creep
Velünk: 4161 napja
Szia! Meg tudnád nézni? 1-2 képet csinálnál róla? Érdekelne.
Szia! Meg tudnád nézni? 1-2 képet csinálnál róla? Érdekelne.
Nekem asszem van valahol...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Üdv mindenkinek! 1996-os NA-ra keresek leömlő hővédő lemezt. Hátha vkinél épp porosodik egy db.
Engem a klíma érdekelne. Tudnál pár képet és egy árat küldeni róla? Mi hiányzik belőle pontosan?
ELKELT
Eladó csomagtartóra való "tetőcsomagtartó" jó általános állapotban, azonnal feltehető, használható. NA-n volt, de szerintem NB-re is pont ugyanúgy jó. 30e HUF, úgy látom 60-70-től kezdődnek ezek újonnan. Fonyód-Budapest útvonalon, vagy a kettő környékén tudom átadni.
Eladó csomagtartóra való "tetőcsomagtartó" jó általános állapotban, azonnal feltehető, használható. NA-n volt, de szerintem NB-re is pont ugyanúgy jó. 30e HUF, úgy látom 60-70-től kezdődnek ezek újonnan. Fonyód-Budapest útvonalon, vagy a kettő környékén tudom átadni.
sziasztok
elado:
- NA klíma, hiányos, venti es egyik cso hianyzik
- 14-es na mankókerék
- 1.6 na kis fék (rasegito, fofekhenger, nyergek stb)
- nb fek rasegito
Alig várom, hogy elkezdhessem a barkácsolást :D
Touge Runnerz
Ha a küszöb jó nb/fl-re is akkor lecsapnék. Az külön mennyit kóstálna?
(extragyors keresés alapján talán jó, de ha valaki ebben megerősítene az volna a tuti)
Touge Runnerz
Ha a küszöb jó nb/fl-re is akkor lecsapnék. Az külön mennyi?
Eladó ócon mélyláda, két és négycsatornás erősítő kábelekkel,kondi,olajhőmérséklet mérő NA karikával, küszöb spoiler üvegszálas, ami viseletes de nem törött, meg egy mankókerék! Ja,és egy Porsche 356 felirat, 90 lóerős mx en jól mutat! ???? Egyben 20 ezer. 709447992
Eladó ültetőrugó szett NA-hoz, az autóval jöttek, de nincs rájuk szükségem. 4 db, KW gyártmányú, 3.5 centit ültet. Utólag lettek letüsszentve pirosra, felirat nem látszik rajtuk. Kirugózott hosszuk 300 mm, átmérő 105 mm.
Üdv: Potecz Zoltán
mail: keresztnevem.vezeteknevem és gímél a vége
Eladó ültetőrugó szett és nyomtávszélesítő szett NA-hoz, az autóval jöttek, de nincs rájuk szükségem. A rugószett 4 db, piros színű, semmi egyebet sem tudok róla. A nyomtávszélesítők 15-20mm vastagok, ez is 4 db természetesen. Ha érdekel, mondj egy árat és biztosan megegyezünk.
Üdv: Potecz Zoltán
mail: keresztnevem.vezeteknevem és gímél a vége
Eladó egy NA króm tanksapka (1989-1998).
Szép állapotban van, de nem 0 kilóméteres.
Ahogy láttam már nem nagyon lehet kapni, amikor lehetett akkor is 30e~ környékén adták.
Ára: 15.000ft
Kontakt: rochy@vipmail.hu vagy O6-telenor-51nyolc-97kilencvenkilenc
Sziasztok!
Pár hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 90-es NA-nak.
Van pár eleme a kocsinak, amit rapidba rendbe szeretnék rakni, ilyen például a középkonzol.
Van esetleg valakinek 1 elfekvőben?
A választ előre is köszönöm!