gyártónak. Ez még annyira nem is lenne baj, csak nem tudom, hogy melyik beépítő keret lenne jó hozzá (hiába barátom a google ).
Nézegettem sokat, de semelyiknél nem közlik a méreteket csak, hogy audiba, vw be jó stb...
Tudna nekem segíteni valaki aki esetleg már végig járta ezt az utat?
Sziasztok . Szeretném kicserélni a hangszóróimat viszont csak 16,5 cm es szettben van minden gyártónak. Ez még annyira nem is lenne baj, csak nem tudom, hogy melyik beépítő keret lenne jó hozzá (hiába barátom a google ).
Nézegettem sokat, de semelyiknél nem közlik a méreteket csak, hogy audiba, vw be jó stb...
Tudna nekem segíteni valaki aki esetleg már végig járta ezt az utat?
Sziasztok,
OFF autó (R56 MINI) gyári fejegység kiiktatása után megszűnt minden figyelmeztető "gong", így a tolatóradar is, tudok így élni, de kicsit mégis bosszant. Feltételezhetően CAN-Bus miatt szűnt meg a dolog, kérdés, hogy mi lenne a legegyszerűbb megoldás, ha egyltalán van megoldás.
A gyári hifi visszaépítése nem megoldás, mert az botrány volt sajnos, még az én füleimnek is...
Van egy mélynyomó ládám eladó,simán befér a csomiba úgy hogy még marad hely a pótkeréknek,meg kisebb cuccoknak...mac audio 30 cm,nagy mágnes,a láda 38x42x20cm...ár alkú nélkül 13.000 forint!
Szia!
Két hónapja ugyanezt a hibát nyaltam be mint te, se cserélni nem tudtam, a BOSE international azt mondta, hogy keressem fel a gyártót mert direktbe nem adnak. A mazda magyarország azt mondta hogy olyan 120ezer 1 darab és 2 hónap mire megjön tehát eléggé kivoltam. Végül isteni szerencsére a Bajcsin van egy hangszóró javító és megcisnálta 4.500,- kemény magyar forintért :D Ők azok -> http://www.hangszorobolt.hu/ szuper normálisak szabadság előtt megcsinálták az egészet jobb mint újkorában
Hello!
Szuper, koszi az infot! Neked is a melykozep ment szet? Mostmar csak talalnom kell egy normalis szervizet itt Lille-ben.... Vagy karacsonykor a hangszorokkal repulok haza :D.