m4n4
Velünk: 5609 napja
Tudtommal a benzinmérő műszer folyamatosan mutatja a benzinszintet függetlenül a gyújtástól.
Tudtommal a benzinmérő műszer folyamatosan mutatja a benzinszintet függetlenül a gyújtástól.
Szintén 97.es 1.6 tulaj vagyok.
Ugyanezt tapasztalom a tanksapkánál, de szerintem még semmi gondot nem okozott
A másik kérdésedre: lehet rossz a műszer, az adó, szakadás a panelon stb
Koszonom a valaszt, lenne meg nehany kerdes, peldaul h a benzin mutatom miert nem mozdul meg? Meg akkor sem amikor raadom a gyujtast h egy kicsit felugorna vagy valami, semmi. A minap benzin nelkul is maradtam. Ennek mi lehet az oka? leragadt a tu? Megprobaltam szetszedni a muszeregyseget, ki is bontottam a muszerfalbol de azt mar nem akartam tovabb bontani. Csinaltam is egy kepet rola hogyha esetleg valaki tudna segiteni az alapjan az szoljon legyszi es kiteszem valahogy ide az oldalra.
A masik problemam, hogy amikor kicsavarom a tanksapkat mintha a benzin goz akkor jonne ki a rendszerbol, hosszan hallom ahogy jon ki a goz. Nem kene legyen valami szellozteto vagy visszavezeto rendszeruk ?
Sziasztok. Most vettem egy 97es 1.6os miatat, tobb kerdesem is lenne a tapasztaltabb tulajokhoz de most igy kapasbol egy: az auton nem gyari hanem plazma mutatok vannak, es az olajnyomas mutato amikor inditom felugrik a kozepetol kicsit feljebb de nem mozdul gazadasokra. Ez mennyire tudhato be a plazma oranak? A valaszokat elore is koszonom
Az olajnyomásmérőd tökéletesen működik. Jajnos nem a tényleges nyomást mutatja.
Ha van még kérdésed tedd csak fel.
Kösz a tanácsokat. Végül alapos tisztítás után visszaraktam a régit. Gyanus volt a gyenge 10x-es árkülönbség is
Sziasztok. Most vettem egy 97es 1.6os miatat, tobb kerdesem is lenne a tapasztaltabb tulajokhoz de most igy kapasbol egy: az auton nem gyari hanem plazma mutatok vannak, es az olajnyomas mutato amikor inditom felugrik a kozepetol kicsit feljebb de nem mozdul gazadasokra. Ez mennyire tudhato be a plazma oranak? A valaszokat elore is koszonom
Megmondom mi lesz: ha ráadod a gyújtás a mutató ütközésig kimegy a maximum irányba, ha beindítod és van olajnyomás akkor meg leesik nullára.
A régi analóg nyomásérzékelő, az új csak kétállású kapcsoló a modern autókba .
Nem tudom, pontosan hogyan viselkedne vele a műszer, de fordulatszámmal nem kalimpálna arányosan a mutató, az kb biztos.
Most komolyan! A nagyott vettem ki az autóból. A kicsit berakhatom? Nem lesz gond az olajnyomás méréssel? Mert szeretem nézni, ahogy mozog
Ezt vettem ki: http://www.ilmotorsp___6f4236144bfe75afa31b
Ez az új: http://www.ilmotorsp___6f4236144bfe75afa31b
Mondjuk azt látom, hogy chassis number függő.
Miért az öninditót vetted ki???
Szerintem az a nagy valami , kicsit típus idegen..
Help! Olajcserében vagyok és gondoltam rakok be egy új olajgombát/szenzort. Kivettem és nem hiszek a szememnek, hogy mekkora a méretkülönbség a kettő között.
Mit gondoltok jó lesz bele a pici (új) is?
Kösz!
update: egyáltalán jót vettem ki? höhö..
Sziasztok! NA-ba keresnék ablaktörlő alatti műanyag takaró elemet. Van valakinek elfekvőben?
Hehe ezt én is megtaláltam...a monitor miattymég meg is venném ha nem menne feljebb az ára bár ez a legalapabb safeguard. Vagy álljunk össze myair-el és groupbuyjunk együtt három monitort j&s-től. 89usd, lealkudjuk 75-re x3= 225 x 230=53.000huf/3= 18.000huf/db+szállítás.