Nitzer
Velünk: 5268 napja
Nem lehet, hogy túl halk a kipufogód?
Azért akarsz valami kis zenével kompenzálni?
Szerintem rakj fel hangosabb hátsó dobot
.
Nem lehet, hogy túl halk a kipufogód?
Azért akarsz valami kis zenével kompenzálni?
Szerintem rakj fel hangosabb hátsó dobot
.
Eddig nekem is Pioneer volt bent, 2 DIN-es DVD, de eladtam, mert nem tudtam rendesen megoldani a beépítést, és már elegem lett az emiatti idegesgedésből. Amúgy is csak rádiót és mp3-at hallgattam rajta pendriveról.
A hangfalak az ajtókban már nem gyáriak, Magnat került bele (először én is JBL-lel próbálkoztam, de nem fért be sajnos), és van benne egy erősítővel kombinált pici mély is (Blaupunkt THb 200A), szerintem elég jól szól együtt.
Én is az Alpine felé húzok. Eleve egy tizessel olcsóbb, és gyakorlatilag csak abban különbözik a Pioneertől, hogy kisebb a kijelzője, ami nyitott tetőnél, szikrázó napsütésben pont semmit sem számít. Ráadásul eddig folyton aggódtam a drága fejegység miatt, hogy ki fogják vágni a tetőmet érte, ezért folyton sapka hegyeket pakolgattam elé, meg hasonlókat. Ezeknek legalább levehető előlapjuk van.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én lehet az Alpine mellett döntenék, de hiába az egész ha a hangszoróid egy kalap sz..ok!
Bár ha meg úgy nézzük,akkor ennél az autónál nem a koncertélmény elérése a cél.
Ha már 4x45-50w akkor már annyira nem fog rosszat szólni!
Én januárban vettem egy pár új 165-ös, kétutas, koaxiális JBL-t 7990 forintért. Roadsterbe teljesen jó.
Én is fejegység, hangszórók vásárlása előtt állok NA-ba.
Milyen hangszórót érdemes manapság venni? Nekem nem is volt a kocsiban, hirtelen még a méreteket sem tudom.
Fejegységgel kapcsolatban nincsenek nagy igényeim, zöld háttérvilágítása legyen (ne vakítson), tudjon USB-ről játszani, legyen benne bluetooth. Nem néz ki rosszul ez a pioneer, kár azért a krómhatású tekerő gombért a kék fényekkel körülötte.
Hát, ha tapasztalati értékként számit, akkor nekem egy ennél jóval régebbi Pioneerem van, és szerintem elég jól szól a gyári rendszerrel. Amellett pedig kényelmesen lehet használni. A váltót fogva is könnyedén állítgatom, út közbe.
Azt pedig hogy melyik fog nálad jobban szólni, csak akkor tudhatod meg, ha kipróbálod mindkettőt.
Nem vagyok egy nagy hifi szakértő, azon kívül, hogy a Roadstar nem valami jó márka. Épp ezért kíváncsi lennék a véleményetekre erről a darabról:
Vagy inkább ez?
Köszi előre is!
ALPINE PMX-F640-es négycsatornás 4*50W sinus erősítő (640 W zenei teljesítmény ) 4,5 m-es tápkábellel, valamint ugyancsak 4 m-es 4 csatornás RCA kábellel együtt eladó
Ugyancsak eladó 1 db TS-A131CI (130 mm membránátmérő) 300 Watt-os hangszóró, 1 db, és 4 db RCF WM100-as 150 W-os (100 mm membránátmérő) -as hangszóró, valamint 2 db Coral SL 86 100 Watt-os csipogó
A hangszórókhoz van 2 db 3-utas passzív frekvenciaváltó is
Eladó egy gyári cd lejátszós fejegység hibátlan állapotban.
Ajánlatokat privátban várok.
Szinten most installalok vmi zenet a kocsiba:
Kenwood Kmm-257-et ajanlom 2013-as modell no cd, nagyon kompakt meretu, Ipod vezerles, kormanyrol is vezerelheto, line in, usb-s, mp3, wma, flac codec 4×50w 18e Ft
Hangszoro hozza Hertz Ecx 130.4 19.9e Ft 50w rms, 91db erzekenyseg, 2utas - nagyon szepen szol
Jominosegu kabel melle...
Hali! Tudna valaki segíteni abban, hogy az augusztusi találkozón kaptunk vásárlási kedvezményt a DENSION termékekre.
Az a helyzet hogy csak most kaptam észbe, hogy szeretnék vásárolni náluk.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi
Antennás leírás: http://www.miata.hu/forum/?tid=3642
Amúgy jó dolog az USB, de nekem a sima jack csati is megtette. iPod mellé tökéletes, sok fejegység úgy sem kezeli USB-n az iPod-okat...
Nekem mondjuk az is szempont volt, hogy a gyári design megmaradjon, na meg kb 0 ft ráfordítással megoldottam a dolog.
Semennyire. A két területet, csak a kesztyűtartó oldala választja el egymástól. Ha a rádió irányából tolod az USB-t akkor a kesztyűtartóból benyulsz és meg tudod fogni. Semi ügyeskedés nem kell hozzá.
Hátsó USB-t mennyire macera pl kesztyűtartóba elvezetni? Csak mert a front USB elsőre vhogy fura megoldás...
Szerintem a hangzásra is érdemes odafigyelni.
Én mindenképpen USB-s egységet vennék, mert nagyon megkönnyti az életet, és nekem nem jött be a telefonról zenélés.
Lehetőleg Bluetooth-os modelt keresnék, mert ugyan nyitott autóban nem könnyű kihangosítva beszélni, de még mindig jóbb, mint egy több tízezres csekk.