gzugzu
Velünk: 4776 napja
Köszi a visszajelzést!
Köszi a visszajelzést!
En gepmuhelybe terveztem kuldeni az enyemet. Ha egy hengerfejet meg tudnak hegeszteni, akkor talan egy leomlovel is elboldogulnak.
Amugy szinte minden hegesztheto, csak technologia kerdese. Ha jol tudom fel kell melegiteni az egeszet par 100 fokra es ugy hegeszteni.
Köszi, hogy jelentkeztél, bár az egy hónap kicsit necces, de még szóba jöhet. Most még várok egy másik megoldásra is, pár napon belül kiderült, hogy abból lesz-e valami. Utána mindenképp jelentkezem.
Amúgy nekem azt mondták az autószerelők, h nem érdemes hegesztéssel próbálkozni, mert rövid időn belül újra meg fog repedni a hegesztés mellett. Vagy van vmi szuper technológia amit ők nem ismernek?
Ok, megvárom, hogy mi lesz a tiéddel. Az sem feltétlen baj, ha repedt. Meghegesztetem aztán egyből tudom cserélni, nem kell napokat/heteket állnia az autónak.
Janódob-ról jókat hallottam eddig, bár nem 11.ker
大使館
Ok, megvárom, hogy mi lesz a tiéddel. Az sem feltétlen baj, ha repedt. Meghegesztetem aztán egyből tudom cserélni, nem kell napokat/heteket állnia az autónak.
Janódob-ról jókat hallottam eddig, bár nem 11.ker
Janódob-ról jókat hallottam eddig.
Ha Yetro nak megsem kell akkor engem erdekelne a 90Leshoz leomlo.
Műszakira viszont tökéletes
Amúgy Atomin sokáig árult egyet, talán még megvan neki. Vagy Kopi?
大使館
Ha Yetro nak megsem kell akkor engem erdekelne a 90Leshoz leomlo.
Keresek NA külső tükröt. Jobbost mindenképp, de akár párban is. Piros szín előnyben.
大使館
basszus, ez nekem nem miért jutott eszembe?!