gzugzu
Velünk: 4746 napja
Szia! Gyári Mazda alkatrész, vagy utángyártott? Ha gyári, akkor lecsapnék rá.
Szia! Gyári Mazda alkatrész, vagy utángyártott? Ha gyári, akkor lecsapnék rá.
Bazi kedvezményes áron eladó 4db NA első felső lengőkar szilent szett. Ha még nem volt rá szükséged, nemsokára biztos lesz. Elméletileg NB-hez is jó. Van egy felesleges garnitúrám. Érdekel esetleg valakit?
if in doubt, flat out.
Sziasztok!
Lehajtott tető takaró ponyva, illetve kalaptartó kárpit eladó fekete színben, szép állapotban. 30k?
Szia! A takaró ponyva nagyon is érdekel! Légyszi küldd el a fotókat nagy felbontásban a gofhun kukac yahoo.com.au-ra. Köszi!
Sziasztok!
Lehajtott tető takaró ponyva, illetve kalaptartó kárpit eladó fekete színben, szép állapotban. 30k?
Az enyém is olyan, úgyhogy még érdekes lehet az ajánlatod. Ma délután elvileg összefutunk atominnal és hozza a cuccot, úgyhogy holnap reggelre ki is derül, hogy mindenben passzol-e az enyémmel. Egyelőre arra tippelünk, hogy igen.
Tomi, Retrotól van, 116 le amerikai volt a gazda.
Rendben, Ordune is hívott, megnézi ő is. Valakinek csak jó lesz!
Tükröket most vette meg Pitesy, konzol meg becsomagolva, szintén postázásra vár. Doboz talán van még
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Tükröket most vette meg Pitesy, konzol meg becsomagolva, szintén postázásra vár.
I need that.
Es kellene meg makulatlan allapotu kozepkonzol az en torottem helyere, valamint hasonloan karcmentes tukorlapok. Makulalt nem jo, az nekem is van. Es egy izzo a labtervilagitashoz, meg egy 1 dines lyuk a radio ala. :D
Lábtérvilágításhoz tudok adni izzót, mert a UNIX-ban csak 10db-os csomagban tudtam venni.. azóta is itt rohad az asztalomon a maradék 8.
I need that.
Es kellene meg makulatlan allapotu kozepkonzol az en torottem helyere, valamint hasonloan karcmentes tukorlapok. Makulalt nem jo, az nekem is van. Es egy izzo a labtervilagitashoz, meg egy 1 dines lyuk a radio ala. :D
if in doubt, flat out.
Gábor, van esetleg tető cipzárod NA-hoz? Most rendeltem volna IL-től GB-ban és elfogyott... nem tudom lenyitni a tetőt és kezdek feszült lenni, ha kisüt majd a nap én meg ülök a sötétben...
Ha nem lesz a rendelésig, akkor tudsz nekem küldeni? Csak a kis kocsika kell amit húzogatsz...
Sztem lesz egy, mert pont a napokban kerestem vmit, és mondom-Mi ez a bőr fityula?! A kocsi volt az... : D
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Gábor, van esetleg tető cipzárod NA-hoz? Most rendeltem volna IL-től GB-ban és elfogyott... nem tudom lenyitni a tetőt és kezdek feszült lenni, ha kisüt majd a nap én meg ülök a sötétben...
Ha nem lesz a rendelésig, akkor tudsz nekem küldeni? Csak a kis kocsika kell amit húzogatsz...
if in doubt, flat out.
Az enyém is olyan, úgyhogy még érdekes lehet az ajánlatod. Ma délután elvileg összefutunk atominnal és hozza a cuccot, úgyhogy holnap reggelre ki is derül, hogy mindenben passzol-e az enyémmel. Egyelőre arra tippelünk, hogy igen.
Tomi, Retrotól van, 116 le amerikai volt a gazda.
Sziasztok,
Nálam már tavaszodik és szükségem lenne egy NA B6 hengerfejre. 70/430-7420
Kinek van eladó?
Köszi és Üdv,
M
Szia. Hívlak majd!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL