Csibe
Velünk: 5475 napja
NA hoz való ültető szettemet jelképes összegért átadom! Használt de jó! Jelezni e-mailben! Üdv Csibe
NA hoz való ültető szettemet jelképes összegért átadom! Használt de jó! Jelezni e-mailben! Üdv Csibe
Van egy pár 235mm-es újszerű (vastagsága 18mm) 1,6 NA-ra való féktárcsám. 8E Ft-ért vihető.
nem szóltak...még...
Sziasztok!
Túlzottan határozott kuplungkezelés miatt keresek NA-ba kuplung kiemelővillát. Valakinek nincs felesleges? Vagy valaki nem bont most NA-t? (bocs, rég néztem be a fórumra nem vagyok most képben)
Előre is köszi!
Fuxy
Sziasztok,keresek sárvédőszélesitést,ha van valakinek...ugyanitt még mindig eladó dupla kipufogó!
Csak nem máris szóltak érte ?! ?
Nekem van egy trafó konzolom,ingyen vihető.
Nekem van egy,ingyen vihető.
Mazda MX5 NA 1995 90le abs . Alsó kuplung munkahengert keresek ! Köszönöm !
NA-hoz keresek trafókonzolt. Sajnos az egyik fül elrepedt.
Ilyet:
Köszi
Sziasztok,keresek sárvédőszélesitést,ha van valakinek...ugyanitt még mindig eladó dupla kipufogó!
Köszi
Nekem van egy, minimálisan van rajta egy hajszálrepedés, amit lehet egy kis ragasztóval meg lehet ragasztani. De ideiglenesen szerintem használható lenne. 1,6 na-ból van, a vastagabbik hűtő.
Szia!
Én a helyedben vennék új hűtőt. Legutóbb off autóba Behr Hellát vettem a Láng-nál. Mx-hez is van nekik 32 körül kedvezmény nélkül.
Küldtem mailt Csibe
NA lampafeszkek, légszűrő ház fedél, egy új légszűrő, bal helyzetjelző, billentő motor a fényszóróhoz eladó egy ötösért.