mereszk
Velünk: 5798 napja
Szevasztok!
Behalt a 2 hátsó lengéscsillapítóm 91'-es NA ban.
Keresek 2 jó állapotút gyári hátsót.
Vagy milyet ajánlotok? elől a gyáriak vannak.
Olcsón lehet venni 4db TA Technix állítható magaságút, vélemény róla?
Szevasztok!
Behalt a 2 hátsó lengéscsillapítóm 91'-es NA ban.
Keresek 2 jó állapotút gyári hátsót.
Vagy milyet ajánlotok? elől a gyáriak vannak.
Olcsón lehet venni 4db TA Technix állítható magaságút, vélemény róla?
Harley barátunknak van 2 fekete bőr kétrészes mx5 ülése, és szeretne 2 egyrészes vászont helyette. Ha érdekel valakit (akárcsak megvételre is) hívja a harminc-922-huszonkettő99-es számon
A trafóra gondol!
Szia!
A gyújtáselosztó alatt mit értesz?
Sziasztok!
1994. évjáratú, 1.8-ba keresek gyújtáselosztót. Száma: BPE8-18-230.
A bontókat -persze amit találtam- már végig telefonáltam. Persze, hogy nincs. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy merre keressek? Ha lehet, szeretném az újat elkerülni.
Köszönöm.
Ugy emlékszem mxparts-on van.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hölgyek/Urak!
Az utólagosan beszerelt klímához szeretnék kapcsolót! Próbálok képet keresni, de addig itt egy kép a két részes kapcsolóról, az IL.-ről. Nekem ilyen kellene de eredetiben, nem ez a csillogós cucc:
Szia Sturm!
Nekem van bontásból kompletten (kormánymű, tartály, csövek minden )
Hívj a 30/2692123 számon üdv:KOPI
Van még mindig egy eladó hűtő-radiátorom, 1.6-1.8-hoz egyaránt jó. Nem kell valakinek? Vatta új, ki se lett bontva. 20 ezer az ára.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy hibátlan fekete balos ajtókárpitra, karfával, ablaktekerővel, ha esetleg valakinek van, valami jelképes összegért átvenném
Sziasztok!
Lóránd Gábor barátunk vett egy 91-es fehér NA-t és elkezdte szétszedni. Arra kért, hogy nem lévén regisztrációja, említsem meg a fórumon a számát(harminc kilenc 2222 kilencvenkilenc), ha esetleg valakinek alkatrészre lenne szüksége, annak szívesen segít. Amint kapok képeket megosztom veletek, de mire odaértem az autó már félig szét volt kapva. Amit rövid szemrevételezés után kiemelnék:
-kis hibás vynil üvegablakos tető
-szép hűtő
-majdnem új kipuff rendszer (azon még nagyon gondolkodom...)
Az autó lábon jött hozzá, de ezt majd Ő úgyis elmeséli, hívjátok bátran
Nekem a szerelő 5 óra alatt cserélte az első felső lengőkart, mert 17 év alatt kicsit belerohadt valami kereszttartó a gumiszilentbe. Úgy kellett kifúrni belőle...persze előtte le kellett venni az egész bal első lengéscsillapítást, hogy hozzáférjenek..
Ilyen gondba nem szaladhatok bele otthon?
m4n4
Én itthon raktam be, és igazából egy dugókulcs készlet kell hozzá. esetleg egy rugó összehúzo kölcsönbe, és már cserélheted is!
Jah meg persze egy emelő ,meg kerékkulcs
Semmi extra!
Így akkor én is belevágnék.. Gondolom első körben béreljek egy garázst és vásároljak 30e ért szerszámokat. ,))