Bird
Velünk: 7000 napja
Nagy valósziínöséggel fog kelleni egy ilyen átalakító az új fejegységhez...
http://tfautohifi.bo___radio_csatlakozo.jpg
Mi lesz a régi fejegységeddel??
Nagy valósziínöséggel fog kelleni egy ilyen átalakító az új fejegységhez...
http://tfautohifi.bo___radio_csatlakozo.jpg
Mi lesz a régi fejegységeddel??
Köszi! Akkor ez nem lesz ilyen egyszerű, mint ahogy szerettem volna.
Nekem egy 2 DIN-es navi ment a gyári NBFL fej helyére és kellett beépítő keret, a gyári cuccot kétoldalt elöl egy fém feszítő támasztja és a méretei tartják a helyén gyakorlatilag. A két fémet megpróbáltam átrakni az újra de az önmagában nem tartja meg, csak azt akadályozza meg hogy előrefelé kicsússzon, jobbra-balra és hátra tud mozogni mivel kisebb mint a gyári cucc, tehát így nem megy.
Ha 1 DIN-est raksz bele még rosszabb lesz a helyzet, mindenképpen kelleni fog valami olyan keret amit csavarokkal lehet rögzíteni oldalról.
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg, hogy ha kiveszem a mostani 2-dines NB-FL fejegységet az autóból, akkor kell valami beépítő keret, vagy simán be lehet tenni 1-din-es cuccokat a helyére? Gondolkodom, hogy lecseréljem valami alap usb-s fejre, mert praktikusabb sokkal, hiába 6 cd táras a mostani fej.
Ígéretes
Nekem ezek a kedvenceim, csak nem férnek be az autóba
Éppen hangcuccot cserélek a kocsiban, nincs valami tuti tippetek hangszórókábel az ajtóba történő bevezetésére? A vezetőoldalon megcsináltam, de végül csak az ajtó leszedésével tudtam átvezetni a kábelt azon a gumicsövön. Gondoltam írok, hátha az utasoldalon megúszom egyszerűbben bár ott meg a venti motorja trónol az útban.... köszi előre is.
NA 1993
szép szép, aztán meg jön a , ha ez miatt felvágják a tetőt.... (vagy ez most negatív volt?)
Jópofa ez is, nekem meg ez az egyik kedvencem: http://www.caraudioworld.de/?c=nbbj&a=1jj
Milyen 1 din-es fejegységet célszerű venni, ami tud usb-t?
Köfi
Dobj egy mailt a balazs.bodog kukac gmail pont comra és megbeszéljük.
Adásvétel sikeres volt, így most nekem lett egy feles gyári fejegységem:
NBFL 2 DIN-es gyári rádiós fejegység.
Ha valakit érdekel, írjon!
T
Sziasztok,
Cserélném a NBFL-ben a gyári rádiót egy 2 DIN-es komolyabb cuccra. Itt előttem többen írták hogy lesz 2 centis rés viszont az ilmotorsport.de-n nem találok olyan keretet amit említettetek. Én vagyok béna vagy már nincs nekik? Máshonnan is beszerezhető vagy van valami más megoldás hogy ne nézzen ki ótvarsz*rul? Házilag nem nagyon szeretnék barkácsolni/szigszalagozni...
Köszi,
Sandman
Régi fejjel mi a terv? Esetleg érdekelne...
T
Sziasztok,
Cserélném a NBFL-ben a gyári rádiót egy 2 DIN-es komolyabb cuccra. Itt előttem többen írták hogy lesz 2 centis rés viszont az ilmotorsport.de-n nem találok olyan keretet amit említettetek. Én vagyok béna vagy már nincs nekik? Máshonnan is beszerezhető vagy van valami más megoldás hogy ne nézzen ki ótvarsz*rul? Házilag nem nagyon szeretnék barkácsolni/szigszalagozni...
Köszi,
Sandman
Az ebay tele van vele.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok,
Köszi,
Sandman