Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    Hi-Fi    |   << vissza

Hi-Fi

2015-10-11 11:55:02

krnl

Posztok: 8
Velünk: 3527 napja

Köszönöm!

2015-10-10 22:53:13
HZoli

HZoli

Posztok: 155
Velünk: 3724 napja
krnl, 2015-10-10 12:53:08

Szia, bluetooth-ot hogy lehet megoldani ehhez? Az előkészítés mit jelent? Köszönöm!

Veszel hozzá egy plusz eszközt,  az tud telóról zenét játszani, illetve ha hívnak megállítja a zenét és kiviszi a hangot a hangszóróra, plusz van egy kirakható mikrofon hozzá. 

Keress rá eBay-en : Yatour Bluetooth 

2015-10-10 20:31:42
Soma

Soma

Posztok: 314
Velünk: 3533 napja

Ez gyönyörű!! El tudnám képzelni a miatámban. http://www.ebay.com/___?hash=item4199f53e8e

aláírás Soma
2015-10-10 12:53:08

krnl

Posztok: 8
Velünk: 3527 napja

Szia, bluetooth-ot hogy lehet megoldani ehhez? Az előkészítés mit jelent? Köszönöm!

2015-10-09 16:22:00
petbalog

petbalog

Posztok: 148
Velünk: 3500 napja
HZoli, 2015-10-08 21:02:53

petbalog, 2015-10-08 20:08:09

bog_josi, 2015-10-08 19:04:18

Hello!
Ne haragudj, de tegnap se írtam 100% biztosra, pont ezért..sajnos mégsem tudom eladni. Tényleg bocs :/

Üdv.

Semmi baj! smile De úgy általánosságban, jól működnek ezek a dolgok teljesen a gyári fejegységgel együtt?

Szia!

Nekem június óta van ilyenem, 2004-es NBFL-ben. Okosabb mint ahogy írják, pl 12 mappát ismer fel 6 helyett, illetve ha nem talál CD01, CD02.. mappákat, akkor elvileg egy CD-nek mutatja az egész kártya tartalmát, de ez van hogy nem teljesen jön össze neki, mondjuk 2-szer próbáltam talán így. CD01 - CD12-ig elnevezve el van rendesen. Ezeken belül almappákat nem olvas.
Leállítás/újraindítás után ott folytatja ahol abbahagyta, én elégedett vagyok vele. Néha van stiklije, eddig 3-4-szer csinált olyat hogy nem reagált, gyújtás levétel megoldja. A hosszú dalokat nem igazán kedveli, kb 15 perc felett szenved vele, főként folytatni nem tudja, szóval ha órás mixeket vagy hasonlót hallgatnál akkor nem ajánlom (vagy nem állítod le olyankor amikor ilyen dal megy, mi elléptetjük), ettől eltekintve viszont elégedett vagyok vele. Olvas SD-t, pendrive-ot és van 3.5mm-es bemenete is, illetve bluetooth előkészítés. Azzal mehet telóról is a zene (mappa problémák kikerülve) illetve kihangosítóként is funkcionál. Én még akarok hozzá egy ilyet.

Ha van kérdésed válaszolok szívesen.

Ja, Hong Kongból olcsóbb smile  

Köszönöm szépen a részletes választ, szerintem rendelek is egy ilyet akkor, én is ebayről tervezem. smile

2015-10-08 21:02:53
HZoli

HZoli

Posztok: 155
Velünk: 3724 napja

Hello!
Ne haragudj, de tegnap se írtam 100% biztosra, pont ezért..sajnos mégsem tudom eladni. Tényleg bocs :/

Üdv.

Semmi baj! smile De úgy általánosságban, jól működnek ezek a dolgok teljesen a gyári fejegységgel együtt?

Szia!

Nekem június óta van ilyenem, 2004-es NBFL-ben. Okosabb mint ahogy írják, pl 12 mappát ismer fel 6 helyett, illetve ha nem talál CD01, CD02.. mappákat, akkor elvileg egy CD-nek mutatja az egész kártya tartalmát, de ez van hogy nem teljesen jön össze neki, mondjuk 2-szer próbáltam talán így. CD01 - CD12-ig elnevezve el van rendesen. Ezeken belül almappákat nem olvas.
Leállítás/újraindítás után ott folytatja ahol abbahagyta, én elégedett vagyok vele. Néha van stiklije, eddig 3-4-szer csinált olyat hogy nem reagált, gyújtás levétel megoldja. A hosszú dalokat nem igazán kedveli, kb 15 perc felett szenved vele, főként folytatni nem tudja, szóval ha órás mixeket vagy hasonlót hallgatnál akkor nem ajánlom (vagy nem állítod le olyankor amikor ilyen dal megy, mi elléptetjük), ettől eltekintve viszont elégedett vagyok vele. Olvas SD-t, pendrive-ot és van 3.5mm-es bemenete is, illetve bluetooth előkészítés. Azzal mehet telóról is a zene (mappa problémák kikerülve) illetve kihangosítóként is funkcionál. Én még akarok hozzá egy ilyet.

Ja, Hong Kongból olcsóbb smile  

Történet:

Hello!

Üdv.

Semmi baj! :) De úgy általánosságban, jól működnek ezek a dolgok teljesen a gyári fejegységgel együtt?

Szia!

Leállítás/újraindítás után ott folytatja ahol abbahagyta, én elégedett vagyok vele. Néha van stiklije, eddig 3-4-szer csinált olyat hogy nem reagált, gyújtás levétel megoldja. A hosszú dalokat nem igazán kedveli, kb 15 perc felett szenved vele, főként folytatni nem tudja, szóval ha órás mixeket vagy hasonlót hallgatnál akkor nem ajánlom (vagy nem állítod le olyankor amikor ilyen dal megy, mi elléptetjük), ettől eltekintve viszont elégedett vagyok vele. 

Hello!

Üdv.

Semmi baj! :) De úgy általánosságban, jól működnek ezek a dolgok teljesen a gyári fejegységgel együtt?

Szia!

2015-10-08 20:08:09
petbalog

petbalog

Hello!

Üdv.

2015-10-08 19:04:18
bog_josi

bog_josi

Posztok: 122
Velünk: 3539 napja

Hello!

Üdv.

aláírás ...ne gondolkodd túl a dolgokat...ÉLVEZD!
2015-10-08 18:02:41
petbalog

petbalog

Szia! Mindenképpen érdekelne!

Kérhetek esetleg egy e-mail címet, amin tudunk kommunikálni?

2015-10-08 2:25:14
bog_josi

bog_josi

Hello!
Nekem úgy néz ki eladó sorba kerül egy Anycar-os USB/SD/Mic/Aux adapter. Ha esetleg érdekel, akkor beszélhetünk róla! smile

2015-10-05 10:51:13
petbalog

petbalog

Sziasztok!

Szombaton megvásároltam végre első Miatámat, egy 2002-es NBFL-t. A kérdésem az lenne, hogy ismeritek-e ezt az átalakítót?

http://www.ebay.com/___?hash=item3cd1f088ff

Ez tűnik a legolcsóbb megoldásnak, és ha jól értelmezem, akkor a sima gyári fejegységgel teljesen kompatibilisnek kéne lennie.

2015-09-25 7:06:22
bog_josi

bog_josi

Sziasztok!

Hétvégén hazafelejövet a rádióm kijelzője az órán kívül semmi mást nem jelzett ki, majd egyéb javítás miatt kikerült az aksi s vissza..utána pedig már semmit se jelzett ki illetve innentől kezdve nem is szólt már. Van hozzácsatlakoztatva ilyen Sanyos Anycaros USB/SD..adapter FYI. Valaki tudna nekem okossággal szolgálni..mi lehet a teendő! Lekötelezne smile

ui.: 2002es NBFL-em van rádióm típusa 2192.

2015-09-24 15:32:20
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3706 napja
rattila, 2015-09-24 15:02:09

rattila, 2015-09-24 15:01:37

Balage76, 2015-09-22 13:21:54

rattila, 2015-09-22 10:52:37

Sziasztok!

NBFl gyári rádió téma non Bose!

NB került beépítésre fordító kábellel.

A Probléma a következő:

gyujtásra világít kijelző (gombok nem)

Majd világítás felkapcsolás után a kijelző világítása annyi lecsökken ,hogy nem látszik rajta semmi..

Mi lehet a hiba problémája? Külön kellene tápot adni a világításnak?Vagy csak simán rossz a kábel vagy a fejegység?

Google-ztam ,de nem nagyon találtam semmit erre a hibára!

Képek a jelenségről:

gyújtás:

Világítás felkapcsolása után:

köszi a segítséget előre is smile

Atti

Egy ötlet: Az NC-ben a rádió csatlakozó kötegében van egy "illumination" vezeték. Ha ezen kap jelet a rádió (felkapcsolod a világítást), akkor alapból leveszi a fényerőt a rádió (ha ez a funkció a rádióban változtatható akkor értelemszerűen kiiktatható, de ha nem nyúlsz hozzá akkor alapból sötétedik). Próbáld meg megkeresni a csatlakozón ezt a vezetéket és ideiglenesen kikötni, hátha...

Köszi a tippet smile Kikötöttem és igy világít!Viszont a gombok mindig nem..!

Plusz találtam két joker vezetéteket ami nincsen bekötve sehova..

A furcsa az a dologban,hogy végignéztem minden vezetéknek van párja a csatikban!Hova a kell akkor az a két plusz?

A kitudja erre a találós kérdése a választ ,legyen kedvessss segítsen!!

Atti

Senki? sad

itt ha megvan a tipus a jobb oldalon van link a konkret pinoutokhoz, hatha ott lesz a csatid smile

http://mazda-speed.com/faq/audio/

aláírás

Dani 

2015-09-24 15:30:43
csabihal

csabihal

Posztok: 1902
Velünk: 4104 napja

tanakodjunk:

volt már valaha világító rádió-gombod ennél a rádiónál?

- ha nem akkor annak a két vezetéknek nem lehet hogy köze van hozzá?

aláírás Ernő hozzám képest száguld ;)
2015-09-24 15:02:09
rattila

rattila

Posztok: 917
Velünk: 3725 napja
rattila, 2015-09-24 15:01:37

Balage76, 2015-09-22 13:21:54

rattila, 2015-09-22 10:52:37

Sziasztok!

NBFl gyári rádió téma non Bose!

NB került beépítésre fordító kábellel.

A Probléma a következő:

gyujtásra világít kijelző (gombok nem)

Majd világítás felkapcsolás után a kijelző világítása annyi lecsökken ,hogy nem látszik rajta semmi..

Mi lehet a hiba problémája? Külön kellene tápot adni a világításnak?Vagy csak simán rossz a kábel vagy a fejegység?

Google-ztam ,de nem nagyon találtam semmit erre a hibára!

Képek a jelenségről:

gyújtás:

Világítás felkapcsolása után:

köszi a segítséget előre is smile

Atti

Egy ötlet: Az NC-ben a rádió csatlakozó kötegében van egy "illumination" vezeték. Ha ezen kap jelet a rádió (felkapcsolod a világítást), akkor alapból leveszi a fényerőt a rádió (ha ez a funkció a rádióban változtatható akkor értelemszerűen kiiktatható, de ha nem nyúlsz hozzá akkor alapból sötétedik). Próbáld meg megkeresni a csatlakozón ezt a vezetéket és ideiglenesen kikötni, hátha...

Köszi a tippet smile Kikötöttem és igy világít!Viszont a gombok mindig nem..!

Plusz találtam két joker vezetéteket ami nincsen bekötve sehova..

A furcsa az a dologban,hogy végignéztem minden vezetéknek van párja a csatikban!Hova a kell akkor az a két plusz?

A kitudja erre a találós kérdése a választ ,legyen kedvessss segítsen!!

Atti

Senki? sad

aláírás Üdv, Ati