petbalog, 2015-10-08 20:08:09
bog_josi, 2015-10-08 19:04:18
Hello!
Ne haragudj, de tegnap se írtam 100% biztosra, pont ezért..sajnos mégsem tudom eladni. Tényleg bocs :/
Üdv.
Semmi baj!
De úgy általánosságban, jól működnek ezek a dolgok teljesen a gyári fejegységgel együtt?
Szia!
Nekem június óta van ilyenem, 2004-es NBFL-ben. Okosabb mint ahogy írják, pl 12 mappát ismer fel 6 helyett, illetve ha nem talál CD01, CD02.. mappákat, akkor elvileg egy CD-nek mutatja az egész kártya tartalmát, de ez van hogy nem teljesen jön össze neki, mondjuk 2-szer próbáltam talán így. CD01 - CD12-ig elnevezve el van rendesen. Ezeken belül almappákat nem olvas.
Leállítás/újraindítás után ott folytatja ahol abbahagyta, én elégedett vagyok vele. Néha van stiklije, eddig 3-4-szer csinált olyat hogy nem reagált, gyújtás levétel megoldja. A hosszú dalokat nem igazán kedveli, kb 15 perc felett szenved vele, főként folytatni nem tudja, szóval ha órás mixeket vagy hasonlót hallgatnál akkor nem ajánlom (vagy nem állítod le olyankor amikor ilyen dal megy, mi elléptetjük), ettől eltekintve viszont elégedett vagyok vele. Olvas SD-t, pendrive-ot és van 3.5mm-es bemenete is, illetve bluetooth előkészítés. Azzal mehet telóról is a zene (mappa problémák kikerülve) illetve kihangosítóként is funkcionál. Én még akarok hozzá egy ilyet.
Ha van kérdésed válaszolok szívesen.
Ja, Hong Kongból olcsóbb