mikulas00
Velünk: 3731 napja
Hello
ugy tudom ugyanaz. Próbáld ki ha nem oda való visszaveszem.
Matyi
Hello
ugy tudom ugyanaz. Próbáld ki ha nem oda való visszaveszem.
Matyi
NA-hoz puha tető olcsón: hirdetés
Prés, vagy csapágylehúzó kellhet hozzá. Főleg a levételhez. Az összerakás viszont sztem otthon is elvégezhető, mélyhűtő+melegítőeszköz felhasználásával.
Prés kellhet hozzá. Főleg a levételhez. Az összerakás viszont sztem otthon is elvégezhető, mélyhűtő+melegítőeszköz fejhasználásával.
Prés kellhet hozzá. Főleg a levételhez. Az összerakás viszont sztem otthon is elvégezhető, mélyhűtő+melegítőeszköz felhasználásával.
Ez lehetséges ? Tudsz valami leírást linkelni esetleg ? Én kerestem de nem találtam.
A jeladó tárcsát nem tudod átrakni?
Helló
Lehet én tudom rosszul de az nb meg az na rugó nem más? :o Nekem Nb be kéne de így kicsit tartok tőle :/
Sziasztok,
Egyik barátom kért, hogy hirdessem meg:
Kb 2-3ezer km-t használt (lehet,h annyit se. Tökéletes állapotú, örökgaranciás!).
Merwede 30mm ültetőrugó NA/NB!, a Devil tuningnál lett vásárolva, most 43e ft a szett. Cikkszám: 40132.
http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=83&termek=51354
Ára: 25k.
érd: 20 322 1591
üdv
Matyi
Sziasztok!
1,8as szamaramra keresek vezérműszíj burkolatot. Már csak ennyi választ el bennünket a boldogságtól.
Szia! Csak a szűrő eladó vagy mindenféle csatlakozó cső bilincs ami az installáláshoz kell?
Sziasztok,
NA egybefejtámlás bőr üléspáromat cserélném NA egybefejtámlás szövet üléspárra.
képek:
érd: 30 667 4882
Üdv
Matyi
Helló,
nekem ez a BBR-ben volt bent, csak lecseréltem egy Apexi szettre. Írj, ha érdekel! :
Helló,
nekem ez a BBR-ben volt bent, csak lecseréltem egy Apexi szettre. Írj, ha érdekel! :
Sziasztok! Direkt szűrő szettje van valakinek elfekvőben ? Komplett szett érdekel ! 1.6 NA val kompatibilis.