Ordune
Velünk: 5669 napja
Nekem is van egy ilyen 2 cm-es résem (NA).
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem is van egy ilyen 2 cm-es résem (NA).
NB(FL) ajtajába a 16.5cm-es hangszóró gond nélkül belemegy?
Vagy mi az ideális csereméret bele (ami nem ovál)?
Köszi
Hello,
Köszi, lent írta egyik kolléga, hogy neki volt 2cm-es rés a 2DIN-es fejegység alatt NB-nél...
Bird: Nézegettem, de valami Noname cuccot nem szívesen tennék be, az amcsi cuccok meg amúgyis tudnak neccesek lenni a más FM frekik miatt.
Neked milyen van benne? Volt valami rés alul?
THX
Ha ezt szeretnéd amit belinkeltél ,akkor lehet jobban járnál ,ha Amcsiból hozatnál ,egy 2 din es TFT-s fejegységet.
Az úgye már tud mp3 / dvd-r / divx / stb...., és még Tv tuneres is van!
Én ajánlanám,hogy nézz körül ebay.com on!
Sziasztok,
Tehát, ha jól értem, akkor NB-be (NB-FL), ha berakok egy 2DIN-es cuccot (pl.: http://www.gepardala___27&tipus=FEJEGYS%C9G), akkor rés lesz az alja és a klímakonzol között?
Köszi!
L.
Ilyen Pioneert vettem én is, és az Auchanban, Corában is ugyanígy 15ezer.
Ja, és az ajtókárpitot nem kell(ett) volna leszedni - legalább is az enyémben, csak a hangszóró előtti kisebb részt lepattintani.
Szerintem zseblámpával átvilágítani a rácson, és azonnal látszik majd forma meg kb.-ra a méret. Ha minden igaz, akkor így néznek ki:
http://cgi.ebay.de/M___?hash=item53e07aa3e2
A méretük 5*7 zoll
Sziasztok!
Rendelni szeretnék előre hangszórót. De nem tudom a méreteket? 13-as vagy 16.5-es? valamint van hely az ajtókárpit mögött? Esetleg nagyobb tekercses hangszóró is elfér benne?
köszi mindenkiNET!
naposat
Akkor inkább szilikon paszta...
én rágógumira gondoltam :P
szerintem kell oda gyártani egy műanyag vagy akár alu. csíkot . persze kép nélkül nehéz okosat ötleni
nekem is kellene egy keret még a Clarion 2 din cucchoz hogy szebbet mutasson odabent a vackán
itt ragadom meg az alkalmat ha netán van valakinek ilyesmiről tudomása ,kérem ne tartsa magában ! (NB)
Szigszalag?
Sziasztok!
Nem tudom kinek van 2 vagy dupla DIN-es hifije a vasban, de nekem lenne egy kis problémám:
A hifi alatt, egy kb. 2cm-es rés van, ami elég hülyén néz ki.
Van valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehet eltüntetni?
Előre is 1000 köszönet!
Ordune