varga-gabor
Velünk: 3811 napja
Helló, fekete van?
Van. Tehát zár és nyitó is kell?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helló, fekete van?
Van. Tehát zár és nyitó is kell?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Ok, NA gyári gátlóra biztosan jó. NB-t nem tudom.
Jövő hétvégén megyek a garázs fele, akkor fel tudom adni postán, vagy karácsony utánra fel tudom juttatni Pestre is.
Helló, fekete van?
Eladó 1db vadonatúj, Sachs márkájú lengéscsillapító porvédő. Gyakorlatilag a linken található készlet fele. Ára 3000HUF.
Szia, ha passzol a gyari gatlora, akkor viszem. Utananezek es jelzem rovidesen.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Eladó 1db vadonatúj, Sachs márkájú lengéscsillapító porvédő. Gyakorlatilag a linken található készlet fele. Ára 3000HUF.
Szia. Nekem kell!
Sziasztok,
próbálkozom a lehtetlennel, egy egy darab keszttyűtartó nyitókát, vagy zárat keresnék '97-es NA-ba.
Hátha valakinék kallódik.
Szia. Milyen színű kell? : D
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Eladó 1db vadonatúj, Sachs márkájú lengéscsillapító porvédő. Gyakorlatilag a linken található készlet fele.
Sziasztok,
próbálkozom a lehtetlennel, egy egy darab keszttyűtartó nyitókát, vagy zárat keresnék '97-es NA-ba.
Hátha valakinék kallódik.
Helo. Bármi alkatrész kell, hívjatok!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szia!
Nekem manuális van és gondolkoztam rajta hogy ki kene cserelni elektromosra. Ha még mindig rajta vagy az ügyön, akkor beszélhetnénk róla!
Szia!
Már tegnap éjszaka írtam neked a közösségi oldalon. Nem kaptad meg?
Nem. Írj emilt. Varga.gaborkukiindex.hu
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szia!
Már tegnap éjszaka írtam neked a közösségi oldalon. Nem kaptad meg?
Sziasztok!
NA első lökhárító, zárhíd, jobb első sárvédő (esetleg bal is), géptető van-e valakinek eladó? Ezekre szeretnék árat kérni.
Köszönöm!
Helo. Van minden.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
NA első lökhárító, zárhíd, jobb első sárvédő (esetleg bal is), géptető van-e valakinek eladó? Ezekre szeretnék árat kérni.
Köszönöm!
jobban tetszik