Cimbi
Velünk: 5278 napja
Banyek... dehát új a kati... és üresben neked sem csinálja? Mit lehet ezzel kezdeni?
if in doubt, flat out.
Banyek... dehát új a kati... és üresben neked sem csinálja? Mit lehet ezzel kezdeni?
if in doubt, flat out.
Ja, én is csak onnan tudom, hogy nekem is ugyanezek a tünetek. Terhelésre kis fordulaton zörög, csak nekem már elértek a hátsó dobig
Szerintem katalizátorod darabkái zörögnek a kipuffban. Sok mx5 nél előfordul, főleg gyújtás gondok után, hogy a katalizátor szétesik.(gyújtótrafó, gyújtáskábel)
Megoldódott a problem Gyújtáskábel volt! Köszi mindenkinek!
Más ami egyre jobban idegesít: Gyorsításkor alsó fordulaton recsegő csörgő hang jön a hajtásláncból. Én kuplung kinyimóra gondolok, de Zolo meg kipuffba gondol valami lamellát, viszont üresben nem csinálja csak terhelés alatt... Mi lehet ez? Csörög, recseg....
if in doubt, flat out.
Hát féket inkább nem vennék használtan, de azért köszönöm!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem nincs cserélve ,tökéletesen működik!!!
Esetleg innen használtat: http://www.mx5heaven___rakes___ABS_243.html
Aprópénzért ,) 7ig nyitva vannak. Felhívod megmondja, hogy van-e raktáron.
Szinte biztos, hogy gyertyakábel lesz, nekem is az csinálta ezt.
Ezt az egy "tipushibát" szokták mondani. Már ha tipushibának számít, hogy 16 évesen ment tönkre az én gyertyakábelem
Aprópénzért ,) 7ig nyitva vannak. Felhívod megmondja, hogy van-e raktáron.
Még egy dolog: Nardi kormány.
Éppen most cserélik. Gram, Bird, ti hogy oldottátok meg a bajuszkapcsolókat? Azokat is NB-re cseréltétek?
Sziasztok!
A vas most szerelőnél, ahol kiderült, hogy a fékezéskori kattanást a féknyergek kopottsága okozza. Nincs valakinek elfekvőben egy pár? Egyéb ötlet, hogy honnan szerezhetném be?
Ezen kívül egy középső konzolra is szükségem lenne. Valaki?
Ami még eszembe jutott: benyaszűrő csinálhat ilyet? Vagy az nem valószínű?
A gyertyakábelhez kapcs annyit még, hogy a pipa végéből egy kis 3szög darabka ki van törve. Egészen ott ahol a gyertyára csatlakozik. Létezhet, hogy ott "áthúz" a szikra a hengerfejre?
if in doubt, flat out.
A gyertyákat nemrégen néztem és még nagyon szép állapotban vannak, még csak el sem színeződtek. Akkor lehet, hogy gyújtáskábel? Nekem fekete kábelek vannak és nem tudom, hogy cserélve lettek-e.
Tegnap este lehúztam az első kábelt a dugónál fogva. Ahogy a dugeszt fogtam és óvatosan csavargattam, egyszercsak megindult kifelé, ugyanakkor a kábel vége még mindig a gyertyára volt csatlakozva, tehát a pipa a kábelen csúszott kifelé. aztán valahogy visszadugeszoltam, de tény hogy nem így kellett volna történnie. Akkor lehet, hogy valami ott romlott el? Nem kellett volna a hibának már akkor jelentkeznie? Csak kb 15km megtétele után jött elő...
if in doubt, flat out.
Nagyon sok minden lehet hibás, szerintem mielőtt veszel egy légtömegmérőt nézd meg a gyertyákat, kérj kölcsön ötpercre egy csokor gyertyakábelt stb....