varga-gabor
Velünk: 3766 napja
Üdv,
NA-hoz keresnék egy ilyen épp valamit, mint a képen látható:
Helo. NB FL van nálam. Lehet uolyan. Én nem tudom mivel összehasonlítani. Képet viszont küldhetek.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Üdv,
Helo. NB FL van nálam. Lehet uolyan. Én nem tudom mivel összehasonlítani. Képet viszont küldhetek.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Üdv,
Nekem van egy komplett Szabyk féle NBFL 1.8 szerkezet, organikus tárcsával. Papiron 360nm-t tud, valóságban inkább 240-et, kb 2 ezer km-t ment.
Peter, ez melyik ceg, mert en is terveztem csinalntatni a nagy turbos setuphoz ez az a ceg: http://stefanzorst.com/
Kavlar kupplungom van ami jo, csak az a varosban lehet nem lesz valami jo, plane parkolasanal. FM Meal lett neked aztan?
Igen, ő az. Én nem ajánlom őket. Folyamatos problémák vannak a kupplungjaikkal, legyen az gyári teljesítmény, vagy tuning kupplung (nem csak nekem). Biztosan sok sikerül is, de elég nagy a szórás, már meguntam a sorozatos váltó le felszedéseket. (nem csak mazda kupplungot csinaltattam velük). Kis nyomaták mellé valószinüleg elsőre csinalnak jót (ha éppen nem remeg majd).
Megvettem happy mealt, zero probléma. Tökéletes! Amióta bekerült hajtókar is, hengerfej portolás, már 400nm felett vagyok, és így sem csuszik. Ha valaki problámamentes, gyári pedálérztetes kupplungot akar, ezt bátran ajánlom!
Azt a korrektség kedvéért hozzátenném még, hogy az általuk csinált mindkét verzióban gyári 1.8 szerkezet lett módosítva, az 1.8as tárcsára új felület, lendkerék élrehuzva. Ezek nem ráztak, fogáspont is jó volt, de egyik sem volt képes átvinni az általuk mért nyomatékértéket. 240-250nmig teljesen jól müködött.
Akinek ennyi nyomaték van/lesz, jó eséllyel megfelel egy ilyen kupplung, olcsó, gyorsan elérhető! De, az általuk "mért" /ígért maximum nyomatéknak (ebben az esetben 360nm) nem sok köze van a valóságban tapasztalthoz. (igen, bekoptattam, nem keveset...)
Nekem van egy komplett Szabyk féle NBFL 1.8 szerkezet, organikus tárcsával. Papiron 360nm-t tud, valóságban inkább 240-et, kb 2 ezer km-t ment.
Peter, ez melyik ceg, mert en is terveztem csinalntatni a nagy turbos setuphoz ez az a ceg: http://stefanzorst.com/
Kavlar kupplungom van ami jo, csak az a varosban lehet nem lesz valami jo, plane parkolasanal. FM Meal lett neked aztan?
Igen, ő az. Én nem ajánlom őket. Folyamatos problémák vannak a kupplungjaikkal, legyen az gyári teljesítmény, vagy tuning kupplung (nem csak nekem). Biztosan sok sikerül is, de elég nagy a szórás, már meguntam a sorozatos váltó le felszedéseket. (nem csak mazda kupplungot csinaltattam velük). Kis nyomaták mellé valószinüleg elsőre csinalnak jót (ha éppen nem remeg majd).
Megvettem happy mealt, zero probléma. Tökéletes! Amióta bekerült hajtókar is, hengerfej portolás, már 400nm felett vagyok, és így sem csuszik. Ha valaki problámamentes, gyári pedálérztetes kupplungot akar, ezt bátran ajánlom!
Cegnel ismerem, sracok tettek be 1-2-ot tenyleg nagyon jo, csak egyenlore nem vitt ra a lelek, hogy a sajatomba 200.000-ret kiadjak egy kupplungkittre(persze a nemet latasmod mas, ott 1-2ezer eur plussz minusz nem gond), hatha meg lehet uszni 50-bol is, de akkor ugy latszik megse annyira jo akkor. Elso korben akkor marad a 6agu, bar en nem tervezek ekkora nyomatekot. Van kulonben logod azota, kivancsi lennek a toltonyomasepulesre a vag turboval, mert en is tervezem, ha a nagy turbo megse jonne be . Email cimemre is johet. Tapados gumival kiavncsi vagyok meddig birja a ppf majd
.
Egy gyári (olcsó, használt) kéne leginkább, Stefan Zorst-féle kezeléshez szintén.
De az ajánlatot köszönöm!
Egy gyári kéne leginkább, Stefan Zorst-féle kezeléshez szintén. :)
De az ajánlatot köszönöm!
Sziasztok!
Keresek:
1.8-as NA-rol valo kuplungot. Bontott/hasznalt erdekel csak. Olyan, ami azert meg nincsen darabokra szakitva/torve/gyilkolva. A kuplung csak atalakitas celjabol kell.
Ajanlatokat a pitesy kukac gmail pont com-ra kernek.
Koszi, elore is!
Udv
Istvan
Tudnál adni egy elérhetőséget?
Szia Laci! Nekem vagy NA 1,6 difi-kardán-2 féltengely szett, Bp és környéke, ha érdekel. 309egy36584
Látom mindenkinek van eladó difije!
Az enyém Kaposváron van, a környéken házhoz is viszem
Ha kell még nálam is van nagyházas difi, kardán, féltengely szintén Bp., de szállítás is megoldható
Szia Laci! Nekem vagy NA 1,6 difi-kardán-2 féltengely szett, Bp és környéke, ha érdekel. 309egy36584
Látom mindenkinek van eladó difije!
Az enyém Kaposváron van, a környéken házhoz is viszem
Ha engem kérdezel akkor 2o779 827négy
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Tudnál edni egy elérhetőséget?
Sziasztok!
Keresek MX5 (NA vagy NB) komplett hátsó hajtást minden elemével együtt (kardán, bölcső, diffi, féltengelyek, csonkállványok, lengőkarok, féktárcsák, nyergek, stb.).
Üdv, Laci
Helo. Nálam van minden!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL