pitesy
Velünk: 3924 napja
Gyári 1.8 NA lendkerék némileg könnyítve eladó. Bejóék csinálták. Adom a képeken látható csavarokat is hozzá, ha szeretnéd.
Ár: 15e Ft
Gyári 1.8 NA lendkerék némileg könnyítve eladó. Bejóék csinálták. Adom a képeken látható csavarokat is hozzá, ha szeretnéd.
Ár: 15e Ft
Gyári 1.8 NA lendkerék némileg könnyítve eladó. Bejóék csinálták. Adom a képeken látható csavarokat is hozzá, ha szeretnéd. :)
Amcsi rendszamtarto keret a hátuljáról erdekelne.
Igen, meg azok a skodálatos felnik.
viccet félretéve: Bal ablakemelő, hamutartó, klimaszett érdekelne
Igen, meg azok a skodálatos felnik.
viccet félretéve: Jobb ablakemelő, hamutartó, klimaszett érdekelne
Nem véletlenül áll így a szeme...
(bocsánat az off-ért )
Ha valaki esetleg megvenné bontásra, néhány alkatrész érdekelne belőle.
abból nincs.
a szélfogó fel van hajtva a képen, így néz ez ki:
abból nincs. (a szélfogó fel van hajtva)
így néz ez ki:
Koszi az infokat. A karpit furkalast biztos nem vallom be. Igy legalabb megnyugodtam, h nem is kell nekem ilyen.
Esetleg az also gyari 1.8 futomumerevitokbol nincs eladod? Az plug and play ha jol tudom.
Én is így tudtam...
Semmi, a gondolatmenetem arra irányult, hogy nekünk 1.8 na-nk van mégis fúrni kellett a műanyagot. de alatta a fémben megvolt a helye. Pedig ez a merevítő minden 1.8 na-ban gyárilag benne volt nem?
Basszus bocsánat igazad van, én kaptam hozzá anno a műanyagokat is amiken megvolt a kivágás, azért nem kellett faragni...
Szia,
ez különös, mert abban a a tudatban voltam eddig, hogy az 1.8 NA-hoz ez alap volt. Mégis a miénkben nem volt meg a műanyagban a helye, csak alatta a fémben a furat. így ki kellett fúrni a műanyagot. (Amiből persze semmi nem látszik)
Ma megyek az autóhoz, csinálok pár képet, hogy néz ki felrakva, szélfogó is elfér tőle!
üdv
Emlékeim szerint nem kell faragni, viszont nincs menet ahova bele tudod tekerni a csavart, alulról meg kell egy anyával szorítani. Nekem így volt berakva 1,6NA-ba.
Csak érdeklődés képpen: Ez egy 1,6NA-ba simán belemegy, vagy kell faragni a műanyagokon, vagy vmin?
Sziasztok, NA hátsó lökhárító lip (csak ha nincs sárfogó akkor rakható fel) és szálcsiszolt alu lap műszercsoport elé eladó. Mind a 2 új.
Érdeklődniemailben:bazse@freemail.hu