Fülee
Velünk: 3757 napja
Sajnos még mindig keresek 1.6-os középső kipufogó szekciót (leömlő és a hátsó dob közötti szakasz). Akinél van egy elfekvőben, ne tartsa magában!
Sajnos még mindig keresek 1.6-os középső kipufogó szekciót (leömlő és a hátsó dob közötti szakasz). Akinél van egy elfekvőben, ne tartsa magában!
Sziasztok,
Anyós oldali elektromos ablakemelőre volna szükségem, hátha van elfekvőben valakinél. Jelenlegi felment és azóta nem jön le, mintha zárlatos lenne.
20 / 238 nyolcvanhat 29
Vezető oldali elektromos ablakom van egy eladó. Utángyártott IL-es. Keveset volt használva. 15k lenne az ára. Ilyen:
Sziasztok! 90-es usa na-hoz keresek hátsó középső féklámpa körüli “gumi/műanyag tömítést”. Esetleg vezetőoldal felőli elektromos ablak szerkezetet! Ezek mellé ha lenne elfekvőbe fékszervó tartály (Lájtosan csöpögteti az olajat és talán ez lehet a probléma, de igazából ezt még nem tudom. Még nincs nálam az autó de ennyi bajról tudok. Leendő gokart tulajként jószavakat, segítséget elfogadok!)
Sziasztok! 90-es usa na-hoz keresek hátsó középső feléklámpa körüli “gumi/műanyag tömítést”. Esetleg vezetőoldal felőli elektromos ablak szerkezetet! Ezek mellé ha lenne elfekvőbe fékszervó tartály (Lájtosan csöpögteti az olajat és talán ez lehet a probléma, de igazából ezt még nem tudom. Még nincs nálam az autó de ennyi bajról tudok. Leendő gokart tulajként jószavakat, segítséget elfogadok!)
Írtam mailt.
1.6 NA-NB-hez keresek leömlő és hátsó dob közötti kipufogó szakasz bármelyik elemét. Középdob + katalizátor rész kellene, akár külön-külön is érdekel!
Keresek NA hardtop csatlakozot, ami a hardtop oldali reszre megy. Hatha van valaki aki atalakitott NA csatlakozos hardtopot NB-hez.
IL-es bal elso ablakemelo, keveset hasznalt felaron elado. Ara 15k huf.
Ilyen:
Sziasztok! 91-es NA-ba keresek balos ajtókartámaszt, belső kilincset, jobbos hangszóró takarót. Akinek van eladó, kérem jelezze.
A véletlen az NEM Miata!
Valamilyen elérhetőséget tudnál adni?
És akkor megbeszéljük hogy mennyi az a "jelképes" ár
Valamilyen elérhetőséget tudnál adni?
És akkor megbeszéljük hogy mennyi az a jelképes ár :)
Van rajta pár sérülés, szóval csak jelképes árra tudok gondolni.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem van.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992