Urak!
Új vagyok a fúrumon, és ez az első Mazdám is. Teljesen véletlenül botlottam bele Lexus keresés közben, de nem bánom.
Viszont fogalmam sincs, hogy mekkora hangszórókat lehetne beletenni, és milyen mélyláda lenne optimális.
Ki hogyan oldotta meg a hifizést? Mik a lehetőségek?
NbFl, 2003-as.
a.
Hi-Fi
kreszan
Velünk: 3971 napja
Szia Gábor!
Most jöttem haza amcsiból és a BestBuyban vettem egy beépitőkeret szettet.
http://www.miata.net/garage/nbaudio/
Jelenleg ez van nekem:
Double-DIN ('01-'03) Non-Bose
Ma vettem az edigitalba egy Blaupunkt Helsinki 220 BT-t ami csak 1 DINes. A Metras szettbe amit vettem viszont van 2 és 1 DINeshez beépitő keret nekem pedig értelemszerüen csak az 1 DINes kéne.
Dobj egy mailt a telefonszámoddal és rádcsörgök megbeszélünk egy árat és egy időpontot.
kreszan.k KUKKAC gmail.com
Üdv,
Kristóf
Köszönöm, közben találtam angoloknál meg amcsiknál olyat, hogy a gyári, nem bose két dinest csak kiszedték, és ment a helyére az alpine. Majd meglátjuk :D
Mazda - ISO csokit mindenképp vennék, beépítő keretet viszont sehol nem találtam..
Sziasztok!
Én is 2din-es egységet építenék az autóba (NBFL) és beépítő keretet keresek. Valaki említette az ebay-t, de nem igazán találok rá, hogy mi is kellene nekem.
Valaki tud egy link-et dobni? Az sem baj, ha MO-i a forrás, viszonylag sürgős lenne
G.
gonzi
Velünk: 3858 napja
Köszönöm, közben találtam angoloknál meg amcsiknál olyat, hogy a gyári, nem bose két dinest csak kiszedték, és ment a helyére az alpine. Majd meglátjuk :D
Mazda - ISO csokit mindenképp vennék, beépítő keretet viszont sehol nem találtam..
tom65
Velünk: 5051 napja
Sziasztok!
Igyekeztem széttúrni a fórumot, de necces, nem találtam választ.
NBFL, gyári 2dines fejegységem van.
Szeretnék egy Alpine wCDE 233r fejet. Alpine mániás vagyok, egy cda 105Ri-t adok el ezért. A kérdés viszont az, hogy egy 2din-es alpine plug&play, vagy van valami kiemelő/ helypótló téma?
Kell vegyek valamit hozzá, hogy passzoljon, vagy kiszedem a gyárit, betolom az Alpine-t, és résmentesen élek tova vígan?
Köszönöm előre is,
Gonzi
Szia, elvileg kell beépítő keret és azt hiszem a csatlakozó sem ISO még.
A facebookos mx-5 buy and sell topicban van egy eladó Alpine Cde-W235Bt kerettel kábellel tokkal vonóval. 100 fontért
https://www.facebook___26623&type=1&theater
gonzi
Velünk: 3858 napja
Sziasztok!
Igyekeztem széttúrni a fórumot, de necces, nem találtam választ.
NBFL, gyári 2dines fejegységem van.
Szeretnék egy Alpine wCDE 233r fejet. Alpine mániás vagyok, egy cda 105Ri-t adok el ezért. A kérdés viszont az, hogy egy 2din-es alpine plug&play, vagy van valami kiemelő/ helypótló téma?
Kell vegyek valamit hozzá, hogy passzoljon, vagy kiszedem a gyárit, betolom az Alpine-t, és résmentesen élek tova vígan?
Köszönöm előre is,
Gonzi
NB (2204) - ISO csatlakozója van-e valakinek azonnal kézben olcsón?
Továbbá: tapasztalat érdekelne SD, USB, CD, AUX csatlakozós 1 dines fejegységgel kapcsolatban. Olyat keresek emberi áron, ami igen jól szól gyári hangsugárzókkal is.
30/9525392
Soma
pietro
Velünk: 4568 napja
Sziasztok! Van valakinek elfekvőben egy teleszkópos antenna? Sajnos az enyém eltörött...
Ordune
Velünk: 5674 napja
Eladó sosem használt Sony XS-F1025 hangszóróm.
10 cm-es kerek hangsugárzók
Kétutas koaxiális
130 W-os csúcsteljesítmény
30 W-os névleges teljesítmény
HOP-kúp
HDLD - nagy sűrűségű réteggel bevont membrán
4.500 Ft
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
boogie84
Velünk: 4152 napja
Sonykban kevesebb a mély hang mint pl a JVC-ben. Ezt tapasztaltam nem egyszer!
manson
Velünk: 4707 napja
sony mex-bt széria.
Szerintem árban egész jók, ( tehát ilyen 30-60között kapsz nagyon tuti fejegységet), és 1 din, ami a Svédeknek nem nyújt annyira vonzó célpontot, mint a 2 din fejegység. Legalábbis nekem ezt már nem lopták ki ...
Greg
Velünk: 4186 napja
Nem tudom, én ezt használom hozzá:
THX
Ordune
Velünk: 5674 napja
Nem tudom, én ezt használom hozzá:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Greg
29.990 Ft volt a fejegység, 2.000 Forint a kis tálca, ill. vettem hozzás egy 8 Gb-os extra kicsi pendrivot 3.500 forintért, mert az enyém túl nagy és 5. sebességben zavarja a kezem (az előző fejegységemen jobb oldalt lent volt (2 DIN) az usb bemenet, ezért a méret nem számított.
A hazaúti tapasztalat, 1/4 óra. Nagyon jó a kihangosító, nagyon jól kommunkál az iPhone-nal. Felismeri a hivó felet, van benne híváslista, és fel-le lehet venni a telefont a kijelzőről, valamint automatikusan lejátssza zenéket a telefonról, ha odalépek a menüben.
A fejegységeknél van vmi korlát, hogy max milyen kapacitású pendrive-ot tud kezelni?
Ordune az extra kis méretű pendrájvról tudsz bedobni egy linket, gondolom utánanéztél, nekem most sokat segítene.
Greg
Eredetileg egy Clariont néztem ki magamnak, ami még egy kicsit drágább is volt, mint az Alpine amit vettem. Mégis lebeszéltek róla a boltban, ahol azt mondták, ha jó minőséget akarok akkor Pioneer vagy Alpine.
Az én szempontjaim: USB-ről játszon mp3-at, úgysem írok már ki CD-re semmit, és legyen kihangósítót, hogy a Nokia kikerülhessen a kocsiból, mert a kijelzőjét már nagyon utáltam a műszerfalon.
Ebben a kihangosító Parrot, ami jó minőségű cucc. Ajánlottak egy Pioneert is, ami szintén mechanika nélküli és Parrot kihangosítós, de éppen nem volt nekik raktáron, csak a kicsit drágább tipusból, ami csak a nagyobb kijelzője miatt került többe.
És miután a napon úgysem látszik rendesen a kijelző, ill. a drágább tipust inkább kilopják alapon, maradtam inkább ennél.
A többi, alább felsorolt márka nem hulladék, csak kevésbbé jók.
Azt hiszem meggyőzől lassan, de biztosan!
köszönöm