gabi87
Velünk: 3671 napja
Szétnéztem még a garázsban és van még egy eladó Parrot MKI9000 típusú kihangosítóm, ami még garanciális is decemberig. Bluetooth zenelejátszás, telefonálás, usb bemenet stb.
Az ár szintén alku kérdése!
Kép a termékről:
Szétnéztem még a garázsban és van még egy eladó Parrot MKI9000 típusú kihangosítóm, ami még garanciális is decemberig. Bluetooth zenelejátszás, telefonálás, usb bemenet stb.
Az ár szintén alku kérdése!
Kép a termékről:
Pont ma voltam Törökbálinton nyomogatni ilyen fejegységeket. Hát nézd... elég lassúak és általában semmit nem tudsz irányítani a fejegységről. Csak megjeleníti, de minden funkcióért a telefonodhoz kell nyúlni. Én egy egyszerűbb fejegység mellett döntöttem, ami nem tud ilyen funkciót de 2din-es és csomó mindent tud. Ha gondolod mondok boltot meg szervízt, ahol olcsón be is szerelik.
Sziasztok, van vkinek tapasztalata MirrorLink-es fejegységek működéséről? Mennyire kiforrott?
sziasztok!
Volna egy eladó Yatour márkájú elektronikus CD váltóm, ami tud usb-t, és sd kártyát olvasni, illetve aux bemente is van. Ajándékba adok hozzá egy bluetooth adaptert is, amivel bluetoothon is lehet zenét átjátszani rá. Az ár megegyezés alapján! Ide írjatok: tergabi@gmail.com
Íme:
Köszönöm, várom a képet!
Ilyen a ket gyari beepito darabbal.
Koszi! Megrendeltem az ebayeset, remélem jó lesz
Köszönöm, várom a képet!
Ilyen a ket gyari beepito darabbal.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Ha van rá igény, oda is adom, tesztelni...
Most működik a link köszi! És akkor ez bemegy a gyári helyére gond nélkül? Utána bele a fejegység és mindenki boldog?
Én meg még elötte állok csak utána olvastam és mindenki ezt/iilyet javasolt. ezért javasoltam neked is mert én ezt fogom megvenni
Gondolom igen, mert èn kiszedtem ès beraktam a gyàri 2Dinest.
Most működik a link köszi! És akkor ez bemegy a gyári helyére gond nélkül? Utána bele a fejegység és mindenki boldog?
Akkor nem fotòzom le.... Nekem is az van, amit Nyafy kollèga linkelt.
De legalább most működik a link
Akkor nem fotòzom le.... Nekem is az van, amit Nyafy kollèga linkelt.
Az órás megoldás nemtetszik nekem:/ maradnék az elképzelésemnél. Nyafy a link nemműködik.
köszi
With all my respect, 2DIN nem játszik?
Én azt tettem be, és nagyon jó lett... (Alpine w233)
Ha most sem jó küldök 1 képet
Az órás megoldás nemtetszik nekem:/ maradnék az elképzelésemnél. Nyafy a link nemműködik.
köszi