NAndor
Velünk: 2849 napja
Sziasztok! Van valakinek ötlete honnan tudnék rendelnii/szerezni egy olyan középkonzol takarót ami a képen van.?Egyre inkább megvalósulni látom a 2Din-t...
A véletlen az NEM Miata!
Sziasztok! Van valakinek ötlete honnan tudnék rendelnii/szerezni egy olyan középkonzol takarót ami a képen van.?Egyre inkább megvalósulni látom a 2Din-t...
A véletlen az NEM Miata!
Köszi a tippet!
zsebi
Küszöbbel kapcsolatban keresd fel a fórumról Somát... Ő Újpesten gyártatott NA küszöböket anno egészen kedvező áron.
Unokaöcsém a lakatos mester :-) Sajna első körben, mikor az alját és a motorteret lakatolta felmérte a helyzetet és leadta a listát, mit kell beszerezzek következő körben...most eme lista szerint járok el. hátsó sárvédő javító ívekre van 25K/db körüli ajánlatom, küszöböt eddig nem találtam...
zsebi
Sziasztok!
Keresek 1.8-as NA-hoz hátsó sárvédő javító íveket és külső küszöböket mindkét oldalra.
Üdv: zsebi
zsebi
Sziasztok!
Kikerült az autómból egy állítható magasságú TA-Technix futómű. Fel kell újítani, mert az egyik hátsó lengescsillapító elengedte az olajat. A rugókat pedig festeni, mert már nem egészen pirosak.
Ringen is átvehető lesz. Akit érdekel írjon a simi(pont)market(kukac)gmail címre vagy hívhat is akár: harmincas 6622 háromnégykilenc. Szerintem az árban meg tudunk egyezni.
Szia, irtam mailt!
Kalap
Fun is not a straight line
Nekem törés miatt is szükség van a lámpatestre, úgyhogy sajnos semmiképp nem úszom meg a búrát se Erről a cuccról pedig még nem is hallottam.
Gyárilag az NA-kban nincs figyelmeztető hangjelzés? Most így belegondolva én sem emlékszem rá, de korabeli Mazdákban ez alap volt.
Az enyém mindenesetre meg sem szólal soha, ezért egy ilyen 650 Ft-os kütyüt kipróbálok, sokat nem fogok bukni rajta, ha nem megy
大使館
Van valakinek otthon Hella fényszórója elfekvőben?
http://www.ebay.com/___-6500K-/152524096996
Egész más világ, a tompított nagyon jó benne, a refi már nem olyan sokkal jobb. A szembejövők nem villognak, nem melegszik, elfér a lámpafejben mókolás nélkül. Szóval szerintem jó. Egyelőre talán 40 üzemóra van benne így a tartósságról később tudok mondani valamit.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Gyárilag az NA-kban nincs figyelmeztető hangjelzés? Most így belegondolva én sem emlékszem rá, de korabeli Mazdákban ez alap volt.
Én is úgy felejtettem, sokszor. Aztán eszembe jutott, hogy annak idején a Ladával is így jártam, sokszor. Hát vettem egy 650,- Ft-os hangjelzőt. Bekötöttem. Most is elfelejtem lekapcsolni, de legalább van ami figyelmeztet.
大使館