Cimbi
Velünk: 5322 napja
Csak jó lenne tudni a méretet... az a baj, hogy otthagytam az eltörtet...
if in doubt, flat out.
Csak jó lenne tudni a méretet... az a baj, hogy otthagytam az eltörtet...
if in doubt, flat out.
Igen az anya az OK azt szerintem árulnak minden csavarboltban...a lényeg magán a csavaron van, gondolom ez valami nagy szakító szilárdságú cucc...
Ezért irtam én is csak az anyát.
De rá kell kérdezni csavarboltban a csavarra is. Kell lenni nagyszilárdságunak is.
Igen az anya az OK azt szerintem árulnak minden csavarboltban...a lényeg magán a csavaron van, gondolom ez valami nagy szakító szilárdságú cucc...
if in doubt, flat out.
if in doubt, flat out.
Igen
Ez szerintem egy sima anya.. 8-as vagy 10-es.
Ezt akár rozsdamentesben is tudom neked produkálni, ha normál menetes.
Köszi!
Bammeg akkó nemócsó egy csavarhoz képest... :D
if in doubt, flat out.
Hali!
Ha cserélni szeretném a gátlók alsó tartócsavarjait akkor ez kell nekem? http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/419
És ez?
Igen
Hali!
Ha cserélni szeretném a gátlók alsó tartócsavarjait akkor ez kell nekem? http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/419
És ez?
if in doubt, flat out.
Szia LaLeekirály: a héten belefér Neked egy "közel teljes" olajcsere (motor, fék, kuplung)? A motorolajat, olajszűrőt már megvettem, fékolajat, kuplungolajat nem. Ha ok a héten, akkor felhívlak egyeztetni, hogy mit vegyek én, mit szerzel be Te..és mennyi az annyi ,)
Lehet, hogy első féktárcsát+betétet és hátsó betétet is cserélni kellene..
Üdv:m4n4
Szia!
Sajnos a hét már tele van. Esetleg hét vége. Csörögj rám és megdumáljuk: hetven/366-91húsz
Én 3 hete cseréltettem kuplungot, szívesen megadom a szerelőm elérhetőségeit.
Szia Ordune!
MX5parts-os kuplungot vettél? Milyen?
Szia!
Exedy-t rendeltem, teljesen jól müxik.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia LaLeekirály: a héten belefér Neked egy "közel teljes" olajcsere (motor, fék, kuplung)? A motorolajat, olajszűrőt már megvettem, fékolajat, kuplungolajat nem. Ha ok a héten, akkor felhívlak egyeztetni, hogy mit vegyek én, mit szerzel be Te..és mennyi az annyi ,)
Lehet, hogy első féktárcsát+betétet és hátsó betétet is cserélni kellene..
Üdv:m4n4
Ha szakadtak a váltókar harangjaid, akkor azt is vegyél, ha van rá keret!
Hali, te már cseréltél harangokat? Nekem a kicsi van kiszakadva, vettem is, de nem tudom lecserélni.
Én 3 hete cseréltettem kuplungot, szívesen megadom a szerelőm elérhetőségeit.
Szia Ordune!
MX5parts-os kuplungot vettél? Milyen?
Megpróbálok!
if in doubt, flat out.
Ha szakadtak a váltókar harangjaid, akkor azt is vegyél, ha van rá keret!