gzugzu
Velünk: 4702 napja
Lassan kaphatnál %-ot is Kopitól. Amúgy tényleg sok jó cucc van nála és korrekt is.
Lassan kaphatnál %-ot is Kopitól. Amúgy tényleg sok jó cucc van nála és korrekt is.
Szia!
keresd Kopit Érden, pár hete volt neki
keresek biztonsagi ovet na-hoz, szetszakadt mar a vezeto oldalim..ha jol tudom jobbos balos is jo lehet.
Sziasztok,
Sajnos bontódik a képen látható ´96-os NA.
Hibátlan mohair soft top, lecipzározható plexivel, szerkezettel együtt. 130.000Ft
Rozsdamentes ajtók kompletten: 30.000Ft/db
Kerekek (Borbet A 16x7,5-9, 195/45 és 215/40 gumikkal): 120.000Ft
Érdeklődni ezen az email címen lehet: fabian.hrvth[kukac]gmail.com
Öcsémet kiküldeném valamikor, mert én Debrecenben élek. Egyeztessünk: infokukacbalintgarageponthu
Köszönöm, üdv
NA 1989
Szia, engem érdekel a tető, köszi.
Merre vagy?
NA 1989
Sziasztok, Na-ba keresnék jobb első irányjelzőt, fényszóró betétet/búrát (főként 1 darabot, de két darab is érdekel természetesen ) hozzá való fényszóró rögzítő csavarokat, rugókat, fekete színű szellőző körüli karikákat (2 db-ot), fekete váltószoknyát, hamutartót, gázpedálra gumiburkolatot, illetve vezetőoldali gyári ülést - gyanítom ez nehéz dió. Csak hibátlan alkatrészek érdekelnek.
Köszönöm
Ezen kívül, van egy nem éppen jó állapotú vászontetőm, szakadt vászonnal, repedt plexivel, jó mechanikával, ami esetleg szakadás javításához felhasználva, vagy bikini-top készítéséhez jól jöhet valakinek, ez ingyen elvihető.
Köszi! De csak személyes átvétel van
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Szia!
Ez megvan még?
Üdv
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Sziasztok!
Eladó Rx7 afm na hoz .
http://www.solomiata.com/airflowmtr.html
Érdeklődni: wesk014kukacgmailpontcom
Eladóak lettek a következők:
NA Bomex küszöbök (foglalkozósak):
Ár: 15e Ft
Továbbá:
6-os váltó: Angliából egy bontóból jött, beépítésre végül nem került. Jár hozzá egy 6-os önindító, illetve egy gyári Mazda szimering szett.
Irányár helyett fix árak:
váltó: 130e Ft
váltó+önindító+szimeringek: 140e Ft
S-Ltd toronymerevítő: jelenleg az autón van, de végül teljesen jól meglesz a kocsi nélküle is. Ár: 25e Ft
MX5Parts első-alsó merevítő: új, csavarokkal, anyákkal, alátétekkel, szerelési útmutatóval. Csak rápróbálva volt, de ez nem látszik rajta (amiken gyárilag nem volt merevítés, azokra való). Ár: 10e Ft - elkelt
Link: https://www.mx5parts___ce-mk1-25-p-361.html
Érdeklődni kérlek emailben, vagy a fészbúkon, ott is hirdetem őket. Köszönöm!
Illetve a fórumon vásárolt 4db RX8 injektor, amik kb. 1 éve csak a polcon vannak, de fel nem lesznek használva. A kép illusztráció, de a jövő hét közepén tudok róluk aktuálisat is csinálni.
Ár: 30e Ft
Illetve a fórumon vásárolt (működő autóból kiszerelt) 4db RX8 injektor, amik kb. 1 éve csak a polcon vannak, de fel nem lesznek használva. A kép illusztráció, de a jövő hét közepén tudok róluk aktuálisat is csinálni.
Ár: 30e Ft
Ár: elkelt
Illetve a fórumon vásárolt (működő autóból kiszerelt) 4db RX8 injektor, amik kb. 1 éve csak a polcon vannak, de fel nem lesznek használva. A kép illusztráció, de a jövő hét közepén tudok róluk aktuálisat is csinálni.
Ár: elkelt
További felhalmozott, de végül beépítésre nem kerülő dolgok kerülnek eladásra:
6-os váltó: Angliából egy bontóból jött, beépítésre végül nem került. Jár hozzá egy 6-os önindító, illetve egy gyári Mazda szimering szett. Irányár: 200e Ft
S-Ltd toronymerevítő: jelenleg az autón van, de végül teljesen jól meglesz a kocsi nélküle is. :) Ár: 25e Ft
MX5Parts első-alsó merevítő: új, csavarokkal, anyákkal, alátétekkel, szerelési útmutatóval. :) Csak rápróbálva volt, de ez nem látszik rajta (amiken gyárilag nem volt merevítés, azokra való). Ár: 10e Ft
Link: https://www.mx5parts.co.uk/motorsport-front-chassis-brace-mk1-25-p-361.html
Továbbá:
6-os váltó: Angliából egy bontóból jött, beépítésre végül nem került. Jár hozzá egy 6-os önindító, illetve egy gyári Mazda szimering szett. Irányár: 200e Ft
S-Ltd toronymerevítő: jelenleg az autón van, de végül teljesen jól meglesz a kocsi nélküle is. :) Ár: 25e Ft
MX5Parts első-alsó merevítő: új, csavarokkal, anyákkal, alátétekkel, szerelési útmutatóval. :) Csak rápróbálva volt, de ez nem látszik rajta (amiken gyárilag nem volt merevítés, azokra való). Ár: 10e Ft
Link: https://www.mx5parts.co.uk/motorsport-front-chassis-brace-mk1-25-p-361.html
Továbbá:
S-Ltd toronymerevítő: jelenleg az autón van, de végül teljesen jól meglesz a kocsi nélküle is. :) Ár: 25e Ft - elkelt
Továbbá:
6-os váltó: Angliából egy bontóból jött, beépítésre végül nem került. Jár hozzá egy 6-os önindító, illetve egy gyári Mazda szimering szett.
váltó: 170e Ft
váltó+önindító+szimeringek: 180e Ft
S-Ltd toronymerevítő: jelenleg az autón van, de végül teljesen jól meglesz a kocsi nélküle is. :) Ár: 25e Ft - elkelt
Továbbá:
váltó: 170e Ft
váltó+önindító+szimeringek: 180e Ft
MX5Parts első-alsó merevítő: új, csavarokkal, anyákkal, alátétekkel, szerelési útmutatóval. :) Csak rápróbálva volt, de ez nem látszik rajta (amiken gyárilag nem volt merevítés, azokra való). Ár: 10e Ft - elkelt
Továbbá:
váltó: 150e Ft
váltó+önindító+szimeringek: 160e Ft
MX5Parts első-alsó merevítő: új, csavarokkal, anyákkal, alátétekkel, szerelési útmutatóval. :) Csak rápróbálva volt, de ez nem látszik rajta (amiken gyárilag nem volt merevítés, azokra való). Ár: 10e Ft - elkelt
Eladó lenne pár dolog.
Rx7 légtömegmérőt 30 000 Ft.
1.6 na bosal lambda szonda 5000 Ft.
fűtés box na 8000 Ft.
Eladó lenne pár dolog.
Rx7 légtömegmérőt 30 000 Ft.
1.6 na bosal lambda szonda 5000 Ft.
fűtés box na 8000 Ft.
Sziasztok!
Eladó lenne megmaradt poliuretán szilent, szerintem Na stabpálcába. A szetthez kaptam, de Nbhez nem kell.
Ár:5000Ft.-
Telefonon inkább elérhető vagyok, ha kérdés van hívj: 06 20/2061280